Sannheten bak nylige “Bitcoin Price Breakdown”

Er det bitcoin-korreksjon? Henter det folk der fortjeneste før jul? Eller er det bare et tegn på slutt!

En som lever i kryptovalutaverden, vet nøyaktig hvem som driver det nåværende markedet for kryptovaluta. Det var en tid da Bitcoin-prisen steg til $ 1000 fra $ 100 og krasjet eller korrigerte etter dager til $ 200. 80% falt helt siden valutakongen har vært på motorveien og ikke stopper en gang, noen ganger tar det pauser og deretter en annen høy.

Bitcoin er ganske ustabilt, det er ingen tvil om det. Nye kjøpere og inngang av regulerte børser er bare begynnelsen det vi ser på er soloppgang ikke morgenen.

prisfordeling av bitcoin

Som du kan se i tabellen ovenfor, kunne bitcoin bullish markedet ikke tåle å selge fra investoren på jakt etter fortjeneste de som har gått inn på $ 10 K.

Prisen har falt kraftig for Bitcoin 15,16% siden den var høy på 20 000 for bare 2 uker siden. Nå ser vi et sterkt fortsettende trekantmønster som antyder at prisen kan falle ytterligere. Vår største støtte er på 13434 (Fibonacci retracement, horisontal sving lav støtte, trekantformasjon), og et brudd på dette nivået kan presse prisen ned til 11172 støtte (Fibonacci-utvidelse, horisontal sving lav støtte). Vårt neste store motstandsnivå er 14757 (Fibonacci retracement, horisontal sving høy motstand).

På den andre siden steg prisene opp og skapte et bullish mønster som brøt 13434-motstanden og er nå på $ 15 K.

Etter vår forskning fant vi ut følgende mulige tilfeller som kan ha ført til nylig sammenbrudd.

Bitcoin kontant mani

Alle er klar over hva som er bitcoin? men de fleste ikke-tekniske brukere har ingen anelse om at Bitcoin-valutaen de bruker ikke lenger er den samme. Bitcoin kontanter er den reelle økonomien som beskrevet av den ukjente grunnleggeren ”Satoshi Nakamoto” som hevdet av Bitcoin kontanter at de er mer pålitelige og mindre avgifter på nettverket, noe som også gjelder i forhold til Bitcoin kontanter. Gjennomsnittsgebyrene er rundt $ .9 til $ .10, men i tilfelle bitcoin kan du ikke bevege deg mindre enn $ 100.

Nylig hacking av børser, nicehash, bitfinex og forskjellige små børser har blitt hacket på grunn av den sentrale naturen til tjenestene de driver, man får tilgang til serverne deres kan ende opp med å spise alle bitcoins.

Kortslutning


i futuresmarkedet har nylig startet der store regulerte børser har gått sammen for å gi trygge og sikre omgivelser for handel med ekte og profesjonelle aktører på markedet som kan være nytteløst for bitcoin.

Coinbase

Coinbase introduserer Bitcoin kontant teoretiker antyder at da bitcoin kontanter ble introdusert, var det prisstigninger, og noen fra innsiden lekket informasjonen om handelens timing. Coinbase får skylden nå for å hjelpe bitcoin-kontanter med å få pumpe i markedet.

En annen viktig grunn til å følge Bitcoin avgifter er steget opp til $ 100 til $ 1000 for å gjøre transaksjoner, selgere går nå over til Bitcoin kontanter som er billigere å bruke og mindre avgifter.

Bitfinex blir neste Mt Gox. Folk begynner å skrike over det.

Pumping og urettferdig lek

Kunstig pumping av markedet kan fundamentalt forandre verdiene som alle sammen kan destabilisere markedet. Alle som er kjent med finanskrisen 2007-2009, er godt klar over redningsaksjonene. Billioner ble trykket ut av tynn luft for å støtte den amerikanske økonomien. BTC blir støttet opp av Tether ?. Er 6% til 17% + av daglig BTC-handelsvolum nok til å flytte prisen? Dette innlegget handler ikke om at BTC blir – eller ikke blir støttet av Tether. Det handler utelukkende om falske penger som brukes til å kjøpe legitime verdifulle kryptovalutaer, som kan gjøres om til USD eller brukes til å kjøpe ekte varer og tjenester.

Harde gafler

Tro det eller ei i år, nesten alle gjør sin egen harde gaffel, noe som er bra for å skape konkurranse, men viser mangel på integritet i Bitcoin-samfunnet. Det var så mange gafler, noen mislyktes, få viste seg å være svindel, og noen henger etter. Ny kommer er forvirret hvilken valuta du skal jobbe med.

Eksperimentell risiko

Bitcoin-utviklere fremmer at bitcoin er i utviklingsfase, og ikke engang versjon 1 blir utgitt. Denne typen betatesting stopper opp.

Den såkalte korreksjonen!

Bitcoin er akkurat nå ustabilt og er fortsatt en god investering du kan gjøre. Bitcoin er en programvare som er overvurdert i menneskets historie, den ukjente grunnleggeren av Bitcoin ønsket at alle skulle bruke bitcoin til mikrotransaksjoner. Markedsgjentakelser, psykologi er enkelt å presse markedet ned slik at flere kan kjøpe noe som kalles korreksjon.

Behold HODL!

Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor, eller skriv oss på [e-postbeskyttet]

Dette er bare forfatterens meninger og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector