Hva er en CopyFund?

Hva er en CopyFund?

Ordet av sosial handel utvikler seg lynraskt og har nylig sett et nytt tillegg til en rekke muligheter den tilbyr onlinehandlere, i form av eToro CopyFunds. eToro har gjort seg kjent som en leder for sosial handelsinnovasjon. Avsløringen av CopyFunds i november 2016 var et ytterligere skritt i å sikre sin plass i forkant av sosial handelsteknologi.

Hovedideen bak CopyFunds er å bringe online tradere nærmere investeringsmulighetene som er tilgjengelige for hedgefondsinvestorer til en brøkdel av investeringskravet. Hver CopyFund er sammensatt av en samling investeringsinstrumenter samlet rundt en idé, tema, marked eller forhåndsinnstilt algoritme. eToro tilbyr for tiden flere typer CopyFunds:

Topptrader CopyFunds

En Top Trader CopyFund er basert på å kopiere et antall handelsmenn (så mange som 50) valgt enten av eToro-systemalgoritmen eller av eToros investeringskomité basert på et bestemt sett med kriterier. I stedet for å gjøre det harde arbeidet med å søke etter tradere og tildele midler til å kopiere dem individuelt, med en Top Trader CopyFund, kan du ganske enkelt la algoritmen gjøre jobben for deg.

Robot

Hos eToro gjør både mennesker og maskiner det harde arbeidet for deg!

eToro tilbyr for øyeblikket fire CopyFunds: Quarterly Gainers, Top Active Traders, Trending Traders Moderate Risk og Positive Copiers Trend. Når du velger hvilket fond du skal investere i, viser eToro praktisk anslått gevinst samt risikoscore for hvert fond.

Quarterly Gainers ser ut som den sikreste investeringen. Den er basert på å kopiere opptil 50 handelsmenn valgt for deres jevne gevinst i løpet av det siste kvartalet med lav risiko. Med litt under 12% gevinst de siste 12 månedene og en risikoscore på bare 2, ser det ut som en veldig solid investering. Fondet kalibreres hvert kvartal for å inkludere nye tradere som oppfyller algoritmens kriterier og ekskluderer de hvis gevinster eller risikoscore ikke lenger oppfyller standarden. Fordelingen av midler gjøres basert på gevinster, slik at toppvinnere vil veie tyngre på CopyFunds samlede ytelse, mens de med mindre resultater vil ha mindre innvirkning.

Top Active Traders ser ut til å bruke mye av de samme kriteriene som Quarterly Gainers CopyFund, med unntak av at fondet inkluderer noen litt risikofylte handelsmenn og bruker et veldig stramt Stop Loss som umiddelbart ekskluderer enhver næringsdrivende som aktiverer det. Igjen, med 19% gevinst de siste 12 månedene, og en lav risikoscore på 2, er dette et annet veldig levedyktig investeringsalternativ..

De to siste CopyFunds eToro-tilbudene er begge basert på trending popularitet i stedet for gevinster og styres av komiteen i stedet for en algoritme eller automatisert Stop Loss. Trending Traders Moderate Risk er den mest risikofylte av alle fire, inkludert tradere med risikoscore som går helt opp til 7. Det kan være tryggest å gi den en glipp med mindre du har en appetitt for risiko. Tross alt viser fondets statistikk for øyeblikket en gevinst på 60% de siste 12 månedene.

Jente på hangmat

eToro er en stor leder i den sosiale handelsnæringen som henvender seg til en rekke investeringspreferanser.

Til slutt velger Positive Copiers Trend CopyFund tradere basert på lignende kriterier, med unntak av risikoscore, som er begrenset til 4. Det er verdt å ta hensyn til at disse to CopyFundene er basert på popularitet blant eToro-nettverket og mange av handelsmennene. inkludert i dem har ennå ikke vist noen langvarige resultater.

Market CopyFunds

Når det gjelder denne klassen av investeringsinstrumenter, er det litt av et mysterium hva “Copy” i CopyFund refererer til, da de er praktisk talt identiske med klassiske investeringsfond ved at de kombinerer en rekke markedsinstrumenter basert på et felles tema. – ingen kopiering i seg selv involvert. Utvalget av disse Market CopyFunds er mye større enn Top Trader-sorten, og de fleste fokuserer på forskjellige segmenter av aksjemarkedet, med noen ETFer, indekser og metaller som kastes inn for mangfold..

For eksempel kan man investere i en Big Banks CopyFund, som grupperer alle bankselskapets aksjer blant eToros aksjetilbud, eller i en CopyFund for mat og drikke, som … vel du får ideen.

Noen av de mer interessante alternativene inkluderer et “Panic Mode” -fond, som går kort på de viktigste globale indeksene og lange på metaller, og som i utgangspunktet er ment å kapitalisere på en markedssituasjon der aksjene kollapser og investorer krypterer for sikre havner i stabil varer som edle metaller. Dette er i teorien en god idé, men foreløpig anslår dette fondet en gevinst på -32% basert på data fra de siste 3 årene, antagelig fordi aksjemarkedene har vært relativt velstående. Imidlertid vil dette fondet sikkert komme til nytte i en klype.

Alle Market CopyFunds administreres av eToros investeringskomité, noe som betyr at instrumentene velges og kalibreres manuelt av markedseksperter i stedet for algoritme på periodisk basis. Dette er sannsynligvis så nær klassisk administrert investering som sosial handel blir, spesielt med tanke på at eToro har åpnet døren for partnere for å lage sine egne CopyFunds, noe som betyr at tradisjonelle verdipapirforetak også har en sjanse til å bli involvert..

Yoni Assia - Innovatør

Yoni Assia er administrerende direktør og grunnlegger av den dynamiske sosiale megleren, eToro.

CopyFunds fordeler og ulemper

Når alt er sagt og gjort, er CopyFunds en administrert investeringsløsning for den sosiale handelsmengden, med alt dette innebærer. Å investere i en betyr at du vil ha veldig lite involvering i investeringen din, og at gevinsten din vil være stort sett langsiktig.

For de som foretrekker denne noe mer gamle skolemessige investeringsmåten, og som ikke har hatt råd til den overordnede investeringskapitalen som kreves av de fleste tradisjonelle hedgefond, er CopyFunds en drøm. De fleste av dem er mye mindre risikable enn et direkte marked eller kopihandel og det er veldig lite aktiv beslutningstaking involvert.

Imidlertid vil mange handelsmenn oppleve at denne investeringsmåten er mindre spennende enn handel med kopier, da den svinger balansen mellom å bruke dine egne tanker og stole på andres ekspertise. Noen vil si at skjønnheten ved kopihandel er at den etterlater akkurat nok ledelsesbeslutninger i hendene på den kopierte næringsdrivende mens den overlater handelsbeslutninger til de kopierte handelsmennene, og i tilfelle CopyFunds er dette ganske enkelt ikke lenger tilfelle.

I tillegg er det nåværende adgangskravet til å investere i en eToro CopyFund $ 5000. Selv om dette er en brøkdel av det som kreves av institusjonelle hedgefond, er det fortsatt en ganske heftig sum som ikke alle onlinehandlere har råd til. Ta hensyn til dette når du bestemmer deg for om CopyFunds er din kopp te.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me