Playson Slots Review (2021) – Her er de beste Playson slots!

Playson er en Malta-basert kasinospillleverandør som ble grunnlagt i 2012. Selskapet opererer på regulerte markeder som Malta, Italia, Spania, Sverige og Storbritannia. Playson-spillkolleksjonen inneholder over 60 spill med stort sett spilleautomater, men det er også bordspill og roulette-spill.

Playson har nå flere hundre ansatte på kontorer over hele verden på Malta, Ukraina, Storbritannia og Hellas. I 2015 ble Playson gitt den viktige lisensen til UK Gambling Commission for å operere lovlig i det britiske markedet.

Imperial Fruits spilleautomat fra Playson

Dette er Imperial Fruits, et ganske nytt spilleautomat fra Playson publisert 29. august 2019.

Playson casinospillleverandørlogoPlayson spillleverandør brukervurdering:

Playson spillfunksjoner

Her er noen Playson-spillfunksjoner.

  • Alle Playson-spillene er HTML5-baserte, noe som betyr at spillene er mobilvennlige og fungerer også bra på stasjonære datamaskiner. HTML5-spill fungerer også raskt, og de trenger ingen spesielle plugins for å laste ned, i motsetning til eldre plattformer som Adobe Flash.
  • Spillutvalget er ikke veldig stort (over 60 spill), men spillkvaliteten er veldig høy.
  • Mange Playson-spill har også noen gamification-elementer. Dette betyr at kasinospillene inneholder elementer fra datamaskiner eller videospill som å samle poeng eller velge hvilken vei spillet skal fortsette videre.
  • RTP% (Return to player) er omtrent 96% avhengig litt av spillet. Så huskanten er omtrent 4%. Dette regnes som gjennomsnittlig på casinospill med høy kvalitet på grafikk, lyd og spill.

Mest populære Playson-spilleautomater

Her er noen av de mest populære spilleautomatene fra Playson som ble introdusert.

1. Book of Gold: Double Chance

Book of Gold: Double Chance er et 5-hjuls spilleautomat med et symbolvalg i gratisspinn-spillet. Dette spilleautomaten ble utgitt 18. oktober 2018.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler (Books of Gold), får du 10 gratisspinn. Før gratisspinn-modus vil to spesielle utvidende symboler velges tilfeldig.

Book of Gold: Double Chance

Book of Gold: spilleautomat med dobbel sjanse fra Playson.

Spill utgitt: Oktober 2018


RTP (Return to player): 95,04%

Forskjell: Medium høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 10

2. Viking Gods: Thor & Loki

Viking Gods: Thor & Loki er et 5-hjuls spilleautomat fra Playson. Spillet ble publisert 10. oktober 2017. Spilleautomaten har veldig skarp grafikk og jevne animasjoner. Også den gamle bakgrunnsmusikken er veldig kul.

Viking Gods: Thor & amp; Loke fra Playson.

Viking Gods: Thor & Loki spilleautomat fra Playson.

Det er også to forskjellige bonusrunder. Hvis du får en full bunke med Thor Bonus eller Loki Bonus på 3. hjul, vil du få 10 enten Thor eller Loki gratisspinn.

Loki-bonusrunden - nesten!

Loki-bonusrunden – nesten!

Avkastningen til spillerprosent er 96,88%, noe som anses som ganske bra. Vanligvis er gjennomsnittlig nivå rundt 96% i spilleautomater.

Spill utgitt: Oktober 2017

RTP (Return to player): 96,88% (bra!)

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 15

3. Kløver rikdom

Clover Riches er et spilleautomat med Leprechaun-tema utgitt 26. september 2019. Grafikken er veldig fin, og også den tegneserie-lignende musikken utgjør eventyrfølelsen.

Hvis du får et Wild-symbol (Leprechaun), vil det doble gevinsten når Wild-symbolet erstatter langs vinningslinjen.

Clover Riches spilleautomat fra Playson

Dette er spilleautomaten Clover Riches fra Playson. Leprechaun øverst til høyre er Wild-symbolet. Bonus-kløveren utløser gratisspinn hvis du får 3 eller flere av dem.

Hvis du får tre eller flere bonuskløver, utløser du et gratisspinn. Du kan velge mellom 3 forskjellige gratisspinnmoduser:

  • 24 gratisspinn med en x2 gevinstmultiplikator eller
  • 12 gratisspinn med en x4 gevinstmultiplikator eller
  • 8 gratisspinn med en x6 gevinstmultiplikator.

Leprechaun Wild-symbol

Leprechaun Wild-symbolet doblet seieren for denne linjen.

Spill utgitt: September 2019

RTP (Return to player): 95,41%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

4. Mektig Afrika: 4096 måter

Mektig Afrika: 4096 måter er et 6-hjuls spilleautomat grunnlagt 24. januar 2019. Som i andre nye Playson spilleautomater er grafikken, lydene og spillingen i Mighty Africa på et veldig høyt nivå. Kvalitetsarbeid vil jeg si!

Spilleautomatnavnet 4096 Ways kommer fra det faktum at du har 4096 måter å vinne i linjene.

Spilleautomaten med afrikanske dyr har tema Wild og Scatter-symboler.

Mighty Africa: 4096 Ways spilleautomat

Mighty Africa: 4096 Ways spilleautomat fra Playson spillleverandør. Spillet har Wild- og Scatter-symboler som kan sees her.

Hvis du får 3 eller flere Scatter-symboler, får du et bonusspill med gratisspinn. Hvis du får et Wild-symbol i løpet av gratisspinnene, vil det utløse en Wild Split-funksjon. Gratisspinnene blir utløst slik:

  • 6x Scatter – 50 gratisspinn
  • 5x Scatter – 25 gratisspinn
  • 4x Scatter – 15 gratisspinn
  • 3x Scatter – 8 gratisspinn
  • Hvis du får 2x Scatter i gratisspinn-spillet, får du ekstra gratisspinn.

Generelt sett er den generelle følelsen av spillet ganske treg og avslappet. Så hvis du liker mer tregere spill, kan spilleautomaten Mighty Africa være noe for deg.

Spill utgitt: Januar 2019

RTP (Return to player): 95,10%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 6 x 4

Spilllinjer: 4096

5. Nedover puben

Nedover puben er et pub-tema 5-hjuls spilleautomat. Ifølge Playson er spilleautomaten Down the Pub det beste å besøke på en fredag ​​kveld. Dette spilleautomaten ble utgitt 15. desember 2015.

Down the Pub spilleautomat

Down the Pub spilleautomat fra Playson.

Down the Pub har et Wild-symbol og Scatter-symboler, som utløser gratisspinn. Hvis du får 3 symboler på Scatters (Velkomst gratisspinn-symbolet), får du et gratisspinn-spill. Free spins-modusen fortsetter til det tredje Pint-symbolet vises.

Det er også et bonusspill. Hvis du får symbolene B + O + N + U + S i riktig rekkefølge på hjulene (uansett betalingslinjer) får du et bonusspill.

Down the Pub bonusspill

Jeg klarte å få bonusspillet i testingen. Så lenge rekkefølgen på bokstavene BONUS er rett på hjulene, vil du få bonusspillet.

Bonusspill Down the Pub

I bonusspillet får du spille den gamle spilleautomaten i pubhjørnet.

Samlet sett er Down the Pub et fint spilleautomat med mange interessante gratisspinn og bonusspill. Hvis du liker baretemaet (og øl), kan jeg absolutt anbefale dette spilleautomaten.

Spill utgitt: Desember 2015

RTP (Return to player): 96,42%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 15

Nye spilleautomater

Her er noen av de nyeste Playson spilleautomatene introdusert.

1. Super Burning Wins: Respin

Super Burning Wins: Respin er et 3-hjuls fruktautomat med et spesielt respin-alternativ. Spillet ble utgitt 1. november 2019.

Super Burning Wins: Respin

Dette er Super Burning Wins: Respin spilleautomat fra Playson.

Respin gir deg en ny sjanse. Respin utløses når to hjul er fylt med identiske fruktsymboler og et ikke-vinnende spinn oppstod. Fullskjerm med symboler vil doble gevinsten.

Super Burning Wins: Respin

Her er en situasjon der en respin oppstod, fordi to hjul var fulle av samme frukt.

Super Burning Wins: Respin er et godt laget og enkelt spilleautomat.

Spill utgitt: November 2019

RTP (Return to player): 96%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 3 x 3

Spilllinjer: 5

2. Book of Gold: Symbolvalg

Book of Gold: Symbol Choice er et 5-hjuls spilleautomat med et symbolvalg i gratisspinn-spillet. Dette spilleautomaten ble utgitt 11. oktober 2019.

Book of Gold: Symbol Choice

Dette er spilleautomaten Book of Gold: Symbol Choice fra Playson.

Hvis du får 3 scatter-symboler (Books of Gold), utløser du 10 gratisspinn. Før gratis spinn-modus kan du velge et spesielt utvidelsessymbol. Det spesielle utvidelsessymbolet du velger fyller hele hjulet.

Book of Gold: Symbol Choice

Her fikk jeg to bøker av gull og ventet på om jeg fikk en tredje. (Nei)

Spill utgitt: Oktober 2019

RTP (Return to player): 95,95%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 10

Playson Bordspill

Playson tilbyr også få bordspill. Nedenfor er et skjermbilde av European Roulette with track. Det er også Black Jack Low som kan spilles i FortuneJack casino.

Europeisk rulett fra Playson

Dette er europeisk rulett med spor fra Playson spillleverandør. Dette skjermbildet er hentet fra King Billy Casino.

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Playson-spill

Disse Bitcoin- og kryptokasinoene har Playson-kasinospill i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus. Playson-spill støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

2. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Playson-spill støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

Playson brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukervurderinger av Playson kasinospillleverandør.

Hvordan liker du Playson casinospill? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Playson spillleverandør. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector