Play’n GO Slots Review (2021) – Reactoonz, Book of Dead og mer!

Spill n ’GO er et online kasino programvareselskap grunnlagt i en sør-svensk by Växjö i 2007. Selskapet tilbyr over 100 spill som er ganske mye. Alle spillene kjører med moderne HTML5-teknologi, så de kjører bra på alle moderne enheter, inkludert stasjonær og mobil.

I dag har Play n ’GO kontorer i Sverige, men også i Ungarn, Malta og Filippinene. Play n ’GO-spill har spilllisenser fra Malta (MGA) og Storbritannia (UK Gambling Commission).

Spill n 'GO-logoen

Play n ’GO slots brukervurdering:

Spill n ‘GO spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i spilleautomatene Play n ’GO.

  • Svært bredt utvalg av spilleautomater med mange nye spill som publiseres hver måned.
  • Play n ’GO tilbyr også bordspill, skrapelodd og videopokerspill i tillegg til videospilleautomater.
  • Alle spill kjører på moderne HTML5-teknologi, så de trenger ingen drivere eller programvare for å bli lastet ned. HTML5-spill fungerer også bra på alle stasjonære og mobile enheter i moderne nettlesere.
  • Spilleautomater har veldig gode infoskjermer med animasjoner for å rydde sporfunksjonene.
  • Noen spilleautomater har ganske lave RTP-prosenter (Return to player) rundt 94%. Mange andre spillleverandører har RTP-priser rundt 96% eller til og med over 97%.

Nye spilleautomater

Her er noen av de nyeste spilleautomatene Play n ’GO.

1. Anhk of Anubis

Ankh av Anubis er et helt nytt spilleautomat med antikkens Egypt-tema fra Play n ’GO. I den gamle egyptiske mytologien er Anubis gud for død, mumifisering og underverdenen. I mytologien er Anubis avbildet som en hund eller en mann med et hundehode.

I spilleautomaten Ankh of Anubis er det totalt 576 vinnerkombinasjoner. Det er ingen tradisjonelle vinnende linjer, men i stedet er bare tilstøtende symbolkombinasjoner fra venstre til høyre nok for en gevinst.

Ankh of Anubis spilleautomat fra Play n 'GO.

Dette er spilleautomaten Ankh of Anubis fra Play n ’GO. Pyramidesymbolene er Scatter-symbolene. Tre eller flere av disse vil utløse bonusspillet Free Spins.

Den onde lilla purpur-gull Anubis er Vill symbol. Anubis Power-funksjon aktiveres også tilfeldig og legger til ville symboler i spillet.

Ankh of Anubis spilleautomat fra Play n 'GO.

De lilla og gull Anubis-symbolene er Wild-symbolet.

Tre eller flere sprer (Pyramid-symbolet) utløser bonusspillet 10 Free Spins.

Under bonusspillet, hvis du får 3, 4 eller 5 Scatter-symboler, vil du utløse henholdsvis 3, 4 eller 5 gratisspinn. Det er ingen grense for de ekstra gratisspinnene.

Gjennom gratisspinnene samles hvert Ankh-symbol. Hver gang det er samlet inn 5 Ankhs, får du Wilds til hjulene.

Ankh of Anubis spilleautomat fra Play n 'GO.

Dette er gratisspinn bonusspill av Ankh of Anubis. Hvert Ankh-symbol samles, og 5 av disse vil utløse Wild-symboler inn på brettet. Også 3 eller flere scatter-symboler vil utløse flere gratisspinn.

Ankh of Anubis er et veldig hyggelig tillegg til de gamle slottene med Egypt-tema. Spilleautomaten er jevn og veldig underholdende med et kult bonusspinnsspill. Ellers er det ingen negative ting etter min mening, bortsett fra at RTP (Return to player) prosent kan være høyere enn 94,2%, som er ganske lav.

Alt i alt utmerket arbeid Play n ’GO igjen!

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 94,2%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 hjul med symbolteller 3-4-4-4-3

Spilllinjer / kombinasjoner: 576

Mest populære Play n ’GO spilleautomater

Her er noen av de mest populære Play n ’GO-spilleautomatene introdusert.

1. Reactoonz

Spill n ’GO’s Reactoonz er spilleautomat med 7 hjul med søte fremmede skapninger … og en enorm fremmed skapning som heter Gargantoon. Reactoonz er en oppfølger til et annet Play n ’GO spilleautomat kalt Energoonz.

Reactoonz har ikke tradisjonelle vinnerlinjer. Seire oppnås med 5 eller flere matchende symboler så lenge de berører vannrett og / eller loddrett. Vinnende symboler fjernes og flere symboler faller fra ovenstående for å fylle hullene. Gevinsten går opp til 15 tilstøtende symboler.

Reactoonz-spor av Play n 'GO.

Dette er Reactoonz-spilleautomaten fra Play n ’GO. De fargerike energistengene fylles opp til høyre, og de kan utløse Quantum-funksjoner.

Reactoonz-sporet bringer et stort antall forskjellige funksjoner.

Ustabilitet kan forekomme på alle ikke-vinnende spinn. Den store romvesenet Gargantoon kan slippe 4 til 8 ville symboler til rutenettet.

Hvis den Kvantkø når til Gargantoon, vises det 3 x 3 store monsteret som et stort Wild-symbol på rutenettet og erstatter alle symboler. Etter det deler Gargantoon seg og beveger seg med hver kaskade. Først blir det to 2 x 2 Wild-symboler, deretter til ni individuelle Wild-symboler.

Nye symboler faller ned fra ovenstående og fyller rutenettet før hvert Gargantoon-trekk.

Reactoonz-spor av Play n 'GO.

Dette er Gargantoon-funksjonen. Først hopper den store Gargantoon inn i rutenettet som ett stort Wild-symbol …

Reactoonz-spor av Play n 'GO.

… så går to mindre gargantooner på rutenettet som Wilds …

Reactoonz-spor av Play n 'GO.

… og til slutt ni individuelle små gargantooner spiller inn som Wilds.

En tilfeldig Kvantefunksjon blir lagt til køen etter å ha vunnet på 25 symboler på ett spinn inkludert kaskadene. Hvis du ikke får 25 symboler på spinnet, går energiboltene bort, og du kan prøve igjen neste spinn.

Opptil 4 Quantum-funksjoner kan settes i kø. Når det ikke er flere gevinster, vil Quantum-funksjonen (e) i køen utløse. Å lade en femte gang vil legge til Gargantoon-funksjonen!

Her er de forskjellige Quantum-funksjonene:

  • Implosjon (gul) vil forvandle 3 til 6 symboler til ville symboler, mens de også ødelegger alle tilstøtende symboler.
  • Snitt (blå) vil kutte et Wild-symbol i midten, og skape to kryssende diagonale linjer gjennom rutenettet. Begge linjene viser det samme tilfeldige symbolet.
  • Riving (rød) vil ødelegge alle enøyede symboler og alle samsvarende symboler.
  • Forandring (grønt) velger 1 tilfeldig enøyet symbol, og alle samsvarende symboler blir til et annet symbol.

Reactoonz spilleautomat.

Dette er ett eksempel på Quantum-funksjonene: Incision. Også den grønne Quantum-funksjonen (Alteration) bygger seg opp her inne i sfæren til høyre.

Når fire matchende normale symboler forekommer ved siden av hverandre i en firkantet form, danner de et stort 2 x 2-symbol kalt Giantoonz. Gevinster dobles i alle vinnerkombinasjoner som Giantoonz er en del av.

I Svingningsfunksjon en tilfeldig enøyet symboltype er merket som svingende symbol i hvert spinn. Hvis noen av de merkede symbolene er en del av en vinnerkombinasjon, vil de legge igjen to Wild-symboler.

Avslutningsvis er Reactoonz veldig morsomt og kaotisk spilleautomat på en god måte. RTP-prosenten (Return to player) er litt lav med 94,51%. De superjevne animasjonene og de kule bonusspillene er flotte, og jeg kan nå se hvorfor denne Reactoonz er litt av en spilleautomat blant spillerne.

Spill utgitt: Oktober 2017

RTP (Return to player): 94,51% (lav)

Forskjell: Høy

Oppsett: 7 x 7

Spilllinjer:

2. Rich Wilde og Book of Dead

Rich Wilde og Book of Dead er en annen “Indiana Jones leter etter skatter i Egypt” -typen av et spilleautomat, men hvorfor ikke. Det er alltid plass til en god spilleautomat med antikkens Egypt.

The Book of Dead har vært så populær at den har gitt opphav til mange lignende spilleautomater, som John Hunter & graven til Scarab-dronningen fra Pragmatic Play. Men la oss ta en titt på Book of Dead nå.

Rich Wilde and the Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Dette er Rich Wilde and the Book of Dead-spilleautomaten fra Play’n GO.

Hvis du får 3 eller flere spredte bøker utløse 10 gratisspinn. Boken er også Vill symbol: det kan erstatte ethvert annet symbol. Og det er ikke alt, boken betaler også som et vanlig symbol hvis du samler 3 – 5 bok i samme linje.

I Bonus gratis spinn, et tilfeldig valgt symbol er utvidelsessymbolet. Hvis du treffer det symbolet hvor som helst på hjulene, vil det utvide seg til hele hjulet.

Rich Wilde and the Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Hvis du får bonusspillet Free Spins, velges et tilfeldig symbol, her 10.

Rich Wilde and the Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Så hvis du treffer det symbolet under Bonus Free Spins, vil symbolet utvide seg til hele hjulet for å hjelpe deg med å vinne mer i gratisspinnene..

Spillmekanikken til Book of Dead er veldig enkel. Bare jakt etter boksymbolene, ettersom de er Scatter and the Wild i samme pakke.

Generelt er Book of Dead ganske ok spilleautomat. Personlig synes jeg det føles litt utdatert med veldig få bonusfunksjoner ettersom de nyere spilleautomatene virkelig har utviklet seg i det feltet. Også Return to Player (RTP) -prosenten er litt lav med 94,25%. Men prøv Book of Dead og gi meg beskjed om hva du synes?

Spill utgitt: Januar 2016

RTP (Return to player): 94,25%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 10

Høyeste RTP Play n ’GO spilleautomater

Her er noen av de høyeste RTP-spilleautomatene (Return to player) jeg fant fra spilleautomaten Play n ’GO.

1. Wildhound Derby (RTP 96,93%)

Wildhound Derby er et spilleautomat med hundeløp med mange virkelige gamle tider engelsk ånd og følelse.

Wildhound Derby-spilleautomat fra Play'n GO.

Dette er Wildhound Derby-spilleautomaten fra Play’n GO.

Vill symbol er Golden Prize-symbolet som erstatter alle andre symboler.

Wildhound Derby-spilleautomat fra Play'n GO.

For å få gratisspinn bonusspillet, må du få villehundene med posisjon 1-2-3-4 på hjul 5. Her er bare en hund plassert, så dette er ikke nok for bonusspillet.

Når ville hunder tar utgangsposisjonene 1-2-3-4 på hjul 5, blir Hundeløp begynner. Du kan velge hvilken Wild Dog som vinner Dog Race. Gratis spinn fortsetter til en villhund vinner løpet.

Golden Hare bestemmer når ville hunder går videre. Det bestemmes med et myntkast til venstre for hjulene. Wild Dogs er også ville symboler under bonusspillet som erstatter alle andre symboler. Når noen Wild Dog treffer målet på venstre side av hjulene, slutter bonusspinnene.

Wildhound Derby-spilleautomat fra Play'n GO.

Dette er Wildhound Derby bonusspill med gratisspinn. I starten kan du velge hunden din, og hundeløpet begynner! Alle hunder er også ville symboler samtidig. Hundene går ett mellomrom fremover hvis myntkastet til venstre har et hare-symbol (her med alle hunder). Når en hund treffer målet til venstre, slutter bonus gratisspinnene. Hvis hunden din vinner, er det en ekstra premie med Winner’s Wheel.

Hvis Wild Dog vinner, får du tilgang til Vinnerhjul. Det kan multiplisere den totale gevinsten din.

Generelt er Wildhound Derby ganske interessant spilleautomat med fint bonusspill. Bonusspillet var veldig vanskelig å utløse denne gangen i testene mine. Hvis du er interessert i hunder og hundeveddeløp generelt, kan dette være et spor for deg.

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,93%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer / kombinasjoner: 30

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Play n ’GO-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Play n ’GO-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

3. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

4. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

5. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

7. Mars Casino

Mars Casino-logo

1 BTC + 50 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 50 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Play n ’GO-spilleautomater støttes

741 casinospill

16 jackpottautomater

Mars Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser for spilleautomatene Play n ’GO:

Hvordan liker du Play n ’GO spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Play n ’GO-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me