iSoftBet Slots Review (2021) – Rambo, Paranormal Activity og mer!

iSoftBet er en online kasinospillleverandør grunnlagt i 2010. Selskapet har online spillsertifikater eller lisenser i 16 regulerte markeder, inkludert land som Storbritannia, Italia og Sveits.

iSoftBet har kontorer i Storbritannia, Romania og Malta.

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er spilleautomaten Fishin ’for Gold fra iSoftBet.

iSoftBet-logo

iSoftBet slots brukervurdering:

Nye iSoftBet-spor

Her er noen av de nyeste iSoftBet slot-spillene introduserer.

1. Roo Riches

Roo Riches er et helt nytt spilleautomat med kengurutema utgitt i januar 2020. Roo Riches har mange australske følelser med den mystiske musikken full av Didgeridoo og andre kule tradisjonelle instrumentlyder..

Roo Riches er et ganske grunnleggende 5-hjuls spilleautomat med et gratisspinn bonusspill, tilfeldige kontantspinn og en funksjon som kan kjøpes separat: Lightning Bet.

Roo Riches spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er spilleautomaten Roo Riches fra iSoftBet.

Bonusfunksjonene er slik.

De Cash Chip Spin forekommer tilfeldig. Alle sjetonger i hjulene blir innløst umiddelbart.


Roo Riches spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er den tilfeldige funksjonen Cash Chip Spin der alle pengechips blir innløst umiddelbart.

Hvis du vil, kan du trykke på Lightning Bet for å gå inn i den spesielle spillmodusen. Under Lightning Bet-spinn er bare kontantbrikker i spill. Alt som er i sikte vil bli innløst.

Lightning Bet vil koste 200 x valgt myntverdi.

Hver brikke aktiverer posisjonen og blir blå. Hvis du aktiverer alle 15 posisjonene, utløser du 3 x Lightning Respins.

Med Lightning Bet kan du utløse Lightning Respins og vinne opptil 15 000 mynter.

Roo Riches spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er Lightning Bet-funksjonen. Hvert spinn (ett spinn!) Vil koste ganske mye: 200 x myntverdi.

Roo Riches spilleautomat fra iSoftBet.

Slik går du inn i bonusspillet Free Spins. Hvis du får 3 eller flere bonussymboler, får du tilgang til bonusspillet.

I Gratis spinn, bare cash chips er i spill. Alle symboler som lander på hjulene blir innløst.

Hvis du får 3, 4 eller 5 spredte bonussymboler, du vil bli gitt 7, 10 eller 15 gratisspinn henholdsvis.

Roo Riches spilleautomat fra iSoftBet.

Her er gratisspinn bonusspillet i spill. Alle pengechips vil bli innløst umiddelbart. Det er ingen andre funksjoner i bonusspillet.

Totalt sett imponerte ikke Roo Riches spilleautomat meg. Musikken er fin, men den går igjen og igjen med den samme delen, og det blir kjedelig etter hvert. Også lydene kan være bedre og mer inspirerende.

Spillingen trenger også noe mer. Den grunnleggende spillingen er veldig … grunnleggende med bare bonussymboler. Det er ingen ville symboler i spill.

Tilfeldige Cash Chip Spins gir litt varians i spillet, men Free Spins Bonus Game var veldig kjedelig. Du venter bare på pengechipsen og betaler dem inn – det er det.

Også spesialfunksjonen Lightning Bet var rar. Det koster mye (200 mynter!) For bare ett spinn! Spinnet kan også være tomt og det går 200 mynter og praktisk talt ingenting skjedde.

RTP (Return to player) prosent er imidlertid veldig bra med 97,66%.

For å konkludere Roo Riches er veldig grunnleggende og kjedelig spilleautomat. Jeg ville personlig valgt et annet spilleautomat, ettersom dette sporet bare var ganske kjedelig å spille. For eksempel er neste spilleautomat introdusert, Fishin ’for Gold i et annet nivå etter min mening sammenlignet med dette.

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 97,66%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 10

2. Fishin ’for Gold

Fishin ’for Gold er et tegneserieaktig 5-hjuls spilleautomat med isfiske-tema. Dette sporet er også helt nytt publisert i februar 2020.

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er spilleautomaten Fishin ’for Gold fra iSoftBet.

La oss først sjekke bonusfunksjonene til Fishin ‘for Gold.

Golden Fish på hjul 2, 3 og 4 utløser Fishin ’for Gold Bonus som praktisk talt er et gratisspinn bonusspill med en funksjon å velge i begynnelsen. Så først kan du velge din trofaste fisker av fire valg: Isbjørn, Pingvin, Hvalross eller Løve (?!).

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Her er de fire tegnene du kan velge for isfiskekonkurransen. Der kan du jakte på bonussymboler for bonusspillet med gratisspinn etterpå.

Så starter de fire karakterene en isfiskekonkurranse og prøver å fange bonusfunksjoner for bonusspillet med gratisspinn. Du kan prøve å fange symboler for ekstra Wilds og også Wilds med multiplikatorene x2, x3 eller til og med x5.

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Isfiskekonkurransen pågår! Min karakter var pingvinen i denne.

Under gratisspinn fungerer alle symboler som er fanget i isfiskekonkurransen Bonusrunde som Ville symboler. Disse kan sees fra den gyldne fargen på alle Wilds. De kan erstatte et hvilket som helst symbol unntatt Gone Fishin ’-tegnene.

Det kan også være Golden Wild Multiplikatorer som vil multiplisere eventuelle gevinster de er en del av.

I løpet av gratisspinnene, for alle 3 Borte Fishin ’-symboler samlet vil du bli tildelt 2 ekstra gratisspinn.

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Dette er bonusspillet Free Spins. Legg merke til Golden Wild-symbolene med x5-multiplikator her. Du kan aktivere Multiplier Wilds hvis du er heldig i isfiskekonkurransen før gratisspinn.

Det er også en Bonus sjanse trekk. Land nøyaktig 2 bonussymboler for å øke bonuschansmåleren.

Du kan når som helst snu hjulet for å få en sjanse til å utløse bonusen. Jo flere bonussymboler du har samlet, jo større er sjansen for å utløse bonusen. Hvert spinn på hjulet koster 1x nåværende innsatsbeløp, og hjulet tilbakestilles til null etter hvert spinn. Det grønne området indikerer det vinnende området i hjulet.

Fishin 'for Gold-spilleautomat fra iSoftBet.

Bonuschansmåleren kan sees øverst til høyre. Ikke så mye bonus så langt i dette spillet.

For å konkludere Fishin ’for Gold er ganske hyggelig spilleautomat. Funksjonene er ganske enkle, men de fungerer bra som en helhet. Free spins bonusspillet med isfiskekonkurranse er gjennomtenkt. Isfiskearrangementet vil påvirke mye for bonusutfallet for gratisspinn hvis du får mange multiplikatorer.

Musikken og lydene kan være mer interessante, og de blir litt kjedelige etter hvert. Men i det hele tatt er Fishin ’for Gold et veldig bra og underholdende spilleautomat etter min mening!

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,05%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 25

Mest populære iSoftBet-spilleautomater

Her er noen av de mest populære iSoftBet-sporene introdusert. iSoftBet har skaffet seg mange rettigheter til spilleautomater, og her er de to beste (etter min mening) introdusert: Rambo og Paranormal Activity.

Spesielt Paranormal Activity er et utmerket og skummelt spilleautomat – et must for alle skrekkfilmfans!

1. Rambo

Hvis Rambo spilte spilleautomater, ville han definitivt spille Rambo spilleautomaten. Dette er et spilleautomat for alle actionfylte gerilja-krigføring actionfilmfans der ute. Som meg. Sammen med Terminator-filmer var Rambos favorittfilmene mine da jeg var yngre. Og det er de fortsatt. Men la oss se på spilleautomaten Rambo nå.

Det er 720 forskjellige gevinstlinjer tilgjengelig. Gevinster deles ut fra venstre til høyre med tilstøtende symbolkombinasjoner.

Rambo-spor av iSoftBet.

Dette er Rambo-spor fra iSoftBet.

Her er spesialfunksjonene introdusert.

De Rambo Wild-symbol erstatter alle symboler unntatt Scatter og Progressive symboler. Under gratisspinn teller ikke Wilds med utvidede symboler.

Hvis du får nok Scatter-symboler, fordelene er slik:

 • 3 Scatter-symboler gir deg 5 gratisspinn + 5 x total innsatspremie.
 • 4 Scatter-symboler gir deg 10 gratisspinn + 10 x total innsatspremie.
 • 5 Scatter-symboler gir deg 15 gratisspinn + 15 x total innsatspremie.

I begynnelsen av Gratis spinn bonusspill, ett symbol er tilfeldig valgt blant 10 normale symboler. Etter at de første utbetalingene er utført, kan dette symbolet strekke seg til hele hjulet for å gi ekstra gevinster. Wilds teller ikke etter utvidede symboler, og bare det valgte symbolet tildeler gevinster.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler under bonusspillet Free Spins, vil det tildele ytterligere 15 gratisspinn mens du holder det samme utvidbare symbolet.

Rambo-spor av iSoftBet.

De progressive jackpottene kan sees rundt hjulene.

De Progressive symboler (Golden Hand Grenade-symbolet) kan være hvor som helst på hjulene i det vanlige spillet, og også under bonusspillet Free Spins. De progressive symbolene vil utløse disse forskjellige Jackpotter som dette:

 • 5 progressive symboler vil utløse Bronze Jackpot (ca 26x innsats).
 • 6 progressive symboler vil utløse Silver Jackpot (ca 88x innsats).
 • 7 progressive symboler vil utløse Gold Jackpot (ca 410x innsats).
 • 8 progressive symboler vil utløse Diamond Jackpot (ca 8000x innsats).

Jackpot-premiene kan sees rundt spilleautomatene. Jackpotstørrelsene er proporsjonale med innsatsstørrelsen.

Rambo spilleautomat er en flott pakke med krigshandlinger satt til en form for et spilleautomat. Bakgrunnslydene har eksplosjoner, bomber, helikoptre og andre lyder kjent fra gamle Vietnam-krigsfilmer og spesielt Rambos. Det er også noen animasjoner hentet fra Rambo-filmer når du vinner noe med store symboler.

Bonus Free Spins-spillet var veldig vanskelig å utløse, og faktisk klarte jeg ikke å utløse det i løpet av de få timene. Enten er Rambo et veldig høyt volatilitets spilleautomat, eller så hadde jeg bare uflaks for en lang økt.

Ellers vil jeg ønske litt mer spesialeffekter til stykket. Rambo spilleautomat ville ha mye nytte av større animasjoner, eksplosjoner og annen handling som flyr over hjulene. Kanskje også musikken kan bli bedre og gjøre følelsen mer intens. Det er bare noen få korte jingler når du vinner noe.

Også bonusspillet kan ha en ide om geriljakrigføring eller et annet plott hentet fra Rambo-filmer.

Så avslutningsvis Rambo slot er ikke noe forferdelig spilleautomat, men jeg føler at det med litt anstrengelse kan bli en måte bedre og en virkelig stor hit blant actionfans. Jeg føler at noe mangler i grafisk forstand (eksplosjoner osv.) Og bonusfunksjonene mangler litt spenning og en historie.

Uansett for Rambo-fans er dette sporet et must. Gå i det minste og test om du liker det eller ikke.

Spill utgitt: Sannsynligvis 2018 (Noen kilder pekte på 2013 som jeg tror ikke stemmer)

RTP (Return to player): 97,02%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 3-4-5-4-3

Spilllinjer: 720

2. Paranormal aktivitet

Paranormal aktivitet er en spilleautomatsbase på en skrekkfilm med samme navn utgitt i 2007. Filmen fikk positive anmeldelser ved utgivelsen og var noe nytt i skrekkfilmscenen på den tiden. Spilleautomaten iSoftBet ble utgitt i 2016.

Paranormal Activity-sporet har en ganske standard 5 x 3 symbolstruktur. Det er 243 måter å vinne på. Det er ingen vanlige gevinstlinjer, men i stedet tildeles gevinster fra venstre til høyre med tilstøtende symbolkombinasjoner.

Jeg personlig har ikke sett filmen ennå, men la oss sjekke hvordan spilleautomaten lykkes.

Paranormal Activity-spor av iSoftBet.

Dette er spilleautomaten Paranormal Activity fra iSoftBet.

Bonus symboler eksisterer bare på hjul 1, 3 og 5. Alle 3 bonussymboler på hjulene vil tildele deg Bonushjul.

Bonushjulet kan gi deg følgende premier:

 • Paranormale spinn: Denne funksjonen betyr ubegrenset gratisspinn inntil 5 gevinster, med økende multiplikatorer. Multiplikatorer går opp slik: x1, x2, x3, x4 og x5 med de 5 gevinstene.
 • Besatte spinn: 10 gratisspinn med ekstra stablet Wilds for å øke gevinsten.
 • Demon spinn: 15 gratisspinn med tilfeldig demonsymbol som gir ekstra Wild-symboler. Demonsymbolet er også et Wild-symbol.
 • Øyeblikkelig seier: Beløpene multipliseres med myntverdien som ble brukt til å utløse bonushjulet.

Generelt var Bonus Wheel veldig vanskelig å få i testene mine. Jeg vet ikke om det bare er en iSoftBet-funksjon, men jeg hadde det samme problemet mens jeg testet Rambo-sporet. Eller det er mulig at jeg nettopp hadde et dårlig løp mens jeg testet.

Jeg klarte å få en pengepremie og en gang Demon Spins. Demon Spins var veldig kul funksjon med rød skjerm og Demon skyter flere Wilds inn i hjulene.

Paranormal Activity-spor av iSoftBet.

Tre bonussymboler gir deg dette bonushjulet. Hjulet bestemmer hvilken bonusfunksjon du får.

Paranormal Activity-spor av iSoftBet.

Her klarte jeg å få 15 Demon Spins. I denne funksjonen vises demonsymbolet tilfeldig på hjulene. Det er et Wild-symbol og skyter også flere Wilds til hjulene.

Det er også en skummel Paranormal Activity-funksjon. Dette kan vises tilfeldig i begynnelsen av et normalt spinn. Opptil 5 ekstra Wild-symboler vil bli generert tilfeldig og frosset på plass for hjulene for det spinnet.

Paranormal Activity-spor av iSoftBet.

Her er den skumle Paranormal Activity tilfeldige funksjonen i stykket. Random Wilds vises på hjulene her.

Scatter-symboler betaler deg i hvilken som helst stilling fra 3 – 5 Scatters.

De Ville symboler kan erstatte alle andre symboler unntatt Bonus og Scatter.

Paranormal Activity-spor av iSoftBet.

Den generelle følelsen i paranormal aktivitet er stor. Skjermen suser tilfeldig for å skape mer skrekkfilmatmosfære.

Avslutningsvis var Paranormal Activity en veldig god overraskelse. Spilleautomaten vil holde den typiske følelsen av skrekkfilmer godt, og funksjonene støtter dette. Spesielt den tilfeldige Paranormal Activity-funksjonen er veldig kul. Bonushjulet er også veldig interessant, men jeg vil personlig fjerne pengepremiene for å få flere Free Spins-funksjoner i stykket.

Hvis du liker skrekkfilmer generelt, vil du også elske spilleautomaten Paranormal Activity. Men hvis skrekkfilmer ikke er din kopp te, kan du hoppe over dette sporet.

Paranormal aktivitet er spilleautomat av veldig høy kvalitet med flotte bonusfunksjoner. Utmerket jobb!

Spill utgitt: Oktober 2016

RTP (Return to player): 96,75%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

Høyeste RTP iSoftBet-spor

Dette er de høyeste prosentpoengene for RTP (Return to player) jeg fant fra iSoftBet.

1. Ruby (RTP 97,5%)

The Ruby er et 5-hjuls spilleautomat som ser ut som en tradisjonell kasinospilleautomat. Selv bakgrunnsstøyen består av kasinoatmosfære der folk har samtaler og spiller spilleautomater. Så hvis du vil komme så nær en kasino-følelse som mulig, gjør Ruby det bra!

Ruby-spilleautomaten fra iSoftBet.

Dette er spilleautomaten The Ruby fra iSoftBet. Legg merke til den tradisjonelle spilleautomatutsikten med mye Las Vegas-følelse av old school.

Vill symbol erstatter ethvert symbol bortsett fra Bonus og Ruby-symbolene.

Ruby on Fire er en funksjon der tilfeldigvis noen eller alle hjulene 1, 3 og 5 kan bli ville hjul. I tillegg på hjul som ikke er ville, blir tilfeldige symboler Wilds.

Hvis du får 3 bonussymboler på hjul 1, 3 og 5, som vil utløse Bonusrunde. I bonusrunden har du muligheten til å snurre bonushjulet med disse premiene:

 • Ruby Jackpot (ca 1390x innsats)
 • Topaz Jackpot (ca 557x innsats)
 • Cherry Jackpot (ca 279x innsats)
 • Opptil 100 ganger total innsats
 • Opptil 10 gratisspinn + 5 ganger total innsats

Ruby-spilleautomaten fra iSoftBet.

Hvis du får 3 bonussymboler, vil du utløse bonusrunden. I begynnelsen kan du snu bonushjulet. Det gir deg jackpotter, pengepremier eller gratisspinn.

Hvis du får Gratis spinn, det er noen spesielle funksjoner. Ruby-symbolet vises bare under gratisspinn. Ruby er et vill-symbol, og det kan også gjøre disse funksjonene:

 • Bli en Sticky Wild til slutten av gratisspinn.
 • Bli en utvidet Sticky Wild til slutten av gratisspinn.
 • Tildel en øyeblikkelig vinn opptil 10 ganger total innsats.

Ruby-spilleautomaten fra iSoftBet.

Her er bonusspillet Free Spins. Ruby-symbolet vil utløse vanlige Wilds, Sticky Wilds eller utvidende Wild-hjul.

Gratis spinn kan ikke utløses på nytt.

Ruby-spilleautomaten fra iSoftBet.

Spilleautomaten Ruby gjør det bra det den var designet for – Få litt følelse av spilleautomaten på old school!

Samlet sett er The Ruby et utmerket spilleautomat hvis du liker spilleautomater i gammel stil og den generelle følelsen av kasinoer. Det er mange bonusfunksjoner, men bonushjulet var veldig vanskelig å utløse som i mange iSoftBet-spor jeg har testet.

Ingenting å klage på grafikk og animasjoner. Imidlertid blir mangelen på musikk med bare bakgrunnsstøy litt kjedelig etter hvert.

RTP (Return to player) rate er utmerket med 97,5%.

Spill utgitt: Desember 2018

RTP (Return to player): 97,5% (veldig bra!)

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 30

2. 3 Charms Crush (RTP: 97,23%)

3 Charms Crush er et über søtt spilleautomat med ganske interessant 5 x 5 spilleautomat. Dette sporet har den beste RTP-prosenten (Return to player) jeg fant fra iSoftBet-spor med 97,23%. Dette kan betraktes som bra eller veldig bra sammenlignet med andre spilleautomater.

3 Charms Crush-spor av iSoftBet.

Her er 3 Charms Crush-spor fra iSoftBet.

3 Charms Crush består av bare 3 vanlige symboler: rosa, oransje og grønn. Symbolene betaler hvis du får 3, 4 eller 5 av dem til samme rad. Symbolene må starte fra venstre side av hjulene for å regne som en gevinst.

Multiplikatorene varierer avhengig av raden de vises. Den øverste raden betaler x1, deretter x2, x3, x4 og den nederste raden betaler x5.

Super-funksjonen vises når du får 5 av de best betalte rosa symbolene til nederste rad. Dette er den maksimale utbetalingen mulig.

3 Charms Crush-spor av iSoftBet.

De forskjellige hjulene betaler med forskjellige multiplikatorer.

Avslutningsvis er 3 Charms Crush veldig enkelt spilleautomat. Det er bare 3 symboler, ingen Wild-symboler, ingen Scatter-symboler, ingen bonusspill. For meg ble 3 Charms Crush kjedelig etter noen minutter.

Grafikken og animasjonene ser ok ut, men det søte temaet i symboler og musikk var litt for mye for meg. RTP (Return to player) -prosenten er imidlertid veldig god.

Hvis du leter etter en veldig enkel og søt spilleautomat med god RTP, 3 Charms Crush kan være den. Men det var ikke min kopp kaffe dessverre.

Spill utgitt: August 2018

RTP (Return to player): 97,23% (veldig bra!)

Forskjell: Lav-Medium

Oppsett: 5 x 5

Spilllinjer: 5

Flere høye RTP iSoftBet-spor å prøve

Her er noen flere høye RTP iSoftBet-spor hvis du vil prøve dem:

 • Hot Shots (RTP: 97,15%)
 • Shaolin Spin (RTP: 97,15%)
 • Fruktkasser (RTP: 97,10%)
 • Wisps (RTP: 97,10%)
 • Beverley Hills 90210 (RTP: 97,09%)

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med iSoftBet-spor

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr iSoftBet-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

iSoftBet-spor støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

iSoftBet-spor støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 157% opp til 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Satsing: 40 ganger.

iSoftBet-spor støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

4. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

iSoftBet-spor støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

5. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 1 BTC + 200 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

iSoftBet-spor støttes

2346 kasinospill

210 jackpottautomater

Mange beviselig rettferdige spill

BetChain anmeldelse

Bli med nå

6. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

iSoftBet-spor støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringen av iSoftBet spilleautomater:

Hvordan liker du iSoftBet spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om iSoftBet-spor. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector