Habanero Slots Review (2021) – London Hunter, Loony Blox og mer!

Habanero er en programvareprodusent for casinospill grunnlagt i 2010. Selskapet har kontorer i Ukraina, Bulgaria, Sør-Afrika og Filippinene. Habanero-spor og backend-systemer er sertifisert av BMM testlabs og iTech Labs som vurderer rettferdigheten til online spill.

Ved utgangen av 2016 ble alle Habanero-spill byttet til HTML5. HTML5 gir jevn og moderne spill som fungerer uten plugins på alle enheter, inkludert nettbrett og mobile enheter.

London Hunter spilleautomat fra Habanero.

Dette er spilleautomaten London Hunter fra Habanero.

Habanero-logo

Habanero slots brukervurdering:

Habanero spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i spilleautomater fra Habanero.

 • Utvalget av spilleautomater på Habanero har 105 titler for øyeblikket. Det er også 13 bordspill som blackjack, roulette og baccarat og 10 videopokerspill.
 • Habanero-spill støtter 21 språk.
 • Spill kjøres på moderne HTML5-teknologi uten drivere eller plugins som trengs for å lastes ned. HTML5-spor fungerer også bra på alle enheter, inkludert stasjonære enheter, bord og mobiltelefoner.
 • Habanero har sertifikater eller lisenser for 16 markeder: Bulgaria, Kroatia, Estland, Isle of Man, Latvia, Malta, Romania, Sverige, Columbia, Danmark, Gibraltar, Italia, Litauen, Portugal, Spania og Storbritannia.
 • Habanero-spilleautomater er testet av BMM testlabs og iTech Labs for spill tilfeldighet og rettferdighet.
 • Noen spill har veldig høy RTP (Return to player) -prosent, som London Hunter (mer nedenfor) med 97,94%.
 • Noen informasjonsskjermer for spor er vanskelig å forstå og trengte å lese igjen i mange ganger.

Nye Habanero spilleautomater

Her er noen av de nyeste spilleautomatene fra Habanero.

1. Loony Blox

Loony Blox er en helt ny komisk stilautomat grunnlagt i februar 2020.

Loony Blox har en kul Karakterfunksjon. Under basisspillet er enten Elephant, Dog eller Bunny-karakteren synlig på skjermen i opptil 250 spinn. Etter det blir karakteren erstattet av en annen karakter.

Loony Blox-spilleautomat fra Habanero.

Dette er Loony Blox spilleautomat. Her er karakterfunksjonen hunden (eller hva er den?), Som vil aktivere gevinsten for å betale begge veier.


Dette er de forskjellige funksjonene for tegn:

 • Hvis den Elefant er synlig: Ethvert Wild-symbol som vises i en vinnerkombinasjon utvides til alle posisjoner på hjulet.
 • Hvis den Hund er synlig: Seier betaler begge veier.
 • Hvis den kanin er synlig: Eventuelle 2 – 5 hjul vil låses for enhver tilfeldig spinn og lande med identiske symboler.

Loony Blox spilleautomat fra Habanero.

Elephant-karakteren vil gjøre det mulig for Wilds-symbolene å utvide seg til hele hjulet.

De Kartfunksjon utløses hvis noen av tegnsymbolene vises i en vinnerkombinasjon under basisspillet. Deretter beveger de tre forskjellige bilsymbolene seg for 1 prikk for hvert utløsende tegnsymbol. Hvis flere retninger er tilgjengelige, vil en enkelt retning velges tilfeldig.

Loony Blox-spilleautomat fra Habanero.

Dette er kartfunksjonen. Hvis du treffer noen av tegnsymbolene (hund, elefant eller kanin), vil bilen som tilhører karakteren flytte beløpet du fikk symbolene. Hvis bilen stopper til et grønt sted, vil du bli tildelt bonusspillet med 12 gratisspinn.

Du får en Bonusspill med 12 gratisspinn hvis ett av de 3 bilsymbolene vil lande på Green Dot-symbolet. Ethvert bilsymbol under bonusspillet aktiverer tegnsymbolene i løpet av bonusspillet. Også flere tegn kan kombineres under bonusspillet.

Loony Blox-spilleautomat fra Habanero.

Slik ser bonusspillet ut.

Samlet sett har Loony Blox veldig kule og spesielle funksjoner som tegnene og kartfunksjonen. Den generelle følelsen er veldig glad, og musikken og grafikken er som fra en Disney-tegneserie av høy kvalitet.

Også RTP (Return to player) -prosenten er ganske god med 96,71%. Definitivt ta en titt på dette sporet hvis du er interessert i spilleautomater med tegneserier.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,71%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 243

2. Ville lastebiler

Wild Trucks er testosteronpumpende spilleautomat med kule lastebiler, hodeskaller, stempler og dieselrøyk. Og gode gamle rednecky flammede baseballcapser og fuzzy terninger selvfølgelig. Som bensinhode er dette et spill for meg!

Wild Trucks spilleautomat fra Habanero.

Dette er adrenalinpumpespor Wild Trucks fra Habanero.

Hvis du samler 4 av lastebilene i henholdsvis rød – gul – lilla – oransje – blå på hjulene, vil du bli tildelt et Wild-symbol med full hjul. The Wild skjer tilfeldig på et hvilket som helst hjul.

Vill symbol erstatter alle symboler.

Wild Trucks spilleautomat fra Habanero.

Wilds utvides til fulle hjul.

Hvis du treffer samme lastebilsymbol på hjul 1, 3 og 5, som utløser en Gratis spinn bonusspill. Også ville symboler kan erstatte lastebilene i denne saken.

Mengden gratisspinn er basert på lastebiltypen. Hvis du treffer disse lastebilene på hjul 1, 3, 5 får du:

 • Red truck tildeler 25 gratisspinn.
 • Yellow truck deler 20 gratisspinn.
 • Purple truck tildeler 15 gratisspinn.
 • Orange truck deler ut 12 gratisspinn.
 • Blue truck deler ut 10 gratisspinn.

Det er også en enorm Gratisspinn Jackpot. Hvis du treffer Wild-symbolet på hjul 1, 3 og 5, blir du tildelt 75 gratisspinn!

Wild Trucks spilleautomat fra Habanero.

Free Spins-bonusspillet er veldig sjenerøst med opptil 25 eller til og med 75 gratisspinn!

I løpet av gratisspinn bonusspillet, hvis 2 eller flere av det samme lastebilsymbolet vises på samme rad, vil alle symbolene mellom samme venstre og høyre venstre lastebilsymbol endres til lastebilsymbolet før utbetaling blir tildelt. Dette gjelder bare det lengste og mest betalte Truck-symbolet for hver rad.

Avslutningsvis er Wild Trucks et nytt spilleautomat med god petrolhead-ånd. Bonusfunksjonene er også interessante og holder strømmen på gang. Følelsen er at det skjer noe hele tiden, så det er mange funksjoner i dette sporet. Mine anbefalinger til Wild Trucks!

Spill utgitt: Juni 2019

RTP (Return to player): 96,71%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 15

Mest populære Habanero spilleautomater

Her er noen av de mest populære spilleautomatene fra Habanero introdusert.

1. Ways of Fortune

Ways of Fortune er 5-hjuls japansk samurai-tema slot med unikt hjulrutenett på 3-3-4-4-4. De øverste 3 symbolene på hjulene 3, 4 og 5 er alltid det samme tilfeldige symbolet, bortsett fra hestesymbolet.

Spillet har veldig fin gammel japansk atmosfære med fredelig musikk og kule animasjoner. Følelsen er oppslukende og godt laget.

Ways of Fortune spilleautomat fra Habanero.

Dette er spilleautomaten Ways of Fortune fra Habanero.

De Samurai-symbol er den Vill symbol og erstatter alle symboler unntatt hestesymbolet.

De Hest, symbol er den Scatter-symbol. Hvis du treffer 3, 4 eller 5 hestesymboler hvor som helst på hjulene, vil du bli tildelt henholdsvis 10, 15 eller 20 gratisspinn.

Ways of Fortune spilleautomat fra Habanero.

Noe spill av Ways of Fortune-spilleautomaten.

Ways of Fortune spilleautomat fra Habanero.

Slik ser bonusspillet Free Spins ut.

Generelt er Ways of Fortune ganske bra spilleautomat med unikt hjulrutenett. Bonusfunksjonene kan være litt mer spennende etter min mening. Sporet fungerer imidlertid bra som en helhet og er verdt å teste ut det for alle Samurai-fans.

Spill utgitt: Juli 2018

RTP (Return to player): 96,64%

Forskjell: Lav

Oppsett: 3-3-4-4-4

Spilllinjer: 576

2. Hopp!

Hoppe! er 5-hjuls frukt spilleautomat med interessant 2-2-3-4-4 hjul struktur. Hjulene er variable og øker stadig i rad for hver respin du får.

De Joker hatt symbol er Wild-symbolet og erstatter alle symboler. Jokeren kan bare vises en gang på skjermen under basisspillet.

Hoppe! spor fra Habanero.

Dette er Jump! spilleautomat fra Habanero.

Også noen Joker-symbol vil tildele en re-spinn. Enhver seier under respins vil tildele en annen respin. Hjulene vil utvides på hver respin.

Hoppe! spor fra Habanero.

Hjulene utvides i rader etter hvert tildelt re-spinn.

EN bonusspill med 7 gratisspinn vil bli tildelt en gang etter at 4 spilt re-spinn er spilt vellykket. Bonusspillet har større hjul med full 5 x 4 symbol rutenett.

Joker-symbolet holder seg til hjulene under respins og bonusspillet og hopper til tilstøtende blokker hvert spinn (der hjulene er like store).

Hoppe! spor fra Habanero.

Dette er gratisspinn bonusspillet som spilles med hele 5 x 4 hjul.

De Stacked Spin funksjonen er interessant. Ethvert vinnende symbol på skjermen aktiverer det tilsvarende symbolet i Stacked Spin-displayet over hjulene. Når alle symbolene er aktivert, vil du utløse funksjonen Stacked Spin.

I den funksjonen vises 5 av det samme tilfeldige symbolet (unntatt Joker) hvor som helst på skjermen før hjulene lander.

Hoppe! spilleautomat var en hyggelig overraskelse. Sporet er ganske enkelt, men er spennende med de varierende hjulene og respins. Også jakten på den stablede snurringen fortsetter. Hvis du er interessert i fruktautomatspill, hopp! er en flott en med interessante funksjoner.

Spill utgitt: September 2018

RTP (Return to player): 96,66%

Forskjell: Høy

Oppsett: 2-2-3-4-4

Spilllinjer: 1024

Høyeste RTP Habanero spilleautomater

Dette er de høyeste prosentpoengene for RTP (Return to player) jeg fant fra Habanero.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

London Hunter er 5-hjuls spilleautomat med steam punk med gamle viktorianske London-følelser. Det er symboler med moustached herrer med store laservåpen … og dinosaurer selvfølgelig. Temaet er veldig interessant og friskt på det klassiske emnet.

London Hunter spilleautomat fra Habanero.

Dette er spilleautomaten London Hunter fra Habanero.

De Dinosaur symbol er Wild-symbolet og erstatter alle symboler. Den vises bare på hjul 1 og 5.

Vill utvidelse aktiveres når Høyre drivstofftank er fylt til kapasitet i basisspillet. Den deaktiveres når utvidelsen skjer.

Hva betyr Wild Expansion? Når det er aktivt, aktiverer hvert Dinosaur-symbol sammen med Mustache Man-symbolet Dinosaur-symbolet til 2 × 2 størrelse.

Også to utvidelser kan forekomme hvis to Mustache Man-symboler vises sammen med 2 Dinosaur-symboler.

De Multiplikatorfunksjon aktiveres når Venstre drivstofftank er fylt til kapasitet i basisspillet. Det er deaktivert når noen seier oppstår. Alle gevinster multipliseres 3x når du er aktiv.

Du får en Bonusspill med 10 gratisspinn hvis et Mustache Man symbol vises på hjul 1, vises Laser Weapon symbol på hjul 2 og et Dinosaur symbol på hjul 5. Wild Expansion er alltid aktivert i bonusspillet.

London Hunter spilleautomat fra Habanero.

Dette er bonusspillet Free Spins i London Hunter.

Bonusspill starter ved x1 multiplikator. Ytterligere x1 multiplikatorer tildeles hvis venstre drivstofftank er fylt til kapasitet i funksjonen. Også +2 ekstra gratisspinn blir tildelt hvis riktig drivstofftank er fylt til kapasitet i funksjonen.

Begge drivstofftankene fylles til kapasitet i løpet av 2 – 6 spinn i funksjonen.

Generelt er London Hunter et veldig kult spilleautomat med nytt tema. Også RTP (Return to player) -prosenten er veldig bra med 97,94%.

Spill utgitt: April 2017

RTP (Return to player): 97,94%

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 25

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Habanero-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Habanero-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Habanero-spilleautomater støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Habanero-spilleautomater støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Satsing: 40 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

4. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Habanero-spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

5. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Habanero-spilleautomater støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino-logo

1 BTC + 10 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 10 gratisspinn. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

Raske innskudd og uttak

Mange bordspill

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Bli med nå

7. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 1 BTC + 200 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

2346 kasinospill

210 jackpottautomater

Mange beviselig rettferdige spill

BetChain anmeldelse

Bli med nå

8. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratisspinn, omsetning: 60 ganger. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20GRATIS, satser 40 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospill

67 videopokerspill

CryptoWild anmeldelse

Bli med nå

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 0,2 BTC + 40 gratisspinn. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratisspinn. Omsetning: 45 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

Erfaren casino grunnlagt i 2014

558 casinospill

Bitcoin Penguin anmeldelse

Bli med nå

10. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Satsing: 40 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

11. Mars Casino

Mars Casino-logo

1 BTC + 50 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 50 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratisspinn. Satsing: 40 ganger.

Habanero-spilleautomater støttes

741 casinospill

16 jackpottautomater

Mars Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukernes rangeringer av spilleautomater fra Habanero:

Hvordan liker du spilleautomater fra Habanero? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Habanero-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector