Hva er sosial handel?

Hva er sosial handel?

Som så mange internettordord, begrepet “sosial handel”Blir kastet rundt ganske ofte (og ganske løst). Mens noen der ute er raske til å kalle “sosial handel” for alt og slutt på all online handel, er det fortsatt mange handelsmenn som lurer på “hva er sosial handel?”

Grunnleggende om sosial handel

La oss komme ned til det grunnleggende: kjernen, sosial handel handler om å dele informasjon. Mens hver næringsdrivende i et sosialt handelsnettverk beholder sin private handelskonto, for å delta i det sosiale handelsmiljøet, godtar de å dele visse detaljer om deres handelsaktivitet..

Hva er sosial handel?

Disse detaljene kan omfatte instrumentene de handler (valuta, råvare, indeks, aksje, etc.), inngangs- og utgangsrentene som de kjøpte / solgte instrumentet med, prosentandelen av gevinst / tap osv. Ikke bekymre deg, så langt som vi vet at ingen av de sosiale handelsstedene røper de faktiske monetære investeringene i hver handel. Hvis du støter på en som gjør det, er det tilrådelig å holde deg borte da du ikke vil risikere å bli et mål.

Hva er sosial handel bra for?

Svaret er enkelt: ved å se hva andre handler og hva slags resultater de får fra sine handelsstrategier, er du i en førsteklasses posisjon for å lære nye teknikker, måle markedssentimentet og bli utsatt for handelsideer fra hele verden. Du er ikke lenger begrenset til teoretiske diagrammer og tall, eller markedsnyheter; i stedet har du direkte tilgang til det tusenvis av handelsmenn gjør i sanntid, og du kan bruke den informasjonen når du tar handelsbeslutninger.

Hva er sosial handel bra for?

Ulempen er selvfølgelig at uansett hvor mange ganger mengden visdom vinner, vil det også være tider når den mislykkes. Det er alltid best å ikke følge flokken blindt, men heller ta dataene fra din sosiale feed i betraktning sammen med tradisjonelle markedsinfokilder.

De fleste sosiale handelsplattformer streamer liveinformasjon generert av nettverket gjennom “live feeds” – omtrent som feedene du er vant til å se på Facebook. Noen låner imidlertid også flere elementer for å gi deg mer konsentrert informasjon og til og med dataanalyse. For eksempel, eToro, en av de mer populære sosiale handelsplattformene, samler live handelsdata for å lage en “profilside” for hver næringsdrivende, som blant annet består av handelsstatistikk som gir et klarere bilde av hvor vellykkede hver traders strategier egentlig er.

Copy trading: tar sosial handel til neste nivå

Det er bra å kombinere online handel med aspekter av sosiale nettverk, men når de blir spurt om hva sosial handel handler om, vil de fleste svare: kopihandel. Ser du, mens direktesendingsinformasjon er et fint tillegg til enhver traders rutine, er kopihandel virkelig en spillendrende måte å investere i markedene. Det er en måte å utnytte andre traders kunnskap praktisk og bruke den til å fremme ditt eget handelsspill.

Som du kanskje har gjettet ut fra navnet alene, kopierer handel med andre tradere automatisk – eller halvautomatisk, avhengig av individet sosial handelsplattform.

Copy Trading - tar sosial handel til neste nivå


På det mest grunnleggende nivået innebærer dette å velge handelsmenn til å kopiere og bestemme hvor mye penger du vil investere i å kopiere dem. Handlene kopieres deretter automatisk med de proporsjonale investeringsbeløpene, basert på prosentandelen av midler investert i den opprinnelige handelen. På en måte er handel med kopier omtrent som en administrert konto (faktisk har flere reguleringsorganer offisielt klassifisert den som sådan) – selv om handelsmennene kopien din ikke fungerer direkte for deg, lar du egentlig noen andre ta handelsbeslutningene. for deg.

Hvordan er sosial handel forskjellig fra andre automatiserte handelsstrategier?

For det første tar sosial handel handelsbeslutningene ut av hendene dine og plasserer dem i hendene på en annen person i stedet for en algoritme – på godt og vondt. For bedre fordi den virkelige personen satser sine egne penger på de samme investeringene, slik at de har et ekstra insentiv til å gjøre det bra, og fordi de har fleksibilitet til å tilpasse seg situasjoner i markedet. Verre fordi de, vel og ikke er mennesker, er utsatt for menneskelige feil og emosjonelle utbrudd..

Sosial handel og andre automatiserte handelsstrategier

Den virkelige forskjellen er imidlertid, og den sosiale fordelens virkelige fordel, er hvor mye kontroll du beholder over kontoen din. Når du overleverer midlene til algoritmen, kan du ikke lenger komme med innspill i utviklingen av posisjonene dine med algoritme- eller robothandel..

Det samme gjelder ikke for kopihandel. Mange plattformer vil tillate deg å ta en rekke skritt for å kontrollere “kopiforholdet”, fra å gjøre det mulig for deg å stoppe og ta profittordre for å håndtere risiko, til å gi muligheten til å overta en kopiert handel – og derved bryte koblingen mellom den og den opprinnelige handelen og plassere den helt i hendene.

Dette er et område der forskjellige sosiale handelsplattformer skiller seg sterkt fra hverandre, og disse forskjellene kan være en viktig avtale for ditt valg av sosial handelsmegler..

Konklusjon

Så hva handler sosial handel om? Det handler om å få kontakt med mennesker og gi deg verktøyene for å bruke andres kunnskap og kunnskap til din fordel. Hvor mye du vil stole på at andre skal ta dine handelsbeslutninger, er opp til deg. Det kan være lurt å bare bruke det sosiale handelsnettverket som du foretrekker som en indikator på investorstemning, eller du kan investere det meste av kontoen din i å kopiere en rekke handelsmenn, det er ingen riktig eller feil måte å gå på!

Det viktige er å forstå fordelene med sosial handel, samt risikoen som er involvert, slik at du kan få mest mulig ut av din sosiale handelsopplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector