ICO-prosjekter som overlevde og vil trives i 2021

For de ivrige tilhengerne av kryptovaluta, husker vi alle ICO-mani fra 2017. ICO var i forkant av alt krypto det året. For å få et inntrykk av hvor enorme ICO-er var i 2017, samlet ICO-er bare 225 millioner dollar i 2016. Dette er enormt dverg av beløpet som ble samlet i 2017, som var nær 6 milliarder dollar. ICO var veldig innflytelsesrike når det gjaldt å endre kryptovalutahistoriene når det gjelder adopsjon og tiltrekke nye investorer til sektoren.

Til tross for det enorme inntrykket ICOs etterlot seg i kryptoverdenen, viste det seg ikke hvert prosjekt å være en suksess. For eksempel var de vellykkede prosjektene som kom ut av ICO-løpet 2017 ikke opp til halvparten av det totale antallet ICO-er. Mange prosjekter mislyktes, og til og med noen som tok av, døde til slutt underveis. Likevel er det fortsatt noen som startet og vil blomstre i 2021.

En nærmere titt på ICOs Bull Run fra 2017

ICO-er startet ikke i 2017, men det året endret seg mye for kryptoindustrien når det gjelder første mynttilbud. Det endret ansiktet til crowdfunding med innfødte tokens som gir et nytt middel for å skaffe midler via fiat eller kryptoer som bitcoin og ethereum. ICO-er var måter som kryptostartups tilbød sin egen kryptovaluta. Statistikk viste at disse oppstartene var i stand til å samle milliarder av dollar gjennom hele 2017.

Å kjøpe disse kryptoene var ikke en garanti for at disse prosjektene ville lykkes eller til og med fortsette, ettersom kjøperne ikke har stor innflytelse på retningen prosjektene tok. Dessuten betyr mangelen på et styrende organ som fører tilsyn med markedet at disse prosjektene ikke kan holdes ansvarlige. Mange ICO-er ble drevet av svindlere som ønsket å tjene penger raskt med mer enn 80% drevet av svindlere. Likevel var det fremdeles ekte prosjekter som ble opprettholdt. Studier viste at 70% av innsamlingen gjennom token-salg gikk til ekte prosjekter.

Går forbi Deadcoins-rapport, mer enn tusen mynter har sparket bøtta. Dette peker på det enorme antallet kryptoprosjekter som ikke leverte ICOs løfter. Det er også ekte prosjekter som leverte et godt produkt, men til slutt ikke klarte å gi god avkastning på investeringene. Markedsforholdene året etter 2018 hjalp ikke saken også. 2018-markedet hjalp til med å normalisere bransjen, noe som gjorde slutt på ICO-galskapen i 2017. Svindelmyntene ble gradvis filtrert ut, så det var dårlig utførte prosjekter. 

Prosjekter som overlevde ICO og vil trives i 2021

TRON (TRX)

TRON kom sterkt ut under ICO-fasen, som fant sted i September 2017. Den når raskt sitt harde tak på $ 70 millioner, og det forteller deg hvor høyt det er hos investorer. Det vil hjelpe å vite at grunnlegger Justin Sun er Jack Ma’s protegé. Prosjektet i seg selv gir verdi som investorer finner tiltalende som en internasjonal desentralisert digital innholdsplattform basert på distribuert lagringsteknologi. Siden det opprinnelige token TRX var tilgjengelig for salg, har tokens verdi økt fra $ 0,001091 i 2017 til $ 0,024252 i 2020, fortsetter å nå en heltidshøyde på $ 0,300363 i 2018.

TRON har vært i en oppadgående bane i nyere tid, og det er spådd å nå $ 0,03-merket innen utgangen av året eller tidlig i 2021. Gå etter rapporten av handelsdyr, spådommen for TRON er fortsatt høy i 2021.

Fusion (FSN)

Fusion-prosjektet lanserte sin ICO i februar 2017 for å samle rundt $ 42,2 millioner i token-salg etter ICO. Prosjektet ble bygget med tanke på blockchain-interoperabilitet for å gjøre det mulig for brukere å handle på tvers av forskjellige blokkjeder. Dette har gjort det mulig for flere DApps å kapitalisere på å bygge videre på Fusion-kjeden. Bortsett fra transaksjoner på tvers av kjeder, tilbyr Fusion-plattformen også tjenester for kryssdata og organisering på tvers via bruk av smarte kontrakter. En av tingene som sannsynligvis tiltrukket investorer til prosjektet, er også sikkerhet med plattformen som bruker Distribuert kontroll høyre ledelse (DCRM) for aktivasikkerhet.

Anslag som kommer fra handelsdyr viser en positiv vekst for Fusion inn i 2021. Prisen forventes å stige fra den nåværende prisen på $ 0,2390486 for å nå så høyt som $ 0,4761077 med et gjennomsnitt på $ 0,389518. Nok en projeksjon fra digitale mynter viser at Fusion kan nå så høyt som $ 0,60629471 i 2021. Begge anslagene indikerer at FSN kan blomstre kommer 2021 og kan være en verdig investering som gir deg en betydelig avkastning på investeringen. 


Basic Attention Token (BAT)

Brendan Eich, som også er medstifter av Firefox / Mozilla, opprettet BAT-token. Målet er å transformere digitale annonser via blockchain ved å etablere et desentralisert marked for å koble brukere, utgivere og annonsører. BAT er et eterebasert token, og det er det opprinnelige token for den modige nettleseren. Det lar brukerne tjene penger på annonseopplevelsen og eliminere unødvendige annonseutgifter. Da BAT lanserte sin ICO i 2017, akkumulerte den en svimlende $ 35 millioner på bare 30 sekunder. Dette førte til noen kontroverser med hensyn til prosessen med ICO, med 5 brukere som kjøpte halvparten av tokens tilbud.

Spådommen for BAT-token er å forvente at den har en positivt prosjektil for 2021. Tollprisen forventes å stige fra den nåværende prisen på $ 0,1784180 for å nå så høyt som $ 0,33222797 innen november neste år. Gjennomsnittsprisen på token forventes å avgjøre rundt $ 0.2603704 kommer 2021.

EOS

På en lignende måte som Ethereum, er EOS en blockchain opprettet for verts-DApps med kapasitet til å være vertskap for tusen transaksjoner hvert sekund minus gebyr for kjedene for disse transaksjonene. EOS-blokkjeden tillater horisontal og vertikal skalering av DApps. Blockchain har EOS-token og EOS.IO, som fungerer på samme måte som et datamaskinsystem. For å bygge DApps på blockchain, trenger utvikleren bare å holde EOS-token. ICO for symbolet var lansert 25. juni 2017 og avsluttet året etter 8. juni. Om lag 4 197 956 135 dollar ble samlet inn ved hjelp av denne unike metoden til en årlig ICO.

For øyeblikket handler EOS-token på rundt $ 2,33 per token og det er projisert å øke til et gjennomsnitt på $ 2,49 i 2021 med høyest gevinst anslått til å være rundt $ 3,05. ROI er liten sammenlignet med de andre myntene vi har diskutert så langt. Imidlertid er det fortsatt blant myntene som forventes å trives, kommer 2021.

0x (ZRX)

0x-prosjektet er en desentralisert utveksling opprettet for å tillate peer2peer-utveksling av eterumbaserte mynter. DEX i seg selv er eterebasert, og brukere kan bytte forskjellige typer eiendeler som eiendom, aksjer og mye mer ved hjelp av tokens. Protokollen har som mål å oppmuntre DApps interoperabilitet. Token for 0x-plattformen kalles ZRX og fungerer på to viktige måter. Den første nøkkelfunksjonen er å gi brukerne myndighet over styring av protokollutviklingen. Din autoritetsnivå bestemmes av mengden token du har. Den andre nøkkelfunksjonen bruker token for betaling av handelsavgift til Relayers for ytelse.

Token ICO startet i august 2017 og endte i samme måned, og økte $ 24 millioner i token salg. De ROI siden ICO har vært 6,54x på USD, 4,96x på ETH og 2,01x på BTC. Går forbi prognose fra handelsdyr, prisen forventes å øke fra gjeldende pris på $ 0,3105097 for å nå et gjennomsnitt på $ 0,4272899 innen utgangen av 2021.

ChainLink (LINK)

Chainlink er en blockchain-basert oracle-nettverk oppgave med å levere live data til smarte kontrakter. Det desentraliserte orakelnettverket til Chainlink er fokusert på å sikre at dataene som er tilgjengelige for nodene i blockchain er korrekte, og sørge for at disse nodene fungerer riktig. Det opprinnelige tokenet til Chainlink kalles LINK og det er betalingsmåten som er tilgjengelig for betaling av tjenester i nettverket. Protokollen organiserte sin ICO i 2017 og det drev prosjektet inn i offentligheten og skaffet et betydelig beløp på $ 32 millioner.

De projeksjon for Chainlink for 2021 ser lovende ut med symbolet som forventes å nå et gjennomsnitt på $ 11,138 i løpet av et år fra den nåværende prisen på $ 10,160. Det forventes å nå så høyt som $ 14,137 innen desember 2021.

Polkadot

Dette prosjektet er spioneringen som neste generasjons blockchain-nettverk som gjør det mulig for brukere å koble seg til flere forskjellige blokkeringer via et enkelt nettverk. Den er bygget for å forbedre interoperabilitet og bryte monopol på internett samtidig som det gir forbedret skalerbarhet, optimalisering og selvstyring. Dens opprinnelige token kalles DOT. Token ICO ble utsolgt den 3. dagen i det som var en veldig vellykket ICO som økte en hel del $ 144,630,000. Dette er imidlertid ikke uten noen kontroverser ettersom det investerte fondet ble stengt ute i 2 år etter ICO.

Du kan forvente at mynten også skal trives i 2021 med anslagene viser at token-prisen vil øke fra den nåværende prisen på $ 3,94000 for å nå så høyt som $ 4,92857 innen desember neste år.

Konklusjon

Kryptomarkedet er utsatt for mye bevegelse opp og ned, og disse anslagene er basert på historiske data kombinert med AI-algoritmer for å komme med spådommer. Prisframskrivningene er ikke sikre, men en indikator på den sannsynlige bevegelsen av tokenprisen det neste året.

Merk: Alle økonomiske og prediktive data i denne artikkelen er kun informative og oversettes ikke til noen økonomiske eller investeringsråd. Forfatteren tar ikke noe ansvar for investeringsresultatene basert på artikkelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector