No Limit City Slots Review (2021) – Thor: Hammer Time og mer!

No Limit City er en kasinospillleverandør med mer enn 10 års erfaring. Teamet til No Limit City ligger i Malta, Sverige og India.

No Limit City tilbyr også sin egen systemplattform som fungerer bak spilleautomatene. Dette gir full kontroll over alle spesialfunksjoner, markedsføringskampanjer og teknologisk kompatibilitet. Alle No Limit City-spor fungerer på alle enheter, inkludert stasjonære, nettbrett og mobile enheter.

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Dette er Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

No Limit City-logo

No Limit City spilleautomater brukerrangering:

Nye spilleautomater No Limit City

Her er noen av de nyeste No Limit City spilleautomatene introdusert.

1. Gaelic Gold (Publisert mars 2020)

Gælisk gull er et helt nytt 3 x 3 spilleautomat utgitt i mars 2020. Spilleautomaten har en Nudge Wild-funksjon og et gratisspinn bonusspill kalt Rainbow Spins. Du kan velge spesialfunksjoner til Rainbow Spins fra de 9 myntene du kan hente tilfeldig.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.

Det er et 3-raders høyt Wild-symbol på hjul 1, 2 og 3. Denne Wild vil alltid skyve for å være fullt synlig. Denne funksjonen kalles Nudge Wild. Hver knusing øker Wild-multiplikatoren med 1.

Hvis du får flere Wild-multiplikatorer, vil det legge til hverandre for en total Wild-multiplikator på linjen. Wild-multiplikatoren vil også bli multiplisert med vinnermultiplikatoren i Rainbow Spins.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.


Her kan du se hele hjulet Wild som alltid vil dytte til i full størrelse. Denne Wilden har en x2 multiplikator da den hadde 2 nudger.

Hvis du lander Potte med gull symbolet i midtposisjonen på midtre hjul, vil du utløse Rainbow Spins trekk. Før Rainbow Spins starter, kan flere modifikatorer legges til – ekstra spinn, lagt til multiplikator og regnbuelinjer.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.

Hvis du treffer bonussymbolet (potten av gull) i midten, får du Rainbow Spins.

De ekstra funksjonene til Rainbow Spins vil bli plukket fra 9 mynter. Minst én mynt vil bli tildelt før start. Her er funksjonene som er forklart:

  • Rainbow Lines (2 av 9 mynter) tildeler deg +2 ekstra Rainbow Lines per mynt.
  • Ekstra spinn (3 av 9 mynter) gir deg opptil +25 spinn per mynt.
  • Ekstra gevinstmultiplikator (3 av 9 mynter) tildeler opptil 5 ganger multiplikator per mynt.
  • Start (1 av 9 mynter) starter bonusen og ingen flere modifikatorer kan velges.

Minimumsbeløpet er 5 gratisspinn i Rainbow Spins-funksjonen. Hvis du vil, kan du også kjøpe Rainbow Spins-funksjonen. Prisen er 50 ganger innsatsnivå du velger.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.

Dette er Pick a Coin-funksjonen som skjer før Rainbow Spins. Jeg var heldig og fikk mange kule bonuser til gratisspinnene. De ekstra gratisspinnene går på toppen av de vanlige 5 gratisspinnene, så jeg fikk 13 gratisspinn totalt.

Gaelic Gold spilleautomat fra No Limit City.

Her er gratisspinn bonusspill (Rainbow Spins) i aksjon!

Gælisk gull er et veldig kult spilleautomat til slutt. Bonusfunksjonene er ikke store i antall, men de er perfekt nok. Egentlig passer de denne mindre spoletypen (3 x 3) veldig bra. Det er morsomt å se også nye spilleautomater med en klassisk 3 x 3-hjuls struktur.

Hvis du er interessert i Irish Fantasy-spilleautomater, er Gaelic Gold en veldig fin spilleautomat å prøve ut!

Spill utgitt: Mars 2020

RTP (Return to player): 96,15% i det vanlige spillet, 96,20% hvis du kjøper den spesielle Rainbow Spins-funksjonen

Forskjell: Medium

Oppsett: 3 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 5

Maks. Seier: 9837x innsats

2. Punk Rocker (Publisert februar 2020)

Punk Rocker er et 5 x 3 spilleautomat med et veldig kult adrenalinpumpende tema av britiske punk rockere. Det er også en bonusrulle 6 som kan låses opp under spesialfunksjonene.

Punk Rocker spilleautomat fra No Limit City.

Her er Punk Rocker-spilleautomaten fra No Limit City.

Bakgrunnsmusikken er laget veldig bra, du hører bare dempet punkrockmusikk – akkurat som den ville komme fra en nærliggende punkrockmusikklubb i kjelleren. Så selv om du ikke foretrekker Punk Rock-musikk selv, er Punk Rocker-spilleautomaten perfekt spillbar.

Når noen bonusfunksjoner er låst opp, slår musikken seg av – veldig kult triks og fungerer bra for å øke spillfølelsen!

Det grafiske utsnittet er veldig kult og passer godt til punkrock-temaet. Det er detaljer som minner meg om gamle 70-tallet London med underjordiske symboler og gamle telefonbokser.

Punk Rocker spilleautomat fra No Limit City.

Her er Wild-symbolene i Punk Rocker-sporet.

Riot Respin funksjonen tildeles når du lander 2 Scatter-symboler (Symbol som lyder Bonus). I respinen blir Scatter-symbolene Molotov Wilds og låser hjulene.

Til 3 Scatter-symboler du vil bli tildelt 8 Anarkipriser. Anarchy Free spins kan også kjøpes separat som Feature Buy til en pris på 80x innsats.

I Anarchy Freespins er det Forsterkere på toppen av hjulene. Forsterkerne tildeles de 3 Jumping Wilds på hjulene. Forsterkerne er:

  • Villmultiplikator fra x2 til x25
  • Garantert 4-høy xWays land
  • 1-3 Ekstra spinn
  • Alle hjulene blir 6 høye
  • Extra Jumping Wild som forblir resten av bonusspillet

Punk Rocker spilleautomat fra No Limit City.

Her er Anarchy Freespins. Legg merke til de 3 Jumping Wilds som får Enhancers i henhold til det underjordiske toget øverst på hjulene.

Hvis du får 4 Scatter-symboler, 8 borgerkrigspinn vil bli gitt. Civil War Freespins kan også kjøpes separat som et Feature Buy til en pris på 238x innsats.

Alle Scatters blir Jumping Wilds i Freespins. Også den 6. hjul er ulåst for 729 vinnemåter.

Så hva er forskjellen mellom Anarchy Freespins og Civil War Freespins? Civil War Freespins har 4 Jumping Wilds som standard (sammenlignet med 3), og det 6. hjulet åpnes. Så dine vinnersjanser er mye større. Ellers er begge Freespins-funksjonene de samme.

Punk Rocker spilleautomat fra No Limit City.

Her er borgerkrigen Freespins med 4 Jumping Wilds og en ulåst 6. hjul. Ellers er dette bonusspillet det samme som Anarchy Freespins.

Det er også et mystisk xWays Mystery symboler. De kan ha 2 til 4 samme symboler inne og utvides til hjulene. xWays-symboler kan lande på alle hjulene og utvide opptil 6 symboler høyt. Denne funksjonen kan være aktiv i hovedspillet og Freespins.

Når xWays i hovedspillet utvides til 4 høye, Punk karakter symbolet kan bli super utvidet til 20 høyt. Veier i Freespins vil alltid utvides til 4 høye.

Punk Rocker-spilleautomat fra Nolimit City.

Her er xWays Mystery-symbolene i aksjon. Symbolet på hjul 5 utvidet seg til 10 ganger symboler denne gangen.

Det er også Ville symboler (Skallen med en W-hjelm). Wilds erstatter ethvert symbol unntatt Scatter.

Molotov Wilds vil slå alle posisjoner over til Wilds. Molotov Wilds kan lande i hovedspillet og Riot Respins.

Punk Rocker spilleautomat fra No Limit City.

Punk Rocker-spilleautomaten har veldig kule vinnende animasjonsskjermer med et lite Clash-hint med uttrykket London Calling.

Avslutningsvis er Punk Rocker et veldig nytt spilleautomat med et unikt tema og spillfunksjoner. Selv om du ikke liker punkrockmusikk, er dette sporet perfekt spillbart.

Mengden spesialfunksjoner er enorm, og det er til og med 2 forskjellige gratisspinn bonusspill. RTP (Return to player) -raten er ganske ok med 96,01%, og gratisspinn-bonusspillene utgjør det litt med 96,54% og 96,44%. Du kan også kjøpe gratisspinn bonusspill separat hvis du vil.

Hvis jeg måtte velge 5 beste spilleautomater, ville jeg sannsynligvis valgt Punk Rocker som et av dem. Temaet, funksjonene, grafikken, musikken – alt passer bare sammen og gjør et veldig bra spilleautomat! Mine anbefalinger!

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,01% eller 94,18% (sjekk fra spilleautomatens informasjonsskjerm hvilket spill du spiller, det er to versjoner av det samme spillet)

RTP-prisene i Anarchy Freespin Feature Buy er 96,54% og i Civil War Feature Buy 96,44%.

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3 (+ opplåsbar ekstra hjul 6)

Spilllinjer: 243 kan som standard utvides til 46656 når xWays Mystery Symbol utvides

Maks. Seier: 15072 x innsats

Min innsats: 0,25 EUR

Maks innsats: 100 EUR

Mest interessante No Limit City-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante No Limit City-spilleautomatene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Thor: Hammer Time (Publisert juli 2019)

Thor: Hammer Time er et 5-hjuls spilleautomat om legenden om Thor utgitt i juli 2019. Spilleautomaten gir grafikk av høy kvalitet, spill og massevis av spesielle bonusfunksjoner. La oss grave inn for å se nærmere på det!

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Dette er Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Vill symbol erstatter ethvert symbol unntatt scatter- og bonussymboler. Det er 5 spesielle funksjoner i Thor: Hammer Time.

Hvis du får Thor’s Lightning Bonus symbol for å trille 5, vil du utløse denne funksjonen. Du vil bli tildelt en av Thor-funksjonene – Multiplikator, tilfeldige Sticky Wilds eller en Sticky Wild-hjul. Funksjonen er aktiv så lenge Thor er på hjulene.

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Her er Thor’s Lightning Bonus i aksjon. Thor er i hjul 5 og ga en x2 multiplikator denne gangen. Bonusen er aktiv så lenge Thor holder seg på hjulene.

Rune Haze er en funksjon som blir utløst tilfeldig på et hvilket som helst spinn. Når den er aktivert, blir alle runene omgjort til ett bestemt runesymbol.

Hammer tid utløses også tilfeldig på ethvert spinn. Når dette er aktivert, blir alle høyt betalende symboler (Ring, Pokal, Øks og Hjelm) omgjort til Thors Hammer-symbol. Da Hammer Time slo meg for første gang, kunne jeg bare ikke tenke på REAL Hammer Time her. (unnskyld)

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Hammer Time bonus aktivert her! Alle høyt betalende symboler blir til Thor’s Hammer-symbol som du kan se her.

Scatter Energy Collect er aktivert hvis du lander 2 eller flere scatter-symboler (lilla steinsymboler). Så lenge det er noen Scatters på hjulet, vil Scatters dytte ned ett trinn og respinere alle hjul uten Scatters. Du har en sjanse til å vinne Asgard Spins hvis du får et Scatter-symbol til.

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Her er Scatter Energy Collect i aksjon. Jeg har nå samlet inn 2 Scatters, og jeg har få spinn for å prøve å treffe den tredje for å aktivere Asgard Spins.

Asgard Spins vil bli aktivert hvis du samler inn energi fra 3 Scatters. Eventuell ekstra energi vil gi deg +2 ekstra spinn i Asgard Spins.

Også Thor’s Lightning Bonus aktiveres oftere på hjul 5 under Asgard Spins. Thor kan også gi deg +2 ekstra spinn, multiplikatorer, tilfeldige Sticky Wild eller Sticky Wild-hjul under Asgard Spins. Det kan også være flere funksjoner stablet.

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Asgard Spins aktivert! Hurraa!

Thor: Hammer Time slot av No Limit City.

Her er Asgard Spins i aksjon. Thor er mer aktiv på hjul 5, og flere Thor-bonuser kan også være aktive samtidig som her.

For å konkludere Thor: Hammer Time er et utmerket spilleautomat med grafikk og spill av høy kvalitet. Spesielt likte jeg de sjenerøse spesialbonusene som er interessante å jakte på.

Ingenting å klage her, og jeg kan varmt anbefale Thor: Hammer Time for alle Viking eller Norse Mythology-tema slot fans der ute!

Spill utgitt: Juli 2019

RTP (Return to player): 96,03%

Forskjell: Medium høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

Maks. Seier: 2328x innsats

Mer interessante spilleautomater – Quick Picks

Her er noen raske valg fra No Limit City spilleautomater med kortere introduksjoner.

Kitchen Drama: BBQ Frenzy slot av No Limit City.

Jeg har aldri sett en grill som griller tema, men nå har jeg det. Dette er Kitchen Drama: BBQ Frenzy spor. Maks gevinst: 1050x og RTP: 96,70%.

Oktoberfest-spilleautomat av No Limit City.

Etter BBQ smaker litt tysk øl godt. Dette er Oktoberfest spor. Maks gevinst: 2000x innsats og RTP: 96,74%.

Tractor Beam-spor av No Limit City.

Traktorbjelke slot kombinerer et husdyrstema med … UFOer og traktorbjelker! Maksimal gevinst er 3408x innsats og RTP: 96,01%.

Dungeon Quest-spilleautomat fra No Limit City.

Dungeon Quest slot har en viss rollespillfølelse med en interessant spilleautomatslayout. Maksimal gevinst er 450 ganger og RTP: 96,27%.

Wixx-spor av No Limit City.

Wixx slot er et moderne Gem-spor med interessant 4 x 3 slot grid. Maksimal gevinst er 2796x innsats og RTP: 96,61%.

Høyeste RTP No Limit City-spilleautomater

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra No Limit City. Listen er ordnet fra høyeste RTP til laveste RTP prosent.

  1. Kitchen Drama: Sushi Mania – Utgitt apr 2017 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 697x innsats – RTP: 96,77%
  2. Oktoberfest – Utgitt: Oct 2016 – Variant: Medium / High – Maks. Gevinst: 500x innsats – RTP: 96,75%
  3. Casino Vinn Spinn – Utgitt: Jan 2018 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 2000x innsats – RTP: 96,74%
  4. Kitchen Drama: BBQ Frenzy – Utgitt: Nov 2017 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 1050x – RTP: 96,70%
  5. Tesla Jolt – Utgitt: Mar 2018 – Variant: Lav – Maks. Gevinst: 582x innsats – RTP: 96,61%
  6. Wixx – Utgitt: okt 2017 – varians: høy – maks gevinst: 2796x innsats – RTP: 96,61%
  7. Punk Rocker – Utgitt: Feb 2020 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 15072 x innsats – RTP: 96,54%
  8. Mynt av formue – Utgitt: Jun 2018 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 6015x innsats – RTP: 96,48%
  9. Space Arcade – Utgitt: Sep 2016 – Variant: Lav – Maks. Gevinst: 535x innsats – RTP: 96,47%
  10. Hot Nudge – Utgitt: Jul 2018 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 2413x innsats – RTP: 96,29%
  11. Dungeon Quest – Utgitt: Oct 2018 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 450x innsats – RTP: 96,27%
  12. Frukt – Utgitt: Jan 2019 – Variant: Medium / Høy – Maks. Gevinst: 2910x innsats – RTP: 96,23%
  13. Ugler – Utgitt: Feb 2019 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 1374x innsats – RTP: 96,22%
  14. Grav av Nefertiti – Utgitt: Oct 2019 – Variant: Medium / High – Maks. Gevinst: 3768 x innsats – RTP: 96,19%
  15. Starstruck – Utgitt: Mar 2019 – Variant: Medium / Høy – Maks. Gevinst: 1635x innsats – 96,19%
  16. Gravstein – Utgitt: Apr 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 11000 x innsats – RTP: 96,18%
  17. Manhattan blir vill – Utgitt: Sep 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 2025x innsats – RTP: 96,16%
  18. Ice Ice Yeti – Utgitt: Nov 2018 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 8820x innsats – RTP: 96,16%
  19. Gælisk gull – Utgitt: Mar 2020 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 9837x innsats – RTP: 96,15%
  20. Harlequin Carnival – Utgitt: Apr 2020 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 5861x innsats – RTP: 96,14%
  21. Gift Eve – Utgitt: Des 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 6091x innsats – RTP: 96,08%
  22. Skumle karneval – Utgitt: Sep 2019 – Variant: Medium – Maks. Vinn 1595x innsats – RTP: 96,07%
  23. Barbarian Fury – Utgitt: Feb 2020 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 8785x innsats – RTP: 96,06%
  24. Dragon Tribe – Utgitt: Nov 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 20736x innsats – RTP: 96,06%
  25. Hot 4 kontanter – Utgitt: Aug 2019 – Variant: Medium / High – Maks. Gevinst: 2400x innsats – RTP: 96,05%
  26. Mayan Magic Wildfire – Utgitt: Jun 2019 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 2000x innsats – RTP: 96,04%
  27. Thor: Hammer Time – Utgitt: Jul 2019 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 15000 x innsats – RTP: 96,03%
  28. Traktorbjelke – Utgitt: Jul 2019 – Variasjon: Medium / Høy – Maks. Gevinst: 3408x innsats – RTP: 96,01%
  29. Pixies vs Pirates – Utgitt: Aug 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 11907x innsats – RTP: 95,91%
  30. Turstugan – Utgitt: Ukjent – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 95.10%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med No Limit City-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr No Limit City-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

No Limit City-spilleautomater støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

No Limit City-spilleautomater støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

No Limit City-spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

4. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 0,2 BTC + 40 gratisspinn. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratisspinn. Omsetning: 45 ganger.

No Limit City-spilleautomater støttes

Erfaren casino grunnlagt i 2014

558 casinospill

Bitcoin Penguin anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringer av No Limit City spilleautomater:

Hvordan liker du No Limit City? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om No Limit City-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector