Kopier handelsstrategier

Kopier handelsstrategier

Selv om kopihandel tilsynelatende ser ut til å bestå av å overlevere handelsbeslutninger til andre handelsmenn, det gir fortsatt god plass til å ta strategiske valg når det gjelder å velge de handelsmennene du ønsker å kopiere, bestemme hvor mye kapital du skal tildele til hver kopierte næringsdrivende, plassere stopp, vite når du skal slutte å kopiere en næringsdrivende, og så videre og så videre. Derfor er det lurt å gå inn i kopihandelsarenaen, bevæpnet med noen få kopihandelsstrategier i arsenalet ditt, for å bruke hvis og når visse situasjoner oppstår.

Slå når jernet er varmt

På samme måte som enhver annen type handel, er nøkkelen til en vellykket kopihandelstrategi å vite når man skal gå inn i et kopiforhold og når man skal avslutte det. Som i ulike finansmarkeder opplever handelsmenn opp- og nedturer, og du vil sørge for å begynne å kopiere dem i begynnelsen av førstnevnte snarere enn sistnevnte.

Slå når jernet er varmt

Hvordan kan du fortelle hvilken fase en næringsdrivende er i? Det er ingen måte å vite med full tillit, siden handelsmenn er like uforutsigbare som markedene de handler i, men det er noen få tegn. Et godt sted å begynne å lete etter disse tegnene er i handelslisten over åpne handler. Mange ganger vil statistikken i en traders profil bare gjenspeile resultatene deres basert på handler de fullførte, men tar ikke hensyn til posisjonene de for øyeblikket har.

Hvis en næringsdrivende har mange slike posisjoner, spesielt hvis mange av dem er i rødt og har vært det en stund, uten at det plutselig snur seg på markedet, går denne handelsmannen mot et fall. Det nytter ikke å kopiere dem nå. Men det kan være lurt å holde et øye med dem i fremtiden, for etter at de som mister handler endelig nærmer seg, kan handelsmannen være klar for en ny oppadgående fase.

Omvendt er en handelsmann som nylig har hatt noen trekk nedtrappinger, men som har en god totalprestasjon, og få åpne handler er moden med potensial til å gjøre det bra nå når skiferen er tørket av. Husk at en god strategi for kopihandel innebærer å se ikke bare på tidligere resultater, men også på en næringsdrivendes nåværende situasjon, med fokus mot fremtiden.

Vet når du skal gi slipp

Like viktig som å vite når du skal begynne å kopiere en næringsdrivende, er å vite når du skal stoppe. Dette kan være vanskeligere enn du kanskje tror på grunn av de forskjellige psykologiske faktorene som er involvert. I tillegg til den sunkede kostnadssviken som plager enhver finanshandler (jo mer penger du setter ned i en investering, desto vanskeligere blir det å forlate), med kopihandel har folk en tendens til å bli følelsesmessig knyttet til handelsmennene de kopierer. Og med god grunn: de fleste vil ha hatt minst en slags interaksjon med disse handelsmennene, kanskje til og med blitt kjent med dem på et personlig nivå.

vet når du skal gi slipp

Likevel, for å fortsette å kopiere en næringsdrivende som får deg til å tape penger, er det bare ikke fornuftig som en strategi for kopihandel. Derfor er det eneste logiske trekket, når handelsmannen kommer på en nedoverbakke, å la dem gå. En god måte å kontrollere deg selv og å sikre at lojaliteten til en næringsdrivende ikke synker investeringen din, er å bruke Copy Stop Loss-verktøyet som noen sosial handel plattformer gir. På den måten definerer du på forhånd hvor mye penger du er villig til å tape på et gitt kopiforhold, og dine følelsesmessige hangouts vil ikke komme i veien for solid investeringsadministrasjon.

Mangfold er nøkkelen

Kopihandel kan være fundamentalt forskjellig fra tradisjonell markedshandel, men noen ting gjelder fortsatt for enhver finansiell handelsstrategi, nemlig det faktum at diversifisering av porteføljen din er den sikreste måten å redusere risikoen og sikre langsiktig lønnsomhet. Med kopihandel kan imidlertid oppnå mangfold kreve litt mer forskning og nøye strategisering enn tradisjonell markedshandel, hvor mangfold er ganske åpenbart.

For å demonstrere, la oss se på et eksempel på hvor lett man kan ende opp med en ikke-diversifisert kopiportefølje. La oss si at du har begynt å handle med en ny sosial handelsplattform, og så langt som kopihandelsstrategier går, kunne du ikke tenke deg noe mer originalt enn å kopiere de fem handelsmennene på nettverket som har vist mest prosentvis gevinst over det siste året. Når kopierelasjonene dine er etablert, viser det seg imidlertid at alle disse fem handelsmennene utelukkende handler i EUR / USD-markedet. Dermed, selv om du tilsynelatende har investert i fem forskjellige handelsmenn, har du endt opp med en svært ubalansert portefølje, eller å bruke en kollokvialisme, med alle eggene dine i en kurv.


Mangfold er nøkkelen

For å unngå å ende opp med et slikt marerittisk scenario, må din kopihandelstrategi bestå av nøye å sjekke porteføljene til de handelsmennene du vurderer å kopiere. Den tryggeste måten å gå er å velge handelsmenn hvis investeringer dekker en rekke instrumentklasser – dvs. aksjer, indekser, valutaer, råvarer osv..

Ta selvfølgelig med i betraktningen at handelsmenn kan endre handelsstrategiene mens du kopierer dem. Tross alt er de ikke forpliktet til å være konsekvente i valg av investeringer, og kan velge å forgrene seg til markeder som de tidligere ikke vurderte. Det anbefales derfor å holde øye med kopiporteføljen som helhet for å sikre at ingen tidligere “kompatible” handelsmenn – dvs. handelsmenn hvis investeringer skaper en balansert portefølje – begynner å kollidere, eller at du ikke blir for tungt. investert i ett instrument. I et slikt tilfelle er det tilrådelig å slutte å kopiere en av de handelsmennene som kaster balansen i porteføljen din, og finne en handelsmann som passer bedre inn i din strategi for kopihandel..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map