Platipus Slots Review (2021) – Jackpot Lab, Rhino Mania og mer!

Platipus er et spillutviklingsstudio basert i Storbritannia. Selskapet ble grunnlagt i 2010, og siden den gang har selskapet laget spilleautomater av høy kvalitet for online spillindustrien.

For øyeblikket har Platipus bare spilleautomater i sitt utvalg, men i løpet av 2020 bør det også publiseres HTML5 bordspill i henhold til Platipus nettsted. Flertallet av spilleautomatene er også laget med moderne HTML5 som tillater spill på alle enheter.

Tilfeldige tallgenerator av Platipus-spilleautomater er lisensiert og bekreftet av iTechLabs, som er et uavhengig verifiseringsfirma. Dette betyr at du kan stole på at spilleautomatene og spillene er rettferdige og at spillhendelsene er 100% tilfeldige.

Jackpot Lab spilleautomat av Platipus.

Dette er Jackpot Lab-spilleautomaten fra Platipus.

Platipus-logo

Platipus slots brukervurdering:

Platipus spilleautomater

Her er noen funksjoner i Platipus spilleautomater.

  • Valg av spilleautomater har 42 spilleautomater og 5 bordspill.
  • De fleste av Platipus-spillene er laget med moderne HTML5-teknologi som gjør det mulig å spille spill på alle plattformer: stasjonære, nettbrett og mobile enheter.
  • Språkvalg består av 15 språk.
  • RTP (Return to player) -prosentene er på den lave siden på mange Platipus-spill, da de ofte er rundt 95%. Vanligvis er gode eller veldig gode prosenter over 96% eller til og med 97%.

Nye Platipus-spilleautomater

Her er noen av de nyeste Platipus spilleautomatene introduserer.

1. Pirates Map (Publisert desember 2020)

Pirate’s Map er et tegneserieaktig 5-hjuls spilleautomat med Pirate-tema. Denne spilleautomaten er helt ny Platipus-spilleautomat utgitt i februar 2020.

Pirate's Map-spor av Platipus.

Pirate’s Map-sporet bringer litt tegneserieaktig Pirate-action.


Spilleautomaten har disse spesielle symbolene og funksjonene. Vill symbol (The Pirate) erstatter alle symboler unntatt Scatter, Money og Collect symboler. Wild vises på hjulene 2, 3, 4 og 5 som et stablet symbol.

Scatter-symbol (The Black Skull Flag) vises bare på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får 3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, utløser det gratisspinn-funksjonen med 8 gratisspinn. Du kan også utløse gratisspinnene under bonusspillet.

Pirate's Map-spor av Platipus.

Slik utløser du bonusspillet Free Spins med tre Scatters (de svarte flaggene).

En stor funksjon er Samle bonus.

Hvis en eller flere Penger symboler (The Chest) traff hvor som helst på hjulene og a Samle symbol (Kartet) treffer på hjul 5, vil du vinne alle pengesymbolverdiene lagt sammen. Hvert pengesymbol inneholder enten en pengepremie eller 1 av 4 forskjellige jackpotpremier.

Pirate's Map-spor av Platipus.

Free Spins Bonus Game pågår!

Pengesymbolene varierer fra 25 til 875 spill per gevinst på linjen. Merk at dette er spill per linje, ikke total innsats som i mange spilleautomater. De Jackpot størrelsene er som følger:

  • Grand Jackpot – 25 000 spill per linje.
  • Major Jackpot – 12 500 spill per linje.
  • Mindre jackpot – 2500 spill per linje.
  • Mini Jackpot – 1 250 spill per linje.

Pengesymbolet vises på hjul 1, 2, 3 og 4 som et stablet symbol. Collect-symbolet vises bare på hjul 5.

Pirate's Map-spor av Platipus.

Her er et eksempel på hvordan du utløser Collect Bonus. Du kan tjene inn alle pengesymbolene på hjulene hvis du treffer et Collect-symbol i hjul 5.

Avslutningsvis er Pirate’s Map ganske underholdende spilleautomat. Grafikken er ganske fin, men i de vinnende effektene og animasjonene er andre spilleautomater litt foran.

Det er bakgrunnsmusikk, men volumet er så lavt at du knapt hører det. Lydene består bare av få sporlyder, havlyder og få vinnende jingler. God lyd i spor vil gi litt mer nedsenking og spillfølelse.

RTP (Return to player) -prosent er veldig lav med bare 95%.

Pirate’s Map er bare ett “ok” spilleautomat fra Platipus. Jeg ønsker personlig mer innovative bonusfunksjoner, spilleautomatoppsett eller bedre lyder for å komme videre i den tøffe spillkonkurransen. Men hvis Pirates kart ser interessant ut, ta en titt!

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,0%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 25

2. Jackpot Lab (Publisert januar 2019)

Jackpot Lab er et ganske nytt spilleautomat av Platipus som ble utgitt i desember 2019.

Det er et ganske standard 5 x 3 sporbrett med dur (flasker) og mindre (krystaller) symboler. Flaskesymbolene kan vises med 1-3 flasker. Jackpot Lab har også Wild-symboler, Scatter-symboler som vil utløse Free Spins-funksjonen og Bonus-symboler som utløser Bonus Reel-funksjonen med jackpotter.

Hvis du får 5 x 3 flaskesymboler på samme gevinstlinje, vil det gi den beste utbetalingen. Du kan også kombinere flasker i samme farge med 1-3 flaskesymboler.

Jackpot Lab-spilleautomat av Platipus.

Dette er Jackpot Lab-spilleautomaten fra Platipus.

Jackpot Lab-funksjonene inkluderer Ville symboler (Blue Wizard-symbolet) som erstatter alle symboler unntatt scatter- og bonussymboler.

Scatter-symboler (Boksymbolet) vises bare på hjul 1, 3 og 5. Hvis du får 3 Scatter-symboler, de Free Spins-funksjonen vil bli utløst.

Jackpot Lab spilleautomat av Platipus.

Tre scatter-symboler (bøkene her) gir deg gratisspinn-funksjonen.

Gratisspinnene inkluderer 8 gratisspinn. Free Spins-funksjonen er akkurat som det vanlige spillet. I det minste la jeg ikke merke til noen forskjeller eller omtaler i sporinfo-skjermen. Noen spesielle funksjoner i bonusspillet er det du vanligvis vil jage, så dette var litt skuffet.

Jackpot Lab spilleautomat av Platipus.

Spillet til Jackpot Lab her.

De Bonus symbol (Purple Magical Pot-symbolet) vises bare på hjul 2, 3 og 4. Hvis du får 3 bonussymboler hvor som helst på hjul, Bonus Reel-funksjon vil bli utløst.

Jackpot Lab spilleautomat av Platipus.

Hvis du får tre bonussymboler (som her), får du Bonus Reel-funksjonen. Den spesielle hjul 6 begynner å spinne og gir deg forskjellige jackpotter.

De Bonus Reel-funksjon skjer på den spesielle hjulet 6. Spinneren vil peke pengepremien din fra 160 til 720 x innsatser per linje. Det er også jackpotter å vinne som spillets navn antyder:

  • Grand Jackpot – 40000 x spill per linje.
  • Major Jackpot – 10 000 x spill per linje.
  • Mindre jackpot – 4000 x spill per linje.
  • Mini Jackpot – 1000 x spill per linje.

Merk at multiplikatorene er spill per linje, ikke den totale innsatsen som i mange andre spilleautomater.

Jackpot Lab spilleautomat av Platipus.

Her kan du se hvordan de vanlige symbolene fungerer i spillet. Du kan også kombinere forskjellige 1 – 3 flaskesymboler i samme farge som her.

Avslutningsvis er Jackpot Lab et ganske gjennomsnittlig spilleautomat. Det fungerer bra med animasjoner og spillingen. Det er noen bonuselementer som er fine, men jeg vil ønske meg mer action eller innovasjoner i bonusspillene. Grafikken er imidlertid veldig skarp og fargerik, og jeg likte dem.

Lydene er litt kjedelige siden det ikke er musikk i den vanlige spillingen. Bare Free Spins-funksjonen har litt musikk i bakgrunnen, men det er det.

RTP (Return to player) -prosenten er på den lave siden med 95,2%.

Jackpot Lab er et spilleautomat uten noe galt der. Det mangler bare litt spenning og funksjoner og vil sannsynligvis gå seg vill i havet av andre bedre spilleautomater.

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 95,2%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 40

Mest populære Platipus-spilleautomater

Her er noen av de mest populære Platipus-spilleautomatene introdusert.

1. Rhino Mania

Rhino Mania er et 6-hjuls spilleautomat med et favoritt tema for afrikanske ville dyr.

Det er 4096 vinnende linjer. De vinnende linjene teller hvis du får tilstøtende symboler fra venstre til høyre uten hull fra 3 til 6 symboler. Så den vertikale posisjonen i hjulene spiller ingen rolle.

Rhino Mania slot av Platipus.

Dette er Rhino Mania spilleautomat fra Platipus.

Vill symbol (Rhino) erstatter alle symboler unntatt Scatter-symboler. Wild vises på hjul 2, 3, 4 og 5.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler i hvilken som helst posisjon som utløser Bonusspill-funksjonen. Her er de forskjellige gratisspinnbeløpene avhengig av scatter-beløpene:

  • 3 scatter-symboler – 8 gratisspinn + 2 x total innsatspremie.
  • 4 scatter-symboler – 15 gratisspinn + 10 x total innsatspremie.
  • 5 scatter-symboler – 20 gratisspinn + 50 x total innsatspremie.
  • 6 scatter-symboler – 50 gratisspinn + 1000 x total innsatspremie.

Under bonusspillet fungerer Wild-symbolene som Multiplier Wild-symboler samtidig. Multiplikatorene er enten x2 eller x3. Gevinsten kan også multipliseres med mange Wilds og den maksimale multiplikatoren er x81.

Rhino Mania slot av Platipus.

Dette er bonusspillet Free Spins med Multiplier Wild-symboler som ikke vises i det vanlige spillet. Du kan også utløse gratisspinn med så lave som 2 Scatter-symboler.

Gratisspinnene kan trigges på nytt under bonusspillet. I tillegg til beløpene for gratisspinn, i bonusspillet 2 Scatter-symboler vil utløse 5 ekstra gratisspinn.

Det er også en Ultimate Bonus-funksjon. Hvis du spiller med maksimalt vinnende linjer, vil gratisspinn bonusspillet gi deg minst 1x gevinst totalt.

Rhino Mania slot av Platipus.

Her er Rhino Mania og Wild and Scatter-symbolene vist på hjulene.

Rhino Mania er et godt laget spilleautomat med anstendige bonusfunksjoner med bonusspillet Free Spins med ekstra Wild Multiplier-symboler. Grafikken er ok, og lydsporet også med den afrikanske temamusikken.

Sammenlignet med andre Rhino-tema-spill (det er mange av dem!), Gjør Rhino Mania ok, men bringer ikke noe nytt til sjangeren..

Men når man sammenligner RTP (Return to player) -prosentene, går Rhino Mania ikke bra med bare 95,0% (Lav). Andre spilleautomater med Rhino-tema vil generelt ha bedre RTP.

For eksempel Stor neshorn eller Stor Rhino Megaways fra Pragmatic Play har en bedre RTP på henholdsvis 96,53% eller 96,48%. Mektig Afrika: 4096 måter fra Playson har også ganske lav RTP som Rhino Mania med 95,10%.

Alt i alt Rhino Mania er definitivt på den bedre siden av spilleautomater fra Platipus, og det er verdt å prøve.

Spill utgitt: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,0%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 6 x 4

Spilllinjer: 4096

2. Heldig katt

Heldig katt er et spilleautomat basert på Lucky Cat-symbolene, som er kattestatuene som vinker med den ene hånden.

Lucky Cats heter maneki neko på japansk (som betyr: vinkende katt) og de er veldig populære i kinesiske og japanske kulturer. Her kan du finne mer info om Lucky Cat-tallene hvis du er interessert.

Men la oss se på spilleautomaten Lucky Cat nå.

Spilleautomaten består av et vanlig rutenett på 5 x 3 symboler.

Vill symbol erstatter alle symboler unntatt Scatter og Bonus symbol. Wilds vises bare på hjul 2-5.

Lucky Cat spilleautomat fra Platipus.

Dette er Lucky Cat spilleautomat fra Platipus.

De Scatter-symbol vil multiplisere gevinsten med total innsats. Hvis du får 3, 4 eller 5 scatter-symboler, de multiplikatorer er 2x, 50x og 200x Totalt antall spill.

Jeg kunne ikke få 3 eller flere scatter-symboler i det ganske lange testøkten, men antagelsen min er at 3 eller flere Scatters vil multiplisere andre gevinster av samme spinn med den multiplikatoren. Lucky Cat-sporets informasjonsskjermtekst var ganske vanskelig å tolke hva multiplikatoren faktisk gjør. Men det er min gjetning nå.

De Bonus symboler vises på hjulene med stabler med 2 eller 3 symboler. Verdiene til bonussymboler kan variere mellom 50 og 250. Enhver kombinasjon med 6 eller flere bonussymboler vil aktivere Respin-funksjon.

Respin-funksjonen betyr at gevinstene beregnes ved å oppsummere tildelingene som er spesifisert på hvert bonussymbol.

Lucky Cat spilleautomat fra Platipus.

Dette er Respin-funksjonen der du må jage pengepremiene og jackpottene fra bonussymbolene.

Du får 3 respiner i begynnelsen. Hvis det vises minst ett ekstra bonussymbol på hjulene, vil Respins igjen tilbakestilles til 3. Alle bonussymbolene er klebrig til slutten av bonusen.

Du vil vinne Grand Jackpot (100 000x spill per linje) hvis alle symbolposisjoner er fylt med et bonussymbol. Vær oppmerksom på at Jackpot-multiplikatoren er ganger innsatser per linje, ikke ganger innsatsen som vanligvis på spilleautomater.

Lucky Cat spilleautomat fra Platipus.

Lucky Cat-spor og Scatter and Wild-symbolene i spill.

Avslutningsvis er Lucky Cat et veldig fargerikt spilleautomat med flytende spill. Slot-følelsen ville ha nytte av et lydspor, da det ikke var noen bakgrunnsmusikk overhodet. Også lydene er ganske grunnleggende.

Spilleautomater mangler også noe. Jeg kunne ikke teste Scatter-funksjonen i det hele tatt, da jeg ikke kunne fange 3 eller flere Scatters under hele testen.

Respin-funksjonen skjedde noen ganger, og det var ok. Etter min mening kan funksjonene trenge noe mer for at sporet skal være mer interessant etter hvert.

RTP (Return to player) prosent er veldig lav med 95,0%.

Heldig katt er et ok spilleautomat med svært få funksjoner. For å være ærlig var det ikke min favoritt og ble kjedelig etter kort tid.

Spill utgitt: Mai 2019

RTP (Return to player): 95,0%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

Høyeste RTP Platipus-spor

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra Platipus. Generelt er den gjennomsnittlige RTP-prosentandelen av Platipus-spilleautomater rundt 95%, noe som kan betraktes som ganske lav. Vanligvis har andre spilleautomater RTP-er rundt 96% eller til og med over 97%.

Så her er alle sporene fra Platipus, arrangert fra høy RTP til lav RTP. Jeg la også til utgivelsesdatoer og avvik (hvis funnet) for å gjøre det enklere å velge spilleautomat.

  • Jackpot Lab – Utgitt desember 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 95,2%
  • Great Ocean – Utgitt oktober 2018 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,09%
  • Fruity Sevens – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 95,09%
  • Fiery Planet – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 95,09%
  • Lucky Money – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 95,09%
  • Arabian Tales – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 95,03%
  • Power of Poseidon – Utgitt mar 2018 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,03%
  • Crystal Sevens – Utgitt i mai 2018 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,03%
  • Pharaoh’s Empire – Utgitt apr 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 95,02%
  • Safari Adventures – Utgitt oktober 2017 – Varianse: Høy – RTP: 95,02%
  • Princess of Birds – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,02%
  • Magical Mirror – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 95,02%
  • Juicy Spins – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 95,02%
  • Webby Heroes – Utgitt juni 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 95,01%
  • Legend of Atlantis – Utgitt i juli 2018 – Variasjon: Lav – RTP: 95,01%
  • Pirate’s Map – Utgitt februar 2020 – Variant: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Jade Valley – Utgitt januar 2019 – Variant: Medium – RTP: 95,0%
  • Lucky Cat – Utgitt i mai 2019 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Rhino Mania – Utgitt i juli 2019 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Aztec Coins – Utgitt nov 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Chinese Tigers – Utgitt september 2019 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Askepott – Utgitt apr 2018 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Jungle Spin – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 95,0%
  • Neon Classic – Utgitt januar 2019 – Variasjon: Ukjent – RTP: 95,0%
  • Crazy Jelly – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 95,0%
  • Bison Trail – Utgitt februar 2019 – Variasjon: Ukjent – RTP: 94,99%
  • Cleo’s Gold – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 94,99%
  • Lucky Dolphin – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,99%
  • Mega Drago – Utgitt august 2018 – Variasjon: Medium – RTP: 94,99%
  • Book of Egypt – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,98%
  • Triple Dragon – Utgitt januar 2018 – Variasjon: Høy – RTP: 94,98%
  • Richy Witchy – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 95,0%
  • Magical Wolf – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,99%
  • Power of Gods – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 94,99%
  • Monkey’s Journey – Utgitt oktober 2017 – Varianse: Medium – RTP: 94,99%
  • Fairy Forest – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Lav – RTP: 94,99%
  • Mistress of Amazon – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,98%
  • Love Is – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,98%
  • Crocoman – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,98%
  • Jewel Bang – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Lav – RTP: 94,98%
  • Aztec Temple – Utgitt i mai 2017 – Variasjon: Høy – RTP: 94,97%
  • Sakura Wind – Utgitt oktober 2017 – Variasjon: Ukjent – RTP: 94,96%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Platipus-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Platipus-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Platipus-spor støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Platipus-spor støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 157% opp til 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Platipus-spilleautomater støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

4. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 0,2 BTC + 40 gratisspinn. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratisspinn. Omsetning: 45 ganger.

Platipus-spilleautomater støttes

Erfaren casino grunnlagt i 2014

558 casinospill

Bitcoin Penguin anmeldelse

Bli med nå

5. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Platipus-spor støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

6. Mars Casino

Mars Casino-logo

1 BTC + 50 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 50 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Platipus-spor støttes

741 casinospill

16 jackpottautomater

Mars Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser av Platipus spilleautomater:

Hvordan liker du spilleautomater fra Platipus? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Platipus-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector