Milliarder grunner til å bringe økonomisk inkludering med et friksjonsfritt økosystem

Globalt, 1.7 milliarder voksne forblir uten bank, som betyr at mer enn en tredjedel av verdens befolkning ikke har formelle finansielle tjenester. Det antas at å bringe ikke-bankerte voksne og bedrifter inn i den formelle økonomiske plattformen kan generere rundt 380 milliarder dollar i nye inntekter for bankene..

LALA World håper å skape et økonomisk økosystem for alle, der tjenester inkludert rimelige pengeoverføringer, kontantløse betalinger, peer-to-peer-utlån, fiat-utlån etc. råder under en paraply. Det åpner døren for regulerte finansielle tjenester og sier at det har et stort potensiale for å beskytte opptil 42 milliarder dollar fra det det kaller “det grå markedet.”

LALA World har visjonen om å nå mennesker med begrensede ressurser gjennom blockchain uten å måtte forstå den underliggende teknologien.

LALA World hevder at for tiden er internasjonale transaksjoner i utviklingsland ekstremt ineffektive – et problem som forverres av mange migranter som jobber i forskjellige deler av verden. I følge UN DESA er 3,4% av verdens innbyggere i dag internasjonale migranter. Antall migranter bosatt i høyinntektsland økte fra 9,6% i 2000 til 14% i 2017.

Det står at betalinger gjennom økosystemet vil være grenseløse og betydelig rimelige. Betalinger vil også bli behandlet raskt ettersom ingen mellomprodukter forsinker transaksjonen. Alle transaksjonene som håndteres gjennom økosystemet er uforanderlig registrert på en Blockchain, noe som gjør dem umulige.

Selskapet har planlagt å tilby forskjellige tjenester og produkter de kommende månedene, hvorav noen allerede er i gang. Hvert produkt er den milepælen for at dette nettverket skal ta form og bli et bærekraftig økonomisk økosystem.                           

LALA Pay, betalingstjenestene har blitt lansert i India tidligere denne måneden via LALA World App med funksjoner av

fakturere betalingstjenester som brukeren kan betale telefon-, gass-, bredbånds-, elektrisitets- og etterbetalte mobilregninger fra mer enn 25 forskjellige leverandører av tjenester i India.

Et annet LALA-tilbud, LALA Lending, kom live i India tidligere denne uken da deres første lån ble utbetalt med suksess gjennom det oppkjøpte ikke-bankfinansielle selskapet (NBFC) i India, hvis søknad om styrebytte er sendt inn med Reserve Bank of India den styrende myndigheten. Med gratis sikkerhet, fiat-utlån og LALA Pay, drømmer LALA Worlds friksjonsfrie økonomiske økosystem om å berøre mange liv med sine sjenerøse tilbud og tjenester.

LALA vil til å begynne med tilby lån i to segmenter i sin første fase:

1) Micro og Nano Credit (MANC) for enkeltpersoner.

2) MSME-lån: for mikrovirksomheter, små og mellomstore bedrifter.

India er et stort marked for begge disse tilbudene. Som ifølge Verdensbanken har indisk MSME ansatt mer enn 50 millioner mennesker, og skalering av produksjonskapasitet, begrensning av regionale forskjeller, balansering av fordelingen av rikdom og bidrag til BNP-MSME-sektoren utgjør 8% av BNP. Med Nano Credit kan det gi ungdommer mulighet til å bli vellykkede gründere med økonomisk støtte som ikke kan sikres mot tradisjonell bankvirksomhet.

LALA World utforsker flere vinkler for å nå maksimalt antall mennesker gjennom sine sosio-forretningsplattformer.  


Innen 23. juli 2018 har de planlagt å lansere Recharge Services via LALA World App fra UAE ved å bruke deres partnerskap med ManGo Point Payment Services L.L.C som er et selskap registrert i Dubai, UAE under Dubai Economic Department for å godta og behandle betalinger i UAE. Etter lansering vil enhver innvandrer i UAE kunne fylle på LALA World App-kontoen sin gjennom ManGo-kiosker som er til stede kl. 450 lokasjoner over UAE. Etter en vellykket påfylling kan brukere fylle på sitt eget mobilnummer eller hvilket som helst annet mobilnummer som tilhører 10 forskjellige land utenfor De forente arabiske emirater, og sparer dem fra hyppige besøk i kioskene.  

Innen 2020 ønsker de å gjøre en forskjell i 100 millioner liv og bygge akseptabelen til LALA, noe som gjør disse individuelle lanseringene som et skrittbrett mot mega-visjonen!

I fremtiden vil LALA World kunne aktivere krypto-til-kryptolån blant jevnaldrende (peer-to-peer). Dette vil være den raskeste formen for utlån og vil gi migranter som har et presserende behov for kreditt, som vil være i stand til å låne fra sine nærmeste.

Med økende inntektsnivå er økonomisk inkludering nå en av de beste agendaene for offentlige og private finansinstitusjoner. Tiden er inne for alle finansinstitutter å ta hensyn til det ikke-bankede og underbankede markedet. Det kan gjøres ved å endre deres nåværende driftsmodell for å betjene dette raskt voksende lønnsomme markedet effektivt. Utfordringer med dagens bank- og lånetjenester må ha en felles base for løsningen for å bringe alle på samme plattform, og det ser ut til at LALA World har et sterkt potensiale for å oppnå det.

Organisasjoner som LALA World kan forbedre årlige inntekter fra nasjoner betydelig ved å:

  • Å lukke kredittgapet for småbedrifter ved gjennomsnittlig utlånsspredning og tilby konservative gebyrbaserte tjenester.
  • Inkludert ikke-bankede voksne i det formelle økonomiske systemet, og øke deres formelle utgifter for finansielle tjenester.

Ressurser:

(Accenture: https://www.accenture.com/us-en/insight-billion-reasons-bank-inclusively)

(http://www.iamwire.com/2017/09/importance-of-msme-sector-in-india/166912).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map