Red Tiger Gaming Slots Review (2021) – Vault of Anubis og mer!

Red Tiger Gaming er en online kasinospillleverandør grunnlagt i 2014 av en gruppe bransjeveteraner som the selskapets nettsted oppgir. Red Tiger har over 120 spilleautomater i sitt utvalg.

Red Tiger Gaming sysselsetter matematikere, grafiske designere, programvareutviklere, lydteknikere, spilleksperter, kvalitetssikringsselskaper, kontoadministratorer og hemmelige magikere ifølge selskapet. La oss se om det er magi i spilleautomater fra Red Tiger.

Red Tiger-spilleautomater er lisensiert av UKGC (United Kingdom Gambling Commission), MGA (Malta Gaming Authority), Alderney Gambling Control Commission og HM Government of Gibraltar.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Dette er Rio Stars spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Red Tiger Gaming-logo

Reduser Gaming spilleautomater brukervurdering:

Nye spilleautomater for Red Tiger Gaming

Her er noen av de nyeste spilleautomatene fra Red Tiger Gaming som ble introdusert.

1. Vault of Anubis (Publisert februar 2020)

Vault of Anubis er et helt nytt spilleautomat med temaet Ancient Egypt-tema, publisert i februar 2020.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming. Slik fungerer gevinstlinjesystemet – Bare få fem eller flere horisontalt eller vertikalt tilkoblede symboler i en klynge, så er det en gevinst! Flere symboler faller ned etter at disse vinnende forsvinner.

Det er ingen tradisjonelle vinnerlinjer, men i stedet tildeles en gevinst hvis symbolene danner en klynge. Fem eller flere symboler i en klynge (som kobles horisontalt eller vertikalt) gir deg gevinst. Maksimal gevinst for et symbol oppstår når du får 30+ symboler til samme klynge.

Vinnende symboler forsvinner også, og flere symboler faller ned fra toppen av hjulet. Dette kan gi flere gevinster.


Det er mange spesielle funksjoner i Vault of Anubis-sporet. Alle høyt betalte symboler har 2 x 2 og 3 x 3 Super-symbol variasjoner. Flere supersymboler kan også vises.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Her er et eksempel på 2 x 2 og 3 x 3 Super Symbols som tilsvarer henholdsvis 4 og 9 symbolklynger.

Sjenerøse guder er en funksjon der statuene på hver side av hjulene tilfeldig kan aktivere flere ville symboler på hjulene.

Vault Spins kan utløses av 4 Vault Spins-symboler hvor som helst på hjulene. Du får 10 gratisspinn.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Slik vinner du Vault Spins. Hvis du får 4 Vault Spins-symboler, er det det!

I løpet av Vault Spins hver vinnende skjerm vil øke vinnermultiplikatoren med 1. Hvis det er en rullegardinmeny med symboler etter det første settet med gevinster, vil gevinst eller gevinst etter rullegardinmen også øke multiplikatoren.

Så hvis du får 3 gevinster etter første spinn, øker multiplikatoren bare en. Hvis rullegardinmenyen skaper for eksempel 2 gevinster, får du også +1 multiplikator.

Hvert + SPIN-symbol kan også gi opptil 8 bonusspinn. Det er ingen øvre grense i multiplikatoren, men maks gevinst er 5469,1 x innsats på hele spilleautomatnivået.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Her er Vault Spins i aksjon. Hvert vinnende spinn vil øke multiplikatoren med 1. Også påfølgende gevinst eller gevinst med rullegardinmenyen vil øke multiplikatoren også med 1. Det er ingen øvre grense for multiplikatoren.

Vault of Anubis spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Her er mine Vault Spins som endte med en fin x11 multiplikator.

For å konkludere Vault of Anubis er en flott opplevelse av den klassiske slottscenen i Ancient Egypt. Slot hjuls struktur er unik og de fallende symbolene gjør en kul vri på spillet. Også det er nok bonusfunksjoner for å holde spillet interessant.

Den generelle følelsen, animasjonene, lydene og spillingen er feilfri, ingen klager i disse områdene, god jobb!

Det er få ulemper i Vault of Anubis imidlertid. Spillingen er noe treg innimellom. Selv med Turbo-modus på, er nedtrekkssymbolene noen ganger smertefulle. Det er frustrerende å følge den femte mikrovinningen, og flere symboler fortsetter å slippe. Hvis jeg var Red Tiger, ville jeg justert hastigheten også til rullegardinene som spillerne kunne velge hvor raskt spillet er i alle områder.

Avviket er på høyt nivå ifølge Red Tiger. Dette kan være sant, men i testene mine hadde jeg mange mindre gevinster ofte på noen få timers økt. Selvfølgelig, som sannsynlighet, kan dette bare være på grunn av flaks.

Free Spins Bonus Game (Vault Spins) var også veldig vanskelig å utløse, men selve Vault Spins var ganske kult med økende multiplikatorer.

Alt i alt er Vault of Anubis et flott spor, men ikke perfekt. Hvis du liker disse spilleautomatene med antikkens Egypt, kan du definitivt ta en titt på denne! RTP (Return to player) -prosenten er i gjennomsnitt eller lavt nivå med 95,74%.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,74%

Forskjell: Høy

Oppsett: 6 x 7

Spilllinjer / kombinasjoner:

Maks. Seier: 5469.1x innsats

2. The Wild Hatter (Publisert april 2020)

Wild Hatter er et 5 x 4 spilleautomat med noen irske fantasyelementer … og Hatter. I det minste fikk jeg denne følelsen av den grønne og fargede grafikken. Grafikken er super fargerik, skarp og animasjonene er på et veldig høyt nivå. Spesielt bonusspillet (The Wild Hatter respins) ser veldig kult ut.

Bonusfunksjonene inkluderer “bare” Respins med få variasjoner. Det er ikke noen tradisjonelle bonusspill med gratisspinn, men det er forfriskende å finne ut andre bonusfunksjonstyper som her.

Wild Hatter-spilleautomaten fra Red Tiger Gaming.

Dette er The Wild Hatter-spilleautomaten fra Red Tiger Gaming.

Ville symboler (Wild Hatter) utløser minst én Respin, og låser én symboltype. Under Respin kan bare låste symboler og Wilds lande. Hvis nye symboler lander, vil de også låse, og utløse en annen Respin, og Respin-multiplikatoren øker med 1.

Wild Hatter-spilleautomaten fra Red Tiger Gaming.

Her er spesialfunksjonen i spill. Hatter-symbolet utløste en respin med Clock-symbolet som den valgte denne gangen. Jeg fikk noen flere klokkesymboler, og multiplikatoren gikk opp til 2x.

Wild Hatter-spilleautomaten fra Red Tiger Gaming.

På slutten av spinnene blir Wild Hatter-symbolet til et Wild-symbol, og du får gevinsten for de valgte symbolene.

I Oppgraderingsfunksjon alle Wilds som lander under en Respins bytter ut de låste symbolene mot høyere betalende symboler. Opptil 3 nye Wild Hatters kan vises i Respin-funksjonen.

Når ingen nye symboler har landet i en Respin, vil Villhatt kan tilfeldig aktiveres for å tildele en tilfeldig mengde symboler av den låste typen til en annen Respin.

Wild Hatter-spilleautomaten fra Red Tiger Gaming.

Noe spill fra Wild Hatter-sporet.

For å konkludere The Wild Hatter er ganske hyggelig spilleautomat. For meg personlig la temaet meg litt kaldt. Jeg hadde problemer med å finne ut hva spillet og Hat-temaet egentlig handler om. Også Wild Hatter-karakteren ble utelatt ganske mystisk.

I bonusfunksjonene foretrekker jeg vanligvis mer det tradisjonelle “bonusspillet med 10 gratisspinn” -tilnærming, men dette er et spørsmål om smak antar jeg. Den generelle spillingen, grafikken og lydelementene er på et veldig høyt nivå, noe som er flott.

Men hvis du tilfeldigvis liker spilleautomater med fantasy-tema, kan dette være bra å sjekke ut. RTP (Return to player) -prosenten er i gjennomsnitt eller lavt nivå med 95,79%.

Spill utgitt: April 2020

RTP (Return to player): 95,79%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 30

Maks. Seier: 3600x

De mest interessante spilleautomatene fra Red Tiger Gaming

Her er noen av de mest interessante Red Tiger Gaming-spilleautomatene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Golden Cryptex (Publisert mars 2020)

Golden Cryptex syntes å være et veldig interessant spilleautomat for alle cryptoheads der ute. Det er et renessanse-inspirert 5 x 3 spilleautomat med en spesiell Cryptex-kode som skal knekkes! Dette høres interessant ut, så la oss se nærmere på det!

Sporet består av ganske vanlige 5 x 3 hjul, men det er implementert på en veldig kul måte med realistiske svinghjul eller hjul. I den øvre delen av hjulene er det en Golden Pointer, som hjelper deg med å knekke Cryptex-koden.

Golden Cryptex-spor av Red Tiger.

Golden Cryptex-spor av Red Tiger.

I Cryptex Cash-funksjon, Hvis du lander ett symbol fra koden til hvert hjul, vil det gi deg Cryptex Cash! Dette kan tildeles med 5 x syv symboler.

I de øvre delene av hjulene er den gyldne pekeren. Hvis du får Fem ess til den gyldne pekeren, det vil tildele deg 10 gylne spinn.

Golden Cryptex-spor av Red Tiger.

Slik vinner du de 10 gylne spinnene. Du må få 5 ess til hjulene, og de vises også i Golden Pointer. Det er det!

Under de gylne spinnene, når Cryptex-koden er sprukket, tildeles en øyeblikkelig premie og 3 bonussnurr og koden oppgraderes. Når den høyest betalende koden er nådd, vil den forbli så lenge Golden Spins varer.

Golden Cryptex-spor av Red Tiger.

The Golden Spins i aksjon.

I Second Chance-funksjonen du kan få en sjanse for en Respin. Hvis du lander 3 eller 4 symboler fra koden til den gyldne pekeren, er det en sjanse for at Respin fyller de manglende kodesymbolene.

Hvis du får en Respin med 3 kodesymboler og et fjerde symbol lander, får du en garantert andre respin. I Golden Spins er respins garantert for både 3 og 4 kodesymboler.

Det er bare 3 vannrette linjer, så i så måte er Golden Cryptex-spilleautomaten en ganske tradisjonell spilleautomat. Men i dette tilfellet synes jeg det bare er en god ting. Her å være tradisjonell er bare forfriskende etter min mening!

For å konkludere Golden Cryptex er et utmerket spilleautomat med et forfriskende inntrykk på det klassiske spilleautomaten med få (bare 3) vinnende linjer. Spilleautomaten tilbyr også akkurat nok bonusfunksjoner for å holde spillet interessant. Noen spilleautomater har bare den rette følelsen av at alt fungerer bra sammen – og Golden Cryptex har det. Det er vanskelig å forklare hvorfor, men dette var følelsene mine etter testperioden.

I dette sporet er mindre mer, og jeg anbefaler Golden Cryptex for alle kryptomindede problemløsere. Vel, du trenger bare å trykke på spin-knappen her – men la oss late som en stund at du er helten som sprengte den legendariske Cryptex-koden! Eller har du det som trengs?

Spill utgitt: Mars 2020

RTP (Return to player): 95,78%

Forskjell: Medium høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 3

Maks. Seier: 1525x innsats

2. Rio Stars (Publisert februar 2020)

Rio Stars er et brasiliansk samba-tema spilleautomat med 5 x 4 hjul. Avviket er satt til High, slik at du kan vinne større gevinster over 2000x innsats i dette sporet (men sjeldnere selvfølgelig). RTP (Return to player) -prosent er på gjennomsnitt / lavt nivå med 95,73%.

Grafikken ser flott ut med superrik og fargerik grafikk og flytende animasjoner. Lydene og musikken består av ganske grunnleggende Samba-lyder, men ingen problemer med dem.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Regelmessig Ville symboler kan vises på hjulene til enhver tid. Alle Wild-symbolene er de best betalte symbolene, og de erstatter også alle vanlige betalende symboler.

Når Karnevalstrommer ser ut til at de kan utløse en funksjon av følgende:

  • Rio multiplikator vil multiplisere gevinstene dine med opptil 20 ganger. Multiplikatoren gjelder neste seier. Påfølgende multiplikatorfunksjoner vil kombinere deres tildelte multiplikatorer. For eksempel x5 multiplikator etterfulgt av en x4 multiplikator vil multiplisere neste gevinst med x9 (x5 + x4).
  • Mega Wild er et stort 3 x 3 Wild-symbol som kan gi deg ganske fine gevinster.
  • Selvfølgelig å være et spilleautomat med Samba-tema, hvordan dette sporet kunne eksistere uten en ekte Rio Dancers har. I denne funksjonen vil ville symboler lande tilfeldig på hjulene.
  • Carnival Reels er en funksjon der alle lavtbetalte symboler blir fjernet for det nåværende spinnet for en garantert gevinst.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Dette er Carnival Drums-funksjonen som kan vises tilfeldig. Det gir deg en av de fire bonusfunksjonene.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Her er et mulig utfall fra Carnival Drums, en x7 multiplikator for neste seier. Multiplikatoren kan gå opp til x20.

Hvis du får 3 Rio Spins-symboler på hjul 1, 3 og 5, du tildeles et tilfeldig beløp på Rio Spins. Under Rio Spins kan Carnival Drums tilfeldigvis synes å øke den tildelte mengden gratisspinn.

Rio Stars spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Her fikk jeg nesten Rio Spins med 2 Rio Spins symboler. Men det er ikke nok, du må skaffe deg den tredje også.

Totalt sett Rio Stars er et godt laget spor med flott og fargerik grafikk. Spilleautomaten har mange bonusfunksjoner som kan vises tilfeldig for å holde spillet interessant. Hvis du liker fartsfylte spilleautomater med mye action, kan Rio Stars levere deg det.

Avviket er høyt, så du har muligheten til å vinne større gevinster (opptil 2500 ganger innsats) hvis du er heldig. RTP (Return to player) prosent er gjennomsnittlig eller lav med 95,73%.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,73%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 30

Maks. Seier: 2500x innsats

Mer interessante spilleautomater – Quick Picks

Her er noen raske valg fra spilleautomater fra Red Tiger Gaming med kortere introduksjoner.

Diamond Blitz-spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Dette er en klassisk fruktautomat Diamond Blitz. Lav varians, RTP: 95,75%, Maks. Gevinst over 500 ganger.

Treasure Mine spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Dette er Treasure Mine-spilleautomaten for litt gullgruvehandlinger. Variasjon: Lav, RTP: 95,2%, Maks. Gevinst over 1320 ganger.

Heldig Oktoberfest-spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Lucky Oktoberfest-spilleautomat gir deg litt Bier Time. Ja, bitte! Variasjon: Høy, RTP: 95,76%, Maks. Gevinst over 5000 ganger.

Phoenix Fire spilleautomat av Red Tiger Gaming.

Phoenix Fire-spor med et veldig interessant 8 x 6-spilleautomater. Variasjon: Middels / høy, RTP: 96,22%, maks. Gevinst over 1500 ganger.

Rocket Men spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Dette er Rocket Men-spilleautomaten, sannsynligvis den mest politisk ukorrekte spilleautomaten gjennom tidene. Avvik: Middels, RTP: 96,12%, Maks. Gevinst over 624 ganger.

Rocket Men spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Jeg kunne bare ikke motstå å legge ut noen flere bilder om dette sporet.

Rocket Men spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Hvor mye Boom Time?

Rocket Men spilleautomat fra Red Tiger Gaming.

Eller festtid?

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med spilleautomater fra Red Tiger Gaming

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Red Tiger Gaming-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Red Tiger Gaming spilleautomater støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

2. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Red Tiger Gaming spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

3. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Red Tiger Gaming spilleautomater støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser av Red Tiger Gaming spilleautomater:

Hvordan liker du Red Tiger Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Red Tiger Gaming-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map