Big Time Gaming Slots Review (2021) – Prøv hitautomatene med Megaways!

Big Time Gaming er en australsk programvareutvikler for kasinoer grunnlagt i 2011. Selskapet er basert i Sydney.

Jeg la merke til Big Time Gaming først da mange spilleautomater Twitch streamers og Youtubers snakket om og spilte BTGs spilleautomat Fare høyspenning. Også vennen min syntes å like dette spilleautomaten mye. Danger High Voltage har rykte på seg som et spill der du kan vinne stort.

Big Time Gaming's spilleautomat Danger High Voltage

Dette er Big Time Gaming sin suksesspor: Danger High Voltage. Det er en blanding av alt, og resultatet er litt gal.

Big Time Gaming har også anskaffet mange lisenser for å lage spilleautomater med kjente TV-serier og franchiser. Utvalget har spilleautomater med navn som Hvem vil bli millionær eller Monopol Megaways.

Så Big Time Gaming ser ut til å ha muligheten til å lage spilleautomater. La oss finne ut mer om BTGs spilleautomater!

Big Time Gaming slots brukervurdering:

Big Time Gaming spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i Big Time Gaming spilleautomater.

  • Megaways (TM) -automater gir et stort antall forskjellige måter å vinne på. Hvis du vil vite mer om Megaways, kan du bla deg litt ned til spilleautomaten Who Wants To Be a Millionaire, hvor det blir nærmere forklart.
  • Andre Big Time Gaming’s Megaways-spilleautomater er for eksempel: Bonanza, Extra Chili, Dragon Horn, Vikings Unleashed, Queen of Riches, Genie Jackpots, Temple Tumble, Diamond Mine og Irish Riches.
  • Noen eldre spilleautomater kjører med Adobe Flash “teknologi”, som ikke er det beste innen sikkerhet og trenger klumpete drivere for å bli lastet ned. Unngå disse sporene hvis de ber om å installere Flash, men velg noen andre.
  • Generelt har alle spill god kvalitet innen animasjoner og grafikk. Også de fleste av spillene har i det minste et anstendig lydspor. Spillmekanikken i mange BTG-spill er interessant med mange funksjoner i bonusspillene.

Nye spilleautomater for Big Time

Her er noen av de nyeste spilleautomatene Big Time Gaming.

1. Hvem vil være millionær Megaways

Som vil være millionær Megaways er et ganske nytt spilleautomat utgitt i slutten av 2018 med det offisielle temaet for den berømte TV-quizen. Spilleautomaten er i utgangspunktet en seks hjul med Big Time Gaming sin unike Megaways struktur.

Symbolene er også reaktive eller kollapser. Dette betyr at vinnelinjene forsvinner og flere symboler faller fra toppen av hjulene. Dette kan utløse flere gevinster.


Ekstra hjulene legger til et symbol på hjulene 2 – 5.

Who Wants To Be a Millionaire spilleautomat

Who Wants To Be a Millionaire spilleautomat er virkelig tro mot det originale TV-showet med flott grafikk, animasjoner og selvfølgelig – den originale temamusikken!

Big Time Gaming's Megaways forklart

En forklaring på hva Megaways (TM) betyr. I utgangspunktet må du bare ha det samme symbolet fra venstre til høyre på tilstøtende hjul. Symbolposisjonen på spolen spiller ingen rolle. Dette skaper mange måter å vinne, 117 649 på dette sporet for å være spesifikk. Dette tallet kommer fra 7 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7 = 117 649 da hvert hjul kan ha opptil 7 symboler på dette sporet.

Ville symboler erstatte alle symboler unntatt Scatter. Wilds er bare til stede i den ekstra hjulet.

De Millionaire Scatter-symbol kan vises på et av de seks vanlige hjulene. Hvis du får 3 Scatter-symboler, vinner du 8 gratisspinn og starter Hot Seat Free Spins Gamble bonusspill.

Hver ekstra scatter over 3 Scatters vil føre deg opp et trinn i prisstigen Hot Seat. Free Spin Scatter-symbolet kan vises i ekstra hjul under gratisspinn.

Hvis du får 3 eller 4 Scatters i bonusspillet til bonusrullen, får du henholdsvis 4 eller 8 ekstra gratisspinn.

De Hot Seat Free Spins Gamble gir deg sjansen til å vinne opptil 50 gratisspinn. Gambleprismestigen har 12 trinn. Verdiene er 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 og 50 gratisspinn, avhengig av trinn.

Who Wants To Be a Millionaire spilleautomat

Slik ser Hot Seat Free Spins Gamble ut. Du må velge hvor høyt oppe på stigen du tør å gå. Lifelines kommer automatisk inn i stykket.

Hvis du fikk Hot Seat med 3 Scatters, starter du på trinn 1. Hvis du har 4 Scatters, starter du på Step 2 og så videre..

Trinn 2 og 7 er trinn på sikkerhetsnett. Å nå disse trinnene garanterer minst henholdsvis 10 og 20 gratisspinn.

Walk Away-funksjon: For å starte gratisspinn uten å spille, trykk Walk Away. For å gamble, velg et svar fra A, B, C eller D og trykk på Final Answer. En vellykket gamble beveger deg opp i trinnene på premiestigen. Du kan ikke gå bort fra trinn 2 og 7, fordi dette er risikofrie og trygge spill.

Som i det virkelige Som vil være millionær-TV viser at du også har Livslinjer. Disse kommer automatisk i spill for å gjøre valget ditt enklere.

Under gratisspinn er det en ubegrenset gevinstmultiplikator som starter med 1 og økes med 1 etter hver seier.

Who Wants To Be a Millionaire spilleautomat bonusspill

Dette er bonusspillet til Who Wants To Be a Millionaire. Hver seier øker vinnermultiplikatoren med 1, og blir nå x2 i testspillet.

Avslutningsvis var spilleautomaten Who Wants To Be a Millionaire en stor overraskelse. TV-showånden er fanget perfekt til sporet, og det eneste som mangler er TV-verten. Musikken, grafikken og animasjonene er veldig høy kvalitet og godt laget.

Spillmekanikeren er også interessant med Big Time Gaming’s spesielle Megaways. Og bonusspillrundene er også tro mot det originale TV-showet med å klatre opp stiger som i den virkelige Hot Seat.

Dette er bare en fantastisk spilleautomat uten feil etter min mening.

Spill utgitt: November 2018

RTP (Return to player): 96,24%

Forskjell: Høy

Oppsett: 6 x 7 + ekstra hjul

Spilllinjer: 117 649 (Megaways)

Mest populære spilleautomater for Big Time

Her er noen av de mest populære Big Time Gaming-spilleautomatene introdusert.

1. Fare for høyspenning

Big Time Gaming’s Fare høyspenning er noe av en slotlegende. Mange spilleautomater i Twitch eller knoller på Youtube spiller dette spillet mye. Årsaken kan være at Danger High Voltage har høy varians, og at du kan vinne ekstremt høye gevinster fra bonusspillet eller full reel wilds fra dette sporet..

Danger High Voltage slot Big Time Gaming

Spillet til Danger High Voltage-sporet fra Big Time Gaming.

Temaet for spillet er litt uklart for meg. Navnet på sporet kommer fra sangen Fare! Høyspenning fra bandet Electric Six.

(Sjekk sangen her fra Youtube hvis du vil. Her er litt mer info om band fra Wikipedia. Sangen er fra 2003 og er en kombinasjon av garasje, diskotek og punkrock. Morsom sang likevel!)

Så det er en garasje rock sang involvert i sporet. Men det er også noen meksikanske stilautomatsymboler med litt av Day of the Dead-stilen med dekorerte og fargerike hodeskaller. Og elendige ?! Og tatoveringer, Disco Balls-symboler og diskolys?!

Og høyspenningen forteller at det er noe strøm og lyn et sted. Så jeg er helt forvirret med temaet … men kanskje det er nøkkelen til suksessen til dette sporet! Ingen vet hva det handler om, men det kan gi deg store gevinster hvis du er heldig. Og det er gøy å spille. Kanskje det er akkurat nok til et flott spor!

Noe om spilleautomatikk her. Skogbrann er et wildsymbol med full hjul som erstatter alle symboler unntatt Scatter.

Vill elektrisitet er også et wildsymbol med full hjul som fungerer på samme måte, men alle gevinster er multiplisert med 6 for hver Wild Electricity-erstatning i seieren. Hvis du får to Wild Electricity-symboler, skjer multiplikasjonen to ganger og er x36. Dette er en ganske flott funksjon.

Big Time Gaming's spilleautomat Danger High Voltage

Her kan du se de to forskjellige Wild Reels: Wild Electricity til venstre og Wild Fire til høyre. Wild Electricity gir deg x6 gevinster for hver vikar. Du kan også få flere x6 Wilds.

Begge disse Wild-symbolene forekommer bare på hjul 2 til 5.

Tre eller flere Scatter-symboler (Tatoveringssymbolene med My Desire-tekst) utløser Bonusspill. Også 2 Scatters og bonusspillet vil utløse spilleautomatens temasang: Danger! Høyspenning. Bonusspillet gjør det mulig å velge mellom to funksjoner.

  • Valg 1 – Gratis spinn med høy spenning. Dette alternativet gir deg 15 gratisspinn pluss full hjul High Voltage Wilds som kan betale opp til x66 på tilstøtende gevinster. De 15 gratisspinnene kan trigges på nytt med tre eller flere Scatters. Wild multipliserer alle betalinger unntatt Scatter.
  • Choice 2 – Gates of Hell Free Spins. Dette bonusspillet gir deg 7 gratisspinn. Et tilfeldig symbol er valgt for å bli en Sticky Wild i løpet av bonusen på hjulene 2, 3, 4 og 5. Fire Sticky Wilds i et hjul tildeler 3 ekstra gratisspinn opp til totalt 19 gratisspinn.

Bonusspill i Danger High Voltage.

Her er de to valgene i bonusspillet i Danger High Voltage.

I testene mine kan du virkelig se at variansen til dette sporet er satt til veldig høy. Bonusspillene var veldig vanskelige å få tak i, men bonusspillene ga mye da jeg traff dem. Det første bonusspillet (Høyspenningsfri spinn) ga en premie på x144 ganger innsatsen min.

Danger High Voltage slot bonusspill.

Her er bonusspillet kalt High Voltage Free Spins med den spinnende High Voltage Wild med opptil x66 multiplikasjon.

Å treffe det andre bonusspillet tok litt tid, men den gangen valgte jeg Gates of Hell Free Spins. Total seier var x87 denne gangen. Jeg fant det første bonusspillet (High Voltage Free Spins) litt morsommere med det skiftende wild-hjulet som kan betale opptil x66 vinneren.

Danger High Voltage slot bonusspill.

Dette er det andre bonusspillet Gates of Hell Free Spins. I dette spillet velges et tilfeldig symbol for en Sticky Wild. Her fikk jeg 9’ene som Sticky Wilds, allerede 3 i spillet.

Etter testingen min forstår jeg nå hvorfor Fare høyspenningsspor er så populært spilleautomat. Den har ikke den beste grafikken, animasjonene eller lydene. Det føles ganske rot av mange ideer og temaer blandet sammen, men hele pakken fungerer bare.

Det er noe mystisk sjarm eller magi i Danger High Voltage. Du kan på en eller annen måte føle “faren” med store gevinster med veldig høy varians. Hvis du ikke tror, ​​kan du prøve deg selv med ekte penger eller spille penger. Samlet sett likte jeg virkelig denne spilleautomaten!

Spill utgitt: Mai 2017

RTP (Return to player): 95,97% – 96,22%

Forskjell: Veldig høy

Oppsett: 6 x 4

Spilllinjer: 4096

2. Bonanza

Big Time Gaming’s Bonanza er et gull-spilleautomat med Megaways-spilleautomaten som Millionaire-spilleautomaten.

Spilleautomaten har 6 hjul som hver kan ha fra 2 til 7 symboler. Det er også en bonusrulle i toppen (vognene) som legger opp symboler til hjulene 2 – 5.

Bonanza-spilleautomat fra Big Time Gaming.

Dette er Goldanz-tema Bonanza-spilleautomaten fra Big Time Gaming.

De Vill symbol erstatte hvert symbol unntatt Scatter. Wilds er bare til stede i den ekstra hjulet (vognene ovenfor).

De Scatter-symboler kan vises på et hvilket som helst av hjulene. Hvis du får fire GOLD Scatters, vinner du 12 gratisspinn i bonusspillet. Enhver ekstra Scatter legger til 5 gratisspinn i bonusspillet.

Bonanza bonusspill.

G-O-L er ikke nok for bonusspillet, du trenger D!

I Bonusspill, 3 Scatters gir deg 5 ekstra gratisspinn og 4 scatter 10 ekstra gratisspinn. Scatters vises bare i bonusrullen (vognene ovenfor).

Bonanza bonusspill.

Bonanza bonusspill ser slik ut.

Under bonusspillet øker multiplikatoren etter hver seier på hjulene med 1.

Bonanza bonusspill.

Hver gevinst i bonusspillet vil øke multiplikatoren, her x3.

Avslutningsvis var Bonanza ganske interessant spilleautomat med den kule Megaways hjulstrukturen. Bonusspillet var ganske grunnleggende med bare gratisspinn og økende multiplikator, men det var også ok. Bonusspillet var veldig vanskelig å få tak i denne gangen, som kan relateres til den høye variansen i spilleautomaten.

Grafikken og animasjonene er på et veldig høyt nivå som på alle Big Time Gaming-spilleautomater. Country-stilmusikken begynte å bli litt irriterende på slutten av testingen, men kanskje det er et spørsmål om smak. Bonanza er en veldig kul spilleautomat som er verdt å prøve.

Spill utgitt: Desember 2016

RTP (Return to player): 95,98%

Forskjell: Høy

Oppsett: 6 x 7 + Ekstra hjul

Spilllinjer: 117 649 (Megaways)

3. Ekstra chili

Ekstra chili er et chili-spilleautomat med meksikansk tema, etablert i april 2018. Grafikken er veldig fargerik og bakgrunnsmusikken er glad trompetrik meksikansk Mariachi-type musikk.

Dette spillet har også den berømte Big Time Gaming Megaways spillmekanikk med 117 649 betways. Så det er 6 hjul med 2 – 7 symboler på hvert hjul. I tillegg er det også en bonusrulle under hjulene 2 – 5.

BIg Time Gaming's ekstra chili-spilleautomat.

Dette er Big Time Gaming’s spilleautomat Extra Chilli. Med Scatter-symbolene H-O-T kan du utløse bonusspillet Free Spins.

Symbolstrukturen kollapser, noe som betyr at vinnersymbolene etter hver seier forsvinner og flere symboler vil falle fra ovenstående. Dette kan utløse flere gevinster på hjulene.

Ville symboler erstatte alle symboler unntatt Scatters og Feature Drop-symboler. Wilds er bare til stede i ekstra hjul under hjulene 2 – 5.

Hvis du får 3 VARME sprer i hvilken som helst posisjon vil du utløse 8 gratisspinn. Ethvert ekstra scatter-symbol vil legge til ytterligere 4 gratisspinn.

I bonusspillet blir du ført til Gratisspinn gamble. I denne funksjonen har du en sjanse til å vinne opptil 24 gratisspinn. Du kan velge å samle eller gamble.

Ekstra Chilli slot bonusspill.

I bonusspillet kan du gamble for flere gratisspinn. Dette er første runde: Du kan enten samle de 8 gratisspinnene. Eller du kan gamble for 12 eller null gratisspinn. Matematisk er det beste valget på lang sikt alltid å samle de 8 gratisspinnene. Men dette er gambling, så jeg forstår det helt hvis du prøver å jakte på de 24 gratisspinnene!

Ekstra Chilli slot bonusspill.

Her klarte jeg å slå maksimalt 24 gratisspinn i bonusspillet. Anbefales ikke! På lang sikt er det alltid best å holde seg til de 8 gratisspinnene i dette spilleautomaten.

Hvis du samler inn, begynner gratisspinnene med en gang. Hvis du gambler, snur det hjulet. En vellykket gamble vil gi deg 4 ekstra gratisspinn. En mislykket gamble tildeler antall gratisspinn som vises i svart. Hvis tallet er i svart, avsluttes funksjonen.

I Bonusspill gratisspinn det er en ubegrenset multiplikator som starter på 1 og økes etter hver seier på hjulene.

Ekstra Chilli slot bonusspill.

Multiplikatoren for bonusspill er faktisk ubegrenset! Her klarte jeg å få x19 multiplikator i testingen.

Free Spin Scatter-symbolet kan vises i det ekstra hjulet og utløse flere gratisspinn. Med 3 Scatters får du 4 ekstra gratisspinn og med 4 Scattters 8 ekstra gratisspinn.

Med Feature Drop du kan kjøpe bonusspillene som starter umiddelbart. Prisen på et bonusspill er 50 ganger innsatsen. En liten funksjon er hvis du får BTG-symboler (Big Time Gaming). De vil redusere premien for Feature Drop med små trinn.

For å konkludere Ekstra chili er et veldig morsomt spilleautomat med lykkelig atmosfære. RTP (Return to Player) -prosenten er også ganske høy med 96,82%, noe som alltid er bra for spillerne.

Spill utgitt: April 2018

RTP (Return to player): 96,82%

Forskjell: Høy

Oppsett: 6 x 7 + Ekstra hjul

Spilllinjer: 117 649 (Megaways)

Anbefalte Bitcoin Casinos med Big Time Gaming Slots

Akkurat nå har bare ett Bitcoin-casino utvalget av Big Time Gaming-kasinospill.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Big Time spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

Big Time Gaming Slots Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringen av spilleautomater på Big Time Gaming:

Hvordan liker du spilleautomater med Big Time Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Big Time Gaming-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector