Quickspin Slots Review (2021) – Her er de beste Quickspin slots!

Quickspin er et svensk spillutviklingsstudio som har kontorer også på Malta, Kiev, Ukraina og Stockholm, Sverige. Quickspin ble grunnlagt i 2011 av tre (anonyme) gutter i Stockholm som bestemte seg for at det var på tide å begynne å lage spillene de liker å spille selv. ifølge Quickspin-nettstedet.

I 2016 ble Quickspin kjøpt opp av industrigiganten Playtech, verdens største online programvareleverandør. Quickspin har omtrent 100 ansatte fra 29 land, så det er en ganske anstendig størrelse kasinospillleverandør i disse dager.

Quickspin har 62 spilleautomater for øyeblikket når du skriver denne artikkelen. Det vil være 12 spilleautomater som skal slippes i 2020, så Quickspin er ganske aktiv på å publisere nye titler.

Nero's Fortune spilleautomat av Quickspin.

Her er Flames of Nero bonusspill fra den episke spilleautomaten Nero’s Fortune utgitt i mars 2020.

Quickspin-logo

Quickspin slots brukervurdering:

Nye Quickspin-spor

Her er noen av de nyeste Quickspin spilleautomatene introdusert.

1. Panther’s Reign (Publisert februar 2020)

Panther’s Reign er et helt nytt spilleautomat med Amazon-regnskog-tema, publisert i Februry 2020. Spilleautomaten er full av ganske oppslukende jungelfølelse og jungeldyr som pantere, aper, papegøyer og frosker. Jeg er ikke biolog og jeg har aldri vært i Amazon, men Panther’s Reign føles ganske troverdig i den forstand.

Panther's Reign-spilleautomat fra Quickspin.

Panther’s Reign-spilleautomat av Quickspin.

Grafikken, lydene og musikken er utført feilfritt etter min mening, og følelsen av jungelen er bare flott. Også animasjoner og spesialeffekter fungerer veldig bra, og jeg kan se at Quickspin har noe talent der.

Musikken består av bare fredelige atmosfæriske strengelyder i det vanlige spillet. Under bonusspillet Free Spins blir lydsporet intensere med jungeltrommer. Dette fungerer veldig bra og skaper en god følelse for Panther’s Reign-sporet.


Brukergrensesnittet er også veldig enkelt å bruke og knapper er merket på en tydelig måte. Det er også en Quick Spin-funksjon hvis du vil ha raskere handling.

Det er 50 faste gevinstlinjer, og hjulstrukturen er 5 x 4 med individuelle hjul på stedet for hvert symbol.

Panther's Reign-spilleautomat fra Quickspin.

Her kan du se de grønne Scatter-symbolene. Hvis du får 3 eller flere Scatters, vil det utløse bonusspillet Free Spins.

3 eller flere scatter-symboler (den grønne perlen) utløser gratisspinn. Hvis du får 3 Scatter-symboler, du vil bli tildelt 5 gratisspinn. Hvert ekstra Scatter-symbol vil gi +1 gratisspinn for maksimalt 22 gratisspinn.

Under gratisspinnene utløser enhver vinnerkombinasjon Respin-funksjon. Alle symboler i en vinnende linje er låst, og resten vil spinne igjen. Funksjonen avsluttes når det ikke vises flere vinnersymboler.

Panther's Reign-spilleautomat fra Quickspin.

Dette er Respin-funksjonen i aksjon i bonusspillet Free Spins. Vinnende symboler er låst og til du ikke får flere vinnersymboler, utbetaler du premien.

Også i løpet av Gratis spinn, opp til 7 ville symboler kan tilføyes tilfeldig til hjulene i begynnelsen av det nye spinnet.

Panther's Reign-spilleautomat fra Quickspin.

Free Spins Bonus Game pågår.

Ville symboler erstatte alle symboler unntatt scatter-symboler. Wilds er også et av de mest betalte symbolene. Wild Spray-funksjon forekommer tilfeldig. Opptil 10 tilfeldige Wilds plasseres på hjulene under funksjonen.

Panther’s Reign er et spilleautomat av veldig høy kvalitet med akkurat nok bonusfunksjoner for å holde spillet interessant. Høy varians betyr at du kan vinne stort i dette spilleautomaten hvis du er heldig. Dette sporet er et bevis på at Quickspin er i stand til å produsere noen spilleautomater på høyt nivå, god jobb!

RTP (Return to player) er på et gjennomsnittsnivå med 96,25%.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,25%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer / kombinasjoner: 50 (fast)

Maks. Seier: 5202x innsats

2. Wild Cauldron (Publisert januar 2020)

Villkjele er en 6 x 4 hjul struktur slot med mange interessante vendinger i spillet. Spillingen minner meg lite om Reactoonz-spilleautomaten fra Play’n GO.

Wild Cauldron spilleautomat fra Quickspin.

Wild Cauldron spilleautomat fra Quickspin.

Låsesymbol Tumble er en funksjon der enhver vinnerkombinasjon er låst og akkumuleres nederst på hjulene. Deretter fjernes alle ikke-vinnende symboler og erstattes av nye symboler.

Hver tumble med en vinnerkombinasjon vil øke antall måter i tumblen ved å legge til 1 ekstra rad med symboler. Maksimum er 8 rader.

Wild Cauldron spilleautomat fra Quickspin.

Her kan du se Locking Symbol Tumble-funksjonen der vinnersymbolene er låst og faller ned til den nedre delen av hjulene. Da faller flere symboler ovenfra, og du kan generere flere gevinster.

Symbolutbetalingene varierer fra 3 til 6 symboler av samme slag. Det er ingen tradisjonelle vinnerlinjer, men i stedet trenger symbolene bare å ligge ved siden av hverandre, fra det venstre hjulet.

Så den vertikale posisjonen til symbolet betyr ikke noe, men det kan ikke være noen hull for gevinsten å bli gitt.

De Scatter-symbol er det grønne potionsymbolet. Hvis du får 4 eller flere scatter-symboler, som vil utløse Gratis spinn bonusspill. Free Spins-beløpene går slik:

  • 4 scatter-symboler – 8 gratisspinn
  • 5 scatter-symboler – 10 gratisspinn
  • 6 scatter-symboler – 12 gratisspinn

Under gratisspinn vil landing 2 Scatter-symboler gi deg +2 ekstra spinn. Også under gratisspinnene er låsesymbolet Tumble og Wild Multipliers permanente, så på slutten av gratisspinnene har du sannsynligvis et 8 x 6 spilleautomat og noen multiplikatorer aktivt.

Wild Cauldron spilleautomat fra Quickspin.

Her er bonusspillet Free Spins i aksjon. Låsesymbolet Tumble og multiplikatoren er permanent under gratisspinnene, så det vil øke gevinstene dine.

Wild Cauldron spilleautomat fra Quickspin.

Gratis spinn bonusspill i aksjon. De vinnende symbolene er i ferd med å falle ned.

Ville symboler erstatter alle symboler unntatt scatter-symboler. All Wilds øker Vinn multiplikator med x1. Maksimal multiplikator er x7.

For å konkludere Villkjele er veldig underholdende og veldig godt laget spor med konstant handling. Du får mindre gevinster ganske ofte, men de større gevinstene ser ut til å skje veldig sjelden som High Variance antyder. Free Spins Bonus Game var også vanskelig å utløse, men utbetalingene i bonusspillet var veldig høye i testene mine.

Hvis du liker Reactoonz eller andre spilleautomater med mange symboler som faller og eksploderer, kan dette være spilleautomaten for deg.

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,09%

Forskjell: Høy

Oppsett: 6 x 4

Spilllinjer: 4096 på det grunnleggende spillet, opp til 262144 når flere rader er med i spillet under seierstreker

Maks. Seier: 21.120x innsats

Mest interessante Quickspin-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante Quickspin-sporene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Divine Dreams (Publisert januar 2019)

Guddommelige drømmer er et spilleautomat med maksimal mengde fred og avslapning. Følelsen er veldig rolig med jevn grafikk og stemningsfull og avslappende musikk. Det føles som om du er i et luksuriøst asiatisk spa og drømmer om for eksempel Divine Dreams. La oss se på sporet nå!

Divine Dreams har en vanlig 5 x 3 slot struktur, men den 6. hjulet er en spesiell. Det er en Bonusrulle som spinner hver spillrunde, og den vil peke en multiplikator hvis du vinner en gevinst.

Divine Dreams spilleautomat fra Quickspin.

Divine Dreams spilleautomat fra Quickspin.

Bonus Reel kan også gi deg ekstra bonuser i tillegg til multiplikatoren. Her er alle bonusene oppført:

  • Vinn multiplikatorer kan vinnes fra x1 til x10.
  • Yin Yang Wilds tildeler deg 2 Wilds med en tilfeldig multiplikator mellom x1 og x10. Den er tilgjengelig under basisspillet, gratisspinn og Sacred Respins.
  • Sacred Respins (Super Respin-symbolet) er laget av to deler:
  • Super Respin kan treffes i basisspillet og gratisspinn. Dette muliggjør multiplikatorene mellom x4 til x10 og x20.
  • Under Super Respin kan du slå en Mega Respin. Dette lar deg fange toppnivåmultiplikatorene som er x7, x8, x9, x10, x20 og x30.

Divine Dreams spilleautomat fra Quickspin.

Her er et eksempel på hvordan Bonus Reel fungerer. Det er multiplikatorer mellom x1 til x10 og en sjanse til å vinne en Super Respin som her.

Det er også Guddommelige gratisspinn. De kan låses opp hvis du får 3, 4 eller 5 gratisspinn-symboler. De vil belønne deg henholdsvis 8, 12 eller 20 gratisspinn.

Under de guddommelige gratisspinnene kan du lande +3 spinnene i det 6. hjulet for å låse opp +3 spinn.

Divine Dreams spilleautomat fra Quickspin.

Her er de guddommelige gratisspinnene i aksjon. Derfra kan du også vinne en Super Respin, og fra Super Respin kan du vinne en Mega Respin som her. Det låser opp multiplikatorer opp til x30.

Divine Dreams spilleautomat fra Quickspin.

Dette er Mega Respin i aksjon.

For å konkludere Guddommelige drømmer er et annet spilleautomat med hele det avslappede og rolige temaet utført perfekt. Bonusfunksjonene passer også bra, og de skryter ikke for mye action for denne typen spilleautomater. Likevel vil du ha spenning, men alt er mykt og det fungerer bra her.

Avviket er satt til Høy slik at du kan vinne stort hvis du er heldig (men sjeldnere selvfølgelig). RTP (Return to player) -prosent er i gjennomsnitt eller godt nivå med 96,51%, noe som alltid er hyggelig.

Hvis du vil kjøle deg ned og ha en liten avslappende spilleautomat, vil Divine Dreams gi deg det helt sikkert. Jeg likte denne spilleautomaten mye, godt gjort Quickspin!

Spill utgitt: Januar 2019

RTP (Return to player): 96,51%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

Maks. Seier: 7414x innsats

2. Nero’s Fortune (Publisert mars 2020)

Nero’s Fortune er et spilleautomat om den siste romerske keiseren av Julio-Claudian-dynastiet som Wikipedia fastslår. Spilleautomaten er full av spenning og action. Hvis du liker historiske filmer med episke kamper og fantasi, vil du sannsynligvis også like denne spilleautomaten.

Spilleautomaten består av 5 x 5 spilleautomater med få ekstra særegenheter og funksjoner i spillingen.

Nero's Fortune spilleautomat av Quickspin.

Nero’s Fortune spilleautomat av Quickspin.

Hvis du fanger 3 eller flere Bonus Scatter-symboler (BNS-symbol) vil du utløse Flames of Nero bonusspill.

I bonusspillet, Multiplikatorer blir plassert under tilfeldig valgte symboler for hvert gratisspinn. Multiplikatorer avslørt under en vinnerklynge akkumuleres gjennom hele bonusspillet. Gevinstene til symbolklyngene ganges med den akkumulerte multiplikatorverdien.

Nero's Fortune spilleautomat av Quickspin.

Her er Burning Arrows-funksjonen i spill. X-en markerer multiplikatorer under de vanlige symbolene, og hvis du vinner, får du en multiplikator opp for hver X.

Her er antall gratisspinn:

  • 3 Bonus Scatter-symboler – Utdeler 10 gratisspinn.
  • 4 Bonus Scatter-symboler – Utdelinger 12 gratisspinn.
  • 5 Bonus Scatter-symboler – Utmerkelser 14 gratisspinn.

Under bonusspillet er det ingen Bonus Scatter-symboler på hjulene.

Nero's Fortune spilleautomat av Quickspin.

Her er Flames of Nero bonusspill, som i utgangspunktet er gratisspinn bonusspillet.

Vill symbol erstatter alle symboler unntatt Bonus Scatter-symbolene.

Tumbling Reels-funksjonen betyr at alle symboler som er en del av en vinnerklynge fjernes. Tomme posisjoner er fylt med symboler som faller fra ovenstående. Eventuelle nye gevinster vil bli lagt til den eksisterende seieren, og dette kan fortsette mange ganger. Tumbling ender når det ikke er noen nye vinnerklynger.

De Burning Arrows-funksjonen betyr at etter at en vinnerklynge er fjernet fra hjulene, er det en sjanse for at en multiplikator blir opprettet i de tomme symbolposisjonene. Hvis en vinnerklynge oppstår på pilens treffpunkter, kan du avsløre en multiplikator derfra.

Hvis mange multiplikatorer blir avslørt, akkumuleres de til slutten av spinnet.

Nero's Fortune spilleautomat av Quickspin.

Noen vanlige spill av Nero’s Fortune. BNS-symbolet er Bonus Scatter-symbolet som kan utløse bonusspillet med gratisspinn.

Totalt sett Nero’s Fortune er et virkelig spilleautomat av høy kvalitet med full av spenning og action. Kvaliteten på animasjoner og spesialeffekter er bare på et annet nivå. Jeg tror også at effekter i seg selv ikke betyr noe, men de skaper en veldig god atmosfære i sporet. Følelsen jeg fikk var noe som å “forberede seg på den største og mest episke kampen” eller noe.

Musikken passer også til sporet som en hanske (eller som en knyttneve i øyet som vi sier på finsk). Det er rolig og fredelig, men fortsatt truende på en riktig måte.

Også bonusfunksjonene er veldig mange og de er ganske unike i det minste etter min mening. De kombinerer noen kjente elementer, men på en frisk ny måte. Som for eksempel Burning Arrows Multiplier-funksjonen.

Nero’s Fortune er som å se en god episk fantasy-slagfilm. Hvis du liker denne typen ting, kan du definitivt prøve en test på dette episke sporet!

Spill utgitt: Mars 2020

RTP (Return to player): 96,24%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 5

Spilllinjer:

Maks. Seier: 8168x innsats

Høyeste RTP Quickspin-spor

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra Quickspin.

Listen er ordnet fra høyeste RTP til laveste RTP prosent. Variasjon er også inkludert.

  1. Stor slem ulv – Variasjon: Høy – RTP: 97,34%
  2. Treasure Island – Avvik: Medium – RTP: 97,07%
  3. Sinbad – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 97,06%
  4. Mektige Arthur – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,94%
  5. Genies Touch – Variasjon: Medium – RTP: 96,9%
  6. Polar poter – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,84%
  7. Gulllokker – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,84%
  8. Tales of Dr. Dolittle – Variasjon: Medium – RTP: 96,73%
  9. Wild Chase – Variasjon: Medium – RTP: 96,73%
  10. Fairy Gate – Variasjon: Medium – RTP: 96,66%
  11. Tre musketerer – Avvik: Middels høy – RTP: 96,64%
  12. Mayana – Variasjon: Super-High – RTP: 96,63%
  13. Den store – Avvik: Høy – RTP: 96,58%
  14. Sakura Fortune – Avvik: Høy – RTP: 96,58%
  15. Østlige smaragder – Varians: Super-High – RTP: 96,58%
  16. Sticky Bandits – Variasjon: Medium-høy – RTP: 96,58%
  17. Den store – Avvik: Høy – RTP: 96,58%
  18. Kong Koloss – Variasjon: Medium – RTP: 96,57%
  19. Brannstorm – Variasjon: Middels høy – RTP: 96,57%
  20. Dragon Shrine – Avvik: Medium – RTP: 96,55%
  21. Den episke reisen – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,54%
  22. Sevens High – Variasjon: Medium – RTP: 96,54%
  23. Lysende – Variasjon: Medium – RTP: 96,54%
  24. Northern Sky – Avvik: Høy – RTP: 96,53%
  25. Jewel Blast – Variasjon: Medium – RTP: 96,53%
  26. Ark of Mystery – Variasjon: Medium – RTP: 96,53%
  27. Billett til stjernene – Variasjon: Super-High – RTP: 96,52%
  28. Bigbot Crew – Variasjon: Høy – RTP: 96,51%
  29. Guddommelige drømmer – Variasjon: Høy – RTP: 96,51%
  30. Sukkersti – Variasjon: Medium – RTP: 96,5%
  31. Titan Thunder – Avvik: Middels høy – RTP: 96,5%
  32. Leprechaun Hills – Variasjon: Super-High – RTP: 96,49%
  33. Pirates ’Charm – Variasjon: Høy – RTP: 96,49%
  34. Hidden Valley – Variasjon: Medium – RTP: 96,47%
  35. Joker Strike – Avvik: Middels høy – RTP: 96,64%
  36. Razortooth – Variasjon: Medium – RTP: 96,6%
  37. Volcano Riches – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,43%
  38. Dragon Chase – Variasjon: Medium – RTP: 96,39%
  39. Dverger ble vill – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,38%
  40. Pied Piper – Variasjon: Medium / Høy – RTP: 96,32%
  41. Hot Sync – Varians: Super-High – RTP: 96,29%
  42. Ivan og den udødelige kongen – Varians: Super-High – RTP: 96,29%
  43. Hall of the Mountain King – Varians: Super-High – RTP: 96,29%
  44. Prime Zone – Variasjon: Medium – RTP: 96,28%
  45. Royal Frog – Variasjon: Medium – RTP: 96,26%
  46. Skulls UP – Variasjon: Høy – RTP: 96,26%
  47. Panther’s Reign – Variasjon: Høy – RTP: 96,25%
  48. Rapunzel’s Tower – Variasjon: Medium / High – RTP: 96,25%
  49. Sticky Bandits – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,22%
  50. Second Strike – Variasjon: Middels / høy – RTP: 96,22%
  51. Durian Dynamite – Variasjon: Super-høy – RTP: 96,22%
  52. Nero’s Fortune – Variasjon: Høy – RTP: 96,21%
  53. Golden Glyph – Variasjon: Medium – RTP: 96,19%
  54. Crystal Queen – Avvik: Medium – RTP: 96,16%
  55. Villkjele – Variasjon: Høy – RTP: 96,09%
  56. Gold Lab – Avvik: Medium – RTP: 96,09%
  57. Phoenix Sun – Variasjon: Medium / Høy – RTP: 96,08%
  58. Spinions Beach Party – Variasjon: Høy – RTP: 96,04%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Quickspin-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Quickspin-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Quickspin-spor støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

2. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Quickspin-spor støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

3. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino-logo

1 BTC + 10 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 10 gratisspinn. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Quickspin-spor støttes

Raske innskudd og uttak

Mange bordspill

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Bli med nå

4. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Quickspin-spor støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

5. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Quickspin-spor støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukervurderinger av Quickspin spilleautomater:

Hvordan liker du Quickspin? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Quickspin-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector