Endorphina Slots Review (2021) – Her er de beste Endorphina slots!

Endorfina er en tsjekkisk kasinospillleverandør som er basert i den vakre byen Praha. Selskapet har også et kontor på kasinoøya Malta, hvor nesten alle kasinospillleverandører i det minste har noen tilstedeværelse.

I følge nettstedet deres, Endorphina planlegger å gi ut minst 12 kamper per år. Alt gjøres internt: grafikk, lyder, animasjoner og den matematiske delen.

Endorphina har skapt mange spilleautomater inkludert titler som Book of Santa, Satoshi’s Secret, Twerk, Slotomoji, Chunjie og Taboo. I 2019 ble alle Endorphina-spill testet av GLI for oppførsel og matematikk, slik at du kan stole på at bakgrunnen til sporene er legitim.

De fleste sporene er laget med moderne HTML5-teknologi som fungerer bra på alle enheter. Imidlertid er det fortsatt få spor som fungerer med foreldet Flash-teknologi, som Satoshi’s Secret. Flash har mange sikkerhetsproblemer og trenger et plugin for å lastes ned, så jeg kan ikke anbefale Flash-spillene til noen. Heldigvis er det mange HTML5-valg tilgjengelig i Endorphina-spilleautomatkatalogen. Spilleautomater som presenteres her, fungerer uten plugins, så de er trygge å prøve.

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Endorphina-logo

Endorphina slots brukervurdering:

Nye Endorphina-spilleautomater

Her er noen av de nyeste Endorphina spilleautomatene introdusert.

1. Windy City (Publisert april 2020)

By med mye vind er en merkevare fra Chicago med gangster-tema, publisert i april 2020. Spilleautomaten har en følelse av 1920-tallet med piano- og jazzmusikk. Og noen ansikter til gangstere tilsynelatende.

Spilleautomaten i seg selv er ganske standard med 5 x 3 spilleautomater, 1 – 10 vinnende linjer etter eget valg, Wilds og Scatters. Så veldig grunnleggende bevist konsept å fortsette med.

Windy City spilleautomat av Endorphina.

Windy City-spilleautomat av Endorphina.


Vill symbol er det røde gangstersymbolet. Det er også det høyest betalende symbolet samtidig. Wild erstatter alle symboler unntatt Scatter-symbolet.

Hvis du får 3 Scatter-symboler (Det gamle bilsymbolet), vil du bli gitt 10 gratisspinn.

Scatter-symbolet fungerer som et Wild-symbol under gratisspinnene.

Windy City spilleautomat av Endorphina.

Her er gratisspinn i aksjon. Scatter-symbolene (gamle biler) fungerer som Wilds under bonusspillet Free Spins.

Windy City spilleautomat av Endorphina.

Ett bilde til fra Free Spins Bonus Game.

Det er også en Double Up-funksjon, hvor du kan doble gevinstene dine. Return to player rate er bare 84% i denne funksjonen, så det anbefales ikke i det lange løp. Med mindre du virkelig vil ha litt spenning.

For å konkludere By med mye vind føles litt gammel, selv om den er helt ny og publisert i april 2020. På en eller annen måte fungerer ikke grafikken og spillingen så flytende enn i noen andre konkurrerende spilleautomater..

Også gamewise Windy City bringer ikke noe nytt til spill- eller bonusfunksjonene. Det er så mange nye spilleautomater med nye funksjoner og smarte ideer, så dette sporet føles som at Endorphina har gått tom for ideer. Alt i alt fungerer Windy City ok, og det er ikke noe galt i det, men den generelle følelsen etter prøvespillet var litt kjedelig.

Hvis du er i gangsteraksjon fra 1920-tallet fra Chicago, kan du prøve deg selv og se om du er enig i mine erfaringer!

Spill utgitt: April 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 1 – 10

Maks. Seier: 500x innsats

2. Troll Haven (Publisert mars 2020)

Troll Haven er et nytt 5 x 3-hjuls fantasy-tema spilleautomat om troll utgitt i mars 2020. Troll er mytiske skapninger som lever i huler eller fjell i følge norrøne mytologier. Mer om dette på Wikipedia hvis du er interessert.

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Vill symbol er Troll-symbolet. Wilds erstatter alle symboler unntatt Scatter-symboler. Hvis du får en eller flere Wild som vises i en vinnerkombinasjon, vil det doble gevinsten.

Wilds fungerer også som det høyest betalende symbolet.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler, som vil utløse Gratis spinn bonusspill. Når gratisspinnene starter, kan du velge en av de fire modusene. Praktisk talt har du valget mellom enten flere spinn med en lavere multiplikator eller færre spinn med en høyere multiplikator. Her er valgene:

  • 5 gratisspinn med x10 multiplikator
  • 10 gratisspinn med x5 multiplikator
  • 16 gratisspinn med x3 multiplikator
  • 23 gratisspinn med x2 multiplikator

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Dette er valget du kan ta før bonusspillet Free Spins.

Matematisk er to av de første det beste valget, men avviket er litt høyere. Det betyr at du kan vinne større, men det er en sjanse for at du ikke vinner mye i det hele tatt. To av de sistnevnte valgene gir deg flere sikre gevinster. Men forskjellen er ikke for stor, så ethvert valg er bra her etter min mening.

Troll Haven spilleautomat av Endorphina.

Her er bonusspillet Free Spins i aksjon. Det er praktisk talt ingen forskjell i hovedspillet, bortsett fra at gevinstene multipliseres med en faktor du kan velge før spinnene.

Du kan også velge å doble gevinstene dine, og dette kalles Gamble-funksjonen. Dette skjer med en kortstokk. Gjennomsnittlig avkastning til spilleren er bare 84%, så denne Gamble-funksjonen kan ikke anbefales.

Avslutningsvis forventet jeg litt mer fra Endorphina på dette sporet. I utgangspunktet Troll Haven er bare et ganske vanlig 5 x 3 spilleautomat med Scatter-symboler og Wild-symboler. Free Spins Bonus Game har heller ingen spesielle funksjoner, bare multiplikatoren.

Trollhaven er fremdeles et solid spor der alt flyter pent. Grafikk, lyder og musikk passer godt sammen. Hvis du er ute etter en fin basisspor, er ikke Troll Haven et dårlig valg.

Spill utgitt: Mars 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Lav / Middels

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 1 – 25

Maks. Seier: Ukjent

Mest interessante Endorphina-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante Endorphina-sporene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Cash Tank (Publisert februar 2019)

Cash Tank er en komisk stil med tanker … og kontanter. Jeg er ikke helt sikker på hva temaet prøver å være, men det har litt Las Vegas-følelse med kontanter, kredittkort, diamanter og så videre. Så jeg er i tvil, men la oss se nærmere på det!

Cash Tank-spor av Endorphina.

Cash Tank-spor av Endorphina.

Tank-symbolet er Wild-symbolet og erstatter alle symboler. Symbolet vises bare på hjul 2, 3 og 4.

Cash Tank-spor av Endorphina.

Her kan du se Wild-symbolet som er tanken. Tanken utvides til full spole og gir deg en respin.

Wild-symbolet utvides til hele hjulet og utløser en Respin. Maksimalt antall Respin er 3.

Det er det for alle bonusfunksjoner. Det er ikke noe gratisspinn bonusspill eller noe annet, den eneste spesielle funksjonen er utvidende Wild.

Cash Tank-spor av Endorphina.

Cash Tank-spor av Endorphina.

For å konkludere Cash Tank var litt skuffet. Det er bare ingen kreativitet eller nye funksjoner – ikke engang i nærheten av der konkurransen holder seg for øyeblikket. Cash Tank er bare et grunnleggende middelmådig spor med utvidende Wilds, det er det. Selv RTP (Return to player) -raten utgjør ikke mangelen på funksjoner og er ganske standard med 96,0%.

Alt i alt tester du Cash Tank-sporet, men forvent ikke noe spesielt ut av det.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 1 – 10

Maks. Seier: Ukjent

2. Julenissens bok (Publisert desember 2019)

Det er ikke jul når du skriver dette, men den neste kommer alltid før eller senere. Julenissens bok er et jule-tema-spill som ble publisert i desember 2019.

Book of Santa slot av Endorphina.

Book of Santa slot av Endorphina.

Spilleautomaten er ganske tradisjonell med 5 x 3 spilleautomater, 96,0% RTP og maks gevinst på 500 ganger innsatsen.

Vill symbol er boksymbolet og erstatter alle symboler.

Bok-symbolet er også Scatter-symbol samtidig. Hvis du får 3 eller flere bøker, som vil utløse 10 gratisspinn med et spesielt utvidende symbol.

Book of Santa slot av Endorphina.

Hvis du får 3 scatter-symboler (boksymbolet), vil det låse opp 10 gratisspinn bonusspillet.

I begynnelsen av gratisspinn velges ett tilfeldig symbol. Når dette symbolet er en del av en vinnerkombinasjon, vil alle disse symbolene utvides til fulle hjul.

Book of Santa slot av Endorphina.

I testspillet ble et symbol 10 valgt til å være det spesielle symbolet under gratisspinn.

Book of Santa slot av Endorphina.

Dette symbolet utvides til fulle hjul hvis det er en del av en vinnerkombinasjon under bonusspillet Free Spins.

Gratis spinn kan vinnes igjen under bonusspillet Gratis spinn.

For å konkludere Julenissens bok er ganske ok spilleautomat med grunnleggende symbolstruktur (5 x 3) og et gratisspinn bonusspill. Gratisspinnene var ganske interessante med et spesielt symbol som utvides til fulle hjul. Jeg vil likevel ønske meg noen flere spesielle funksjoner som mange andre spilleautomater har i disse dager.

Det er veldig vanskelig å skrive noe spesielt om Book of Santa-spilleautomaten. Det er et gjennomsnittlig, ok, middelmådig spor med grunnleggende funksjoner. Nok en gang er det ingenting galt med det, men de beste konkurrentene gjør spilleautomater bare så mye bedre i disse dager. Endorphina må øke mye for å holde seg innenfor konkurransen etter min mening.

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 1 – 10

Maks. Seier: 500x innsats

Høyeste RTP Endorphina-spor

Egentlig det jeg fant ut er at alle Endorphina-sporene har en RTP-prosentandel på 96,0%. Men jeg ønsket å lage en liste uansett, så her er avvikene til alle spilleautomater som er oppført – hvis jeg kunne finne dem.

Bestillingen er nå basert på Bitcasino.ios liste over mest populære Endorphina-spilleautomater. Så jeg håper dette kan hjelpe deg med å finne et spor i Endorphina-spilleautomatkatalogen!

  1. By med mye vind – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  2. 7 Bonus opp – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  3. Lucky Streak 2 – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  4. Eventyr – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  5. Satoshi’s Secret – Variasjon: Lav / høy – RTP: 96,0%
  6. Dia De Los Muertos – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  7. Sukkerglider – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  8. Tabu – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  9. Lucky Streak 1 – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  10. Gladiatorer – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  11. Macarons – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  12. Fotball – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  13. Safari – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  14. Diamantdamp – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  15. 2027 ISS – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  16. Twerk – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  17. Spreng! Boom! Bang! – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  18. Emiratet – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  19. I Jazz – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  20. 2016 Gladiatorer – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  21. Mer fersk frukt – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  22. Gjøk – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  23. 4 av en konge – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  24. Steinalderen – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  25. Pachamama – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  26. Urartu – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  27. Fersk frukt – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  28. Piperens – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  29. Origami – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  30. Voodoo – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  31. Undines Deep – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  32. Sushi – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  33. Glitrende frisk – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  34. Vikinger – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  35. Jetsetter – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  36. Ninja – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  37. Temple Cats – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  38. Vill frukt – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  39. Edelstener & Steiner – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  40. Geisha HD – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  41. Ice Pirates – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  42. Slotomoji – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  43. Ultra Fresh – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  44. Sjaman – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  45. Kongen – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  46. Minotaur – Avvik: Høy – RTP: 96,0%
  47. Mongolske skatter – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  48. Vampyrene – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  49. Retromania – Variasjon: Lav – RTP: 96,0%
  50. Chunjie – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  51. Aus Dem Tal – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  52. Fotball Superstar – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  53. Durga – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  54. Lucky Streak 2 Dice – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  55. Den allmektige Sparta – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  56. Heldige land – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  57. Ancient Troy – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  58. Kamchatka – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  59. Lille Panda – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  60. Julenissens bok – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  61. Cash Tank – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  62. Lucky Streak 1 Dice – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  63. Voodoo Dice – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  64. Stamme – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  65. Ancient Troy Dice – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,0%
  66. Mysteriet om Eldorado – Variasjon: Ukjent – RTP: 96.0%
  67. #luxurylife – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  68. Lucky Streak 2 – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%
  69. Troll Haven – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,0%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Endorphina-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Endorphina-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Endorphina-spor støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Endorphina-spor støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 157% opp til 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Endorphina-spor støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

4. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Endorphina-spor støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

5. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Endorphina-spor støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino-logo

1 BTC + 10 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 10 gratisspinn. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Endorphina-spor støttes

Raske innskudd og uttak

Mange bordspill

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Bli med nå

7. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 1 BTC + 200 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Endorphina-spor støttes

2346 kasinospill

210 jackpottautomater

Mange beviselig rettferdige spill

BetChain anmeldelse

Bli med nå

8. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratisspinn, omsetning: 60 ganger. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20GRATIS, satser 40 ganger.

Endorphina-spor støttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospill

67 videopokerspill

CryptoWild anmeldelse

Bli med nå

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 0,2 BTC + 40 gratisspinn. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratisspinn. Omsetning: 45 ganger.

Endorphina-spor støttes

Erfaren casino grunnlagt i 2014

558 casinospill

Bitcoin Penguin anmeldelse

Bli med nå

10. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Endorphina-spor støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

11. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Endorphina-spor støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser for spilleautomater fra Endorphina:

Hvordan liker du Endorphina? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Endorphina-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector