Booming Games Slots Review (2021) – Spilleautomater med flotte funksjoner!

Booming Games er en Malta-basert kasinospillleverandør grunnlagt i 2014.

Booming Games har spilllisenser fra Malta Gaming Authority (MGA), Isle of Man, Italia og Danmark, og ifølge selskapet bør mange flere lisenser snart komme.

For øyeblikket består spillvalget av 70+ spilltitler. Nettstedet Booming Games introduserte 62 spilleautomater, men i det minste er det 72 titler i BitStarz Casino. Uansett en ganske anstendig mengde spilleautomater fra en leverandør.

Hvis du vil se de anbefalte Bitcoin Casinos med Booming Games-spilleautomater – Klikk her for å bla ned til listen.

Dette er Colossal Vikings, et nytt spilleautomat fra Booming Games.

Dette er Colossal Vikings, et nytt spilleautomat fra Booming Games.

Booming Games kasinospillleverandørlogoBooming Games-spilleautomater:

Booming Games spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i spilleautomatspillene til Booming Games:

  • Alle Booming Games-spill er utviklet i HTML5. Dette betyr veldig god kompatibilitet for både stasjonære datamaskiner, nettbrett som iPad og mobile enheter. HTML5 trenger ingen plugins installert, slik gamle Adobe Flash-baserte spill trenger.
  • Alle spill er utviklet internt av Booming Games.
  • Grafisk kvalitet og spilllyd og musikk er veldig høy kvalitet. Etter min mening noe av det beste i bransjen. Totalt sett ser mange spill tegneseriefulle og livlige ut på en positiv måte.
  • Spillene lastes veldig raskt (testet på BitStarz casino).

Mest populære spilleautomater for blomstrende spill

Her er noen av de mest populære spilleautomatene i Booming Games som ble introdusert.

1. Leprechaun’s Lucky Barrel

Leprechaun’s Lucky Barrel er et tegneserieaktig fantasy-spilleautomat med en Leprechaun, selvfølgelig. Spillet er ganske nytt utgitt i juli 2019.

Leprechaun's Lucky Barrel spilleautomat

Leprechauns Lucky Barrel spilleautomat fra Booming Games ser slik ut. Plutselig føler jeg at jeg ville ha en halvliter Guinness … morsom. Prøv å få 3 eller flere scatter-symboler (SC) til brettet, og du vil utløse 8 gratisspinn.


Grafikken er veldig tiltalende, og spesielt “halvliter” -symbolene gjør at du vil ha en kald halvliter Guinness foran deg. Også musikken er veldig kul og passer til temaet. Folkemusikken med fioler og Uilleann-rør gir virkelig en følelse av at du var i en irsk fantasiverden.

Grensesnittet er også gjennomtenkt. Du kan klikke på hvilket som helst av symbolene hvis du vil sjekke utbetalingstabellene til det symbolet. Så det er ikke nødvendig å gå til infoskjermen for å sjekke en liten ting. Også symbolene er store nok til å gjøre spill i nettbrett og mobil flytende.

Vill symbol.

Dette veldig Guinness-ser Wild-symbolet erstatter alle symboler unntatt Scatter-symbolet.

Leprechaun’s Lucky Barrel Bonus Game

Bonusspillet fra Leprechaun’s Lucky Barrel var ganske vanskelig å få denne gangen i testene mine. Du må samles 3 eller flere scatter-symboler for å aktivere bonusspillet.

I bonusspillet får du 8 gratisspinn. Når bonusspillet starter, vil Leprechaun begynne å kaste gullmynter på hjulene. Hvert Scatter-symbol (SC) vil også legge til en mynt til hjulet.

Leprechaun's Lucky Barrel bonusspill

Leprechauns Lucky Barrel-bonusspill starter med at Leprechaun kaster gullmynter til hjulene. Hvis du får totalt 4 mynter, blir den hjulet til et stort Wild Reel – en halvliter!

Her fikk jeg de 4 gullmyntene til den første spolen, og den ble til en stor halvliter – A Wild Reel. Denne gangen fikk jeg en ganske beskjeden 36 ganger gevinst fra bonusspillet (sammenlignet med innsatsen min). Men hvis du får flere Wild Reels aktivert, kan dette bonusspillet gi mye mer gevinst.

Leprechauns Lucky Barrel-bonusspill

I bonusspillet, hvis du får 4 gullmynter til hjulet, aktiveres hjulet til et stort Wild Reel – En halvliter!

Generelt var Leprechaun’s Lucky Barrel en god overraskelse. Et godt laget spill med et morsomt bonusspill.

Spill utgitt: Juli 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

Wild Reel Collectors

Hvert Scatter-symbol (SC) som landes, legger til en gullmynt til Wild Reel Collector over det hjulet. Prøv å fylle alle 4 plassene på en gitt samler for å aktivere Locked Wild Reel for de gjenværende gratisspinnene. Hvis aktivert, vil du bli tildelt ett ekstra gratisspinn.

2. Sukkerskaller

Sukker skaller er et meksikansk spilleautomat fra Booming Games. Sporet er hovedsakelig temaet av den meksikanske høytiden Dia de los Muertos, som betyr de dødes dag. Dagen feires 1. til 2. hver november.

I Mexico, De dødes dag bringer familie og venner til å be og minnes venner og familiemedlemmer som har gått bort. Det støtter også den døde menneskers åndelige reise. I meksikansk kultur blir døden sett på som en naturlig del av livssyklusen, og det er derfor ikke en dag med tristhet som i den vestlige kulturen. Snarere De dødes dag er en feiringsdag fordi de kjære blir våkne og feirer sammen med de levende.

Sugar Skulls spilleautomat fra Booming Games

Dette er meksikansk høytid spilleautomat Dia de los Muertos (The Day of the Dead) fra Booming Games.

Spilleautomatens navn Sukker skaller refererer til de virkelige sukkerskallene som kan gis som gaver til både de levende og de døde. Også spilleautomatgrafikken ser veldig kul ut, siden den ligner veldig på de meksikanske festlige masker som folk bruker på ferien.

Sugar Skulls har:

  • Vill symbol erstatter alle andre symboler unntatt Scatter-symbolet, for å utløse gratisspinn.
  • 3 Scatter-symboler hvor som helst på spillbrettet for å utløse Bonusspill: 10 store gratisspinn.
  • Under Major Free Spins vil hjulene bare inneholde Major Skull-symboler og Wilds. Major Skull-symboler er de med høyest utbetaling.
  • Tilfeldig Fiesta-pris – Denne funksjonen forekommer tilfeldig og kan tildele 10x, 25x eller 100x verdien av den totale innsatsen for det vinnende spinnet.

Sukkerskaller betalingsplan

Her er utbetalingstabellen til spilleautomaten Sugar Skulls.

Sugar Skulls spilleautomatspill

Du kan utløse bonusspillet Sugar Skulls med 3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på brettet.

Sugar Skulls slot bonusspill.

Her utløste jeg bonusspillet i min Sugar Skulls slot testing.

I Bonusspill du vil få 10 store gratisspinn. Dette betyr at brettet bare består av Major Skull Symbols som gir ut større gevinster. Også ville symboler er inkludert som i det vanlige spillet.

Sugar Skulls bonusspill.

Bonusspillet ser slik ut – Hele brettet er fullt av de mest betalte Major Skull-symbolene.

Totalt sett Sukker skaller er et ganske fint spill. Personlig vil jeg håpe litt mer action da temaet vil gi mange muligheter til å gjøre det. Bakgrunnsmusikken får meg til å sovne.

Bonusspillet er litt mer spennende, men det kan også ha nytte av mer spesielle ideer. Bare de høyt betalte hodeskalsymbolene er selvfølgelig flotte, men bonusspillet føles som et vanlig spill uten større endringer i spillmekanikeren.

Uansett, prøv Sugar Skulls og fortell alle hva du synes i kommentarfeltet nedenfor!

Spill utgitt: Oktober 2018

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Lav

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

3. Booming Circus

Booming Circus er et spilleautomat med sirkustema fra Booming Games. Det er mye glad sirkusmusikk, ballonger, løver, bjørner og andre sirkusdyr. Booming Circus-spilleautomaten er basert på mer klassisk type gammeldags sirkus med gammeldags følelse.

Noen ganger a Tilfeldig Wild Reel kommer for å leke. En stor klovn vil da fylle hele hjulet som et stort Wild Symbol.

Booming Circus full reel wild.

The Big Clown er en Full Reel Wild som noen ganger kommer inn i spillbrettet.

Hvis du vil jakte på Bonusspill i Booming Circus, må du få bokstavene C-L-O-W-N stavet i hjulene slik.

Booming Circus bonusspill.

Hvis du får bokstavene C-L-O-W-N stavet i spilleautomaten, får du bonusspillet.

Bonusspillet inkluderer 7 gratisspinn. Kanonen øverst i bonusspillet vil utløse en Full Reel Wild hvert spinn. Så den store klovnen kommer minst 7 ganger til styret.

Booming Circus bonusspill.

Dette er bonusspillet Booming Circus med Full Reel Wild-symboler som spilles inn på hvert gratisspinn.

Du kan også få multipliserende wilds på 2x, 3x eller 5x i basisspillet. Det er imidlertid multipliserende wilds på 7x og 10x i gratisspinnene i bonusspillet.

Samlet sett er Booming Circus ganske morsomt spilleautomat. Hele hjul store ville klovner er en god overraskelse da de vises ganske ofte. Også bonusspillet var lett å utløse denne gangen.

Spill utgitt: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,23%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 15

Noe spill fra Booming Circus spilleautomat fra Booming Games.

Noe spill fra Booming Circus spilleautomat fra Booming Games.

4. Vis meg mammaen

Vis meg mammaen er et eldgammelt spilleautomat med Egypt-tema med klassiske og tegneserieaktige skattejakt og fantasyelementer.

Show Me The Mummy spilleautomat

Noe spill av Show Me The Mummy spilleautomat fra Booming Games.

Hvis du får 3 scatter-symboler, vil du utløse 5 store gratisspinn. For 4 Scatter-symboler får du 10 og med 5 Scatter-symboler 20 Major Free Spins.

I løpet av de store gratisspinnene vil brettet bare inneholde de best betalte store symbolene og wilds. Fire Reel (wild-wild-symbolet) vil også skje under Major Free-spinnene på hjul 1 og 5.

Bonus Game of Show Me The Mummy spilleautomat.

Bonusspillet i Show Me The Mummy består av Fire Reels (Full reel wilds) i hjul 1 og 5. Også styret består av bare de best betalte Major Symbols.

Mysteriet Wild Reel består av stablede Mystery Multiplier-symboler. Rekkevidden er fra 2x til 10x multiplikator. Under basisspillet kan dette Mystery Wild Reel vises på et hvilket som helst hjul. Under de store gratisspinnene kan Mystery Wild Reel bare vises på hjul 3.

Spill utgitt: Jan 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 5

5. Barnyard Twister

Ja, endelig et godt gammelt spilleautomat fra Hillbilly gård! Barnyard Twister er et ganske nytt spilleautomat utgitt i november 2019 fra Booming Games-leverandøren. Spillet inneholder tegneserieaktige dyreskikkelser, gårdsliv og et ikke så vanlig 5 x 5 spillbrett.

Scatter-symbolet kan bare vises på hjul 3. Ett Scatter-symbol på spillet utløser 3 gratisspinn, slik at du får gratisspinn moro oftere enn i noen andre spilleautomater.

Det er også Dobbeltsymboler som teller som to forekomster av dette symbolet. Så å danne store gevinstlinjer er lettere med disse doble symbolene, fordi de teller som 2. Så med 5 matchende dobbeltsymboler tilsvarer utbetalingen 10 matchende symboler.

Barnyard Twister fra Booming Games

Dette er Barnyard Twister fra Booming Games. Her kan du se de spesielle doble symbolene (2 griser) og også Twister-symbolet som kan utløse Rotator-funksjonen.

En spesiell funksjon er Rotator. 3 spesielle Twister-symboler utløser 2 rotasjoner, 4 utløser 3 rotasjoner og 5 spesielle symboler utløser 4 rotasjoner.

Dette betyr at etter at vanlige gevinster på gevinstlinjen er talt, roterer spillbordet 90 grader med klokken, og nye gevinst på gevinstlinjen telles. Dette er funksjonen der spilleautomatens navn kommer fra, Barnyard Twister!

Barnyard Twister spilleautomat bonusspill.

Spillbrettets vridende Twister-funksjon er i prosess!

Spill utgitt: Nov 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Lav

Oppsett: 5 x 5

Spilllinjer: 25

Utbetalingstabell for spilleautomaten Barnyard Twister.

Her er utbetalingstabellen til Barnyard Twister. Legg merke til opptil 10 ganger betalere som kan forekomme med 5 dobbeltsymboler.

6. Miami Nights

Miami Nights er et hett spilleautomat med 80-talls Florida-ånd og høy klasse jet-set livsstil.

Spill utgitt: Juli 2018

RTP (Return to player): 96,08%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

7. Booming Seven Deluxe

Booming Seven Deluxe er et ganske gammeldags 3 x 3 frukt spilleautomat med litt Las Vegas casino følelse.

Spill utgitt: Desember 2016

RTP (Return to player): 96,55%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 3 x 3

Spilllinjer: 10

Nye blomstrende spilleautomater

Her er noen av de nyeste Booming Games-spilleautomatene introdusert.

1. Kolossale vikinger

Kolossale vikinger er et ganske nytt tillegg til Booming Games spilleautomater som ble utgitt i august 2019. Som navnet antyder, er det noen Colossal Symbols som kan fungere gjennom mange hjul. Wild Reels kan være så store som 3 x 3 hvis du er heldig.

Dette er Colossal Vikings, et nytt spilleautomat fra Booming Games.

Dette er Colossal Vikings, et nytt spilleautomat fra Booming Games.

Spill utgitt: August 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

2. Dragon’s Chest

Dragon’s Chest er en 5 x 3 fantasy-hjul fra Booming Games. Funksjonene inkluderer vandrende drager som er Walking Wilds. Disse Wilds vil gå over spillbrettet til de når kanten og forsvinner.

Dragon's Chest er et ganske nytt fantasy-spilleautomat med drage-tema fra Booming Games.

Dragon’s Chest er et helt nytt fantasy-spilleautomat med drage-tema fra Booming Games.

Hvis du får 3 bonussymboler (Golden Chests), kan du velge mellom 3 forskjellige Dragon Egg. Premiene kan omfatte pengepremier eller forskjellige mengder gratisspinn.

Bonusspill i Dragon's Chest.

Her utløste jeg bonusspillet med de 3 gyldne kistene.

Dragon's Chest Bonus Game.

Bonusspillet inkluderer Walking Wilds som holder seg på brettet og flytter ett sted etter hvert gratisspinn.

Generelt er Dragon’s Chest virkelig høykvalitets spilleautomater med fantasy-tema. Spesielt bonusspillet var spennende med Walking Wild Dragons på brettet. Jeg likte dette mye!

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

3. Snegleløp

Snegleløp er et ganske annet 6 x 3 hjuls størrelse tegneserietema Snail Slots-spill.

Hvis du får 3 Snail Race-symboler hvor som helst på spillbrettet, vil en Snail Race-funksjon utløses. I løpet løper 3 Snails mot hverandre, og avhengig av hvilken Snail vinner, vil en x10, x25 eller x50 multiplikasjon av det nåværende innsatsstrinnet bli utbetalt.

Snail Race spilleautomat fra Booming Games.

Snail Race er veldig interessant spilleautomat med et annet 6 x 3 spilleautomat.

Det er også Walking Wilds eller Walking Wild Multipliers fra x2 eller x3. Disse Walking Wilds vil starte sin langsomme snegletur til venstre ett rutenett om gangen. Når en x2 eller x3 villmultiplikator treffer slutten, multipliserer den nåværende innsatsen med den multiplikatoren.

Snail Race bonusspill.

Dette er Snail Race-bonusspillet der du får enten x10, x25 eller x50 ganger bonusstørrelsen som øyeblikkelig premie.

Snail Race bonusspill.

Denne gangen fikk jeg den midterste x25-gevinsten fra bonusspillet Snail Race.

Spill utgitt: Nov 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Medium

Oppsett: 6 x 3

Spilllinjer: 20

4. Witches Wild Brew

Witches Wild Brew er et heksetema spilleautomat med 5 x 4 spilleautomater og også en Jackpot-funksjon.

Spilleautomatfunksjonene inkluderer Et sprengende vilt symbol som kan vises på et hvilket som helst hjul og gjøre seg selv og opptil 8 symboler til et wild-symbol. Den ville multiplikatoren verdiene vil være enten 2x, 3x eller 5x.

Scatter-symboler vil gi deg 15 gratisspinn, 4 spredte 20 gratisspinn og 5 spredte en enorm mengde på 25 gratisspinn og en Jackpot som betaler 1500 ganger av innsatsen din!

Witches Wild Brew spilleautomat fra Booming Games

Dette er det veldig skumle spilleautomaten Witches Wild Brew. Jeg våget faktisk ikke å teste dette spillet fordi jeg var for redd, men kanskje du kan prøve!

Witches Wild Brew bonusspill.

Velg en Raven bonusfunksjon vil gi deg et alternativ. Hvilken ville du valgt?

Spill utgitt: Okt 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Lav

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 25

5. Aztec Palace

Aztec Palace er et ganske nytt Aztec-spilleautomat som ble etablert i september 2019.

Aztec Palace spilleautomat fra Booming Games.

Aztec Palace spilleautomat ser ut og høres fantastisk ut. Den gamle aztekernes følelse er virkelig oppslukende!

Funksjonene inkluderer en Sprengende vill symbol som kan vises på et hvilket som helst hjul og gjøre seg selv og opptil 8 symboler til et Wild-symbol.

Hvis du får 3 eller flere bonussymboler, du vil bli utløst a Velg en hodeskalle funksjon med ekstra kontantbonuser.

Aztec Palace slot bonusspill.

Her kan du se Aztec Palace spilleautomatens ett bonusspill: Velg en Skull-funksjon med umiddelbare pengepremier.

Hvis du oppnår 3 eller flere scatter-symboler, du vil bli gitt gratisspinn. Under gratisspinnene vil hjulene bare inneholde de høyest betalende Major-symbolene, Bursting Wilds og bonussymbolene.

Aztec Palace slot bonusspill.

Her er de 3 scatter-symbolene som ga meg 8 gratisspinn.

Aztec Palace slot bonusspill.

Rundene med gratisspinn inkluderer bare Major Symbols og Wild Symbols på spilleautomaten. De største symbolene er de som betaler best.

Jeg likte Aztec Palace spilleautomat. Grafikken er flott med slanger som går rundt og sommerfugler som flyr rundt. Også musikk og atmosfæriske lyder skaper god følelse og atmosfære. Hvis du har likt de ganske populære spilleautomatene Egypt og Pyramid, kan dette Aztec-palasset også være noe for deg?

Spill utgitt: Sep 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

6. Colossal Fruit Smash

Colossal Fruit Smash er et ganske nytt fruktautomatspill utgitt i oktober 2019. Hvis du liker tradisjonelle fruktautomatspill med få ekstra funksjoner, kan dette være et spill for deg.

Lander en Colossal Fruit Smash-symbol tildeler deg et re-spin. Under et re-spin vil hjul 2-4 bare inneholde 3 x 3 Colossal Major Symbols og Colossal Bursting Symbols. Dette betyr enorme fruktsymboler i midtre hjul. Hvis du lander et Wild Reel-symbol på hjul 1 og / eller hjul 5 under et re-spin, blir det hjulet til et Wild Reel.

Colossal Fruit Smash bonusspill.

Et stort jordbær i bonusspillet Colossal Fruit Smash på nytt.

Colossal Fruit Smash-sporet inkluderer også Det sprengende ville symbolet som er Golden Strawberry. Det kan gjøre seg selv og opptil åtte symboler til et Wild-symbol. Også en 2. burst kan utløses hvis flere Bursting Wilds vil skje i løpet av den første burst.

Ellers ser spillet bra ut, men spesielt fruktene ser deilige ut. Generelt er utsiktene innen grafikk, lyder og musikk ganske grunnleggende, men ingenting er irriterende heller. Animasjonene, grensesnittet og den generelle spillingen derimot er på et veldig høyt nivå. Dette er hvor de høye standardene til Booming Games dukker opp. Så god jobb!

Spill utgitt: Okt 2019

RTP (Return to player): Ukjent

Forskjell: Lav

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Booming Games-støtte

Disse Bitcoin- og kryptokasinoene har Booming Games-kasinospill i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Booming Games støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Booming Games støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Booming Games støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

4. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Booming Games støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

5. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 1 BTC + 200 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Booming Games støttes

2346 kasinospill

210 jackpottautomater

Mange beviselig rettferdige spill

BetChain anmeldelse

Bli med nå

6. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratisspinn, omsetning: 60 ganger. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20GRATIS, satser 40 ganger.

Booming Games støttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospill

67 videopokerspill

CryptoWild anmeldelse

Bli med nå

7. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 0,2 BTC + 40 gratisspinn. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratisspinn. Omsetning: 45 ganger.

Booming Games støttes

Erfaren casino grunnlagt i 2014

558 casinospill

Bitcoin Penguin anmeldelse

Bli med nå

8. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Booming Games støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

9. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Booming Games støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

10. Mars Casino

Mars Casino-logo

1 BTC + 50 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 50 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Booming Games støttes

741 casinospill

16 jackpottautomater

Mars Casino anmeldelse

Bli med nå

Booming Games Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukervurderinger av spilleautomater for Booming Games:

Hvordan liker du spilleautomatspill fra Booming Games? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Booming Games-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector