Relax Gaming Slots Review (2021) – TNT Tumble, Snake Arena og mer!

Slapp av spill er en leverandør av spilleautomater med poker og bingospill i deres utvalg. Relax Gaming ble grunnlagt i 2010 av Patrik Österåker og Jani Tekoniemi med ambisjon om å bli en ledende teknisk leverandør av høykvalitets spillløsninger iht. deres hjemmeside.

Relax Gaming har kontorer i Helsinki, Finland (starter 2011), Tallinn, Estland (starter 2012), Malmö, Sverige (starter 2016), Malta (starter 2018) og Beograd, Serbia (starter 2018).

Gjennom årene har Relax Gaming nå vokst til et selskap med over 100 ansatte.

Relax Gaming har spillelisenser fra MGA (Malta Gaming Authority) og UKGC (United Kingdom Gambling Commission).

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Relax Gaming-logoen

Relax Gaming spilleautomater brukervurdering:

Nye spilleautomater for Relax Gaming

Her er noen av de nyeste introduserte spilleautomatene Relax Gaming.

1. TNT Tumble (Publisert april 2020)

TNT Tumble er et helt nytt spilleautomat utgitt 1. april 2020. Målet ditt er å eksplodere deg gjennom lag med mørk stein og samle verdifulle krystaller.

Spilleautomaten består av 5 x 7 symboler, og det er ingen tradisjonelle vinnende linjer. I stedet må du få 3 til 7 tilstøtende symboler på en linje: vannrett eller loddrett. Så for eksempel teller 4 symboler i firkantet form ikke som gevinst, bare linjer gjør det.

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.


Symbolstrukturen kollapser, så når du vinner, forsvinner disse symbolene. Flere symboler faller fra toppen av hjulene, og du kan utløse flere gevinster.

Hvis alle mørke steinblokker i hovedspillet blir ødelagt, vil Free Spins-funksjonen tildeles.

I gratisspinnene er noen mørke steinblokker spesielle og inneholder ekstra spinn eller ekstra multiplikatorer. Det er tre forskjellige Free Spin-moduser som du kan velge en før gratisspinnene starter:

  1. Multiplikator: Spesielle steinblokker inneholder 1x, 2x eller 3x ekstra multiplikatorer (Volatility: Very High).
  2. Multiplikatorer & Ekstra spinn: Spesielle steinblokker inneholder ekstra multiplikatorer eller ekstra spinn (Volatility: High).
  3. Ekstra spinn: Spesielle steinblokker inneholder 1, 2, 3, 5 eller 10 ekstra spinn (Volatility: Medium).

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.

Når du får Free Spins-funksjonen, har du dette valget av forskjellige bonusspill. Volatiliteten varierer fra veldig høy til middels. Hvis du vil jakte på større gevinster (men sjeldnere), velger du Very High eller High, men hvis du vil sikre mellomstore gevinster (men oftere), velger du Medium.

Ved å fjerne hver tredje hele rad med mørke steinblokker (vanlig og spesiell) får du +2 gratisspinn i alle forskjellige moduser.

Du kan også kjøp Free Spins-funksjonen hver for seg. Prisen er 70 ganger det totale innsatsnivået.

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.

Dette er Free Spins-funksjonen (multiplikator). De lilla perlene skjuler forskjellige multiplikatorer i denne modusen. Når du får boret alle de mørke steinene, blir det flere steinlag avslørt med flere bonuser.

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.

Her er den midterste gratisspinn-funksjonen (multiplikator & Ekstra spinn). De mørke steinene med lilla perler skjuler Multiplikatorer og cyanperler skjuler ekstra spinn.

Ville symboler erstatter alle symboler på hjulene. De vil sannsynligvis bli generert i stablede segmenter i hver kolonne. Det er et triks i Wilds da de ikke blir ødelagt av en seier. I stedet blir de ødelagt når de faller ned til nederste rad og blir inkludert i en gevinst.

Wilds er også det høyest betalende symbolet samtidig. Pure Wild-gevinster blir bare evaluert hvis det ikke er noen tilstøtende betalingssymboler i gitt retning.

Når en TNT-blokk blir ødelagt, ødelegger den også enhver annen mørk steinblokk på den raden horisontalt.

TNT Tumble-spilleautomat fra Relax Gaming.

Her er Wild-symbolene i spill som borer seg til de mørke steinene.

For å konkludere TNT Tumble er et veldig underholdende og godt laget spilleautomat. Spilleautomatoppsettet er veldig spesielt med 5 x 7 sporbrett og mørke steiner som du kan bore deg inn i.

Free bonusspillet er også veldig kult, og du kan også velge mellom 3 forskjellige moduser.

TNT Tumble er en veldig gjennomtenkt med beroligende bakgrunnsmusikk, men nok action med eksploderende murstein for å holde deg engasjert i flere lengre perioder også.

Begge tommelen opp for TNT Tumble, utmerket jobb!

Spill utgitt: April 2020

RTP (Return to player): 96,11%

Forskjell: Medium høy

Oppsett: 5 x 7

Spilllinjer / kombinasjoner:

Maks. Seier: 2088x innsats

2. Snake Arena (Publisert desember 2019)

Snake Arena er et 5 x 5 spilleautomat med vanlige 30 vinnende linjer. Spillet er et spilleautomat med fantasy-tema med noen tegneseriestilelementer i grafikken.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

De Free Spins-funksjonen utløses ved å lande Snakehead på hjul 1 og Knight-symbolet på et hvilket som helst hjul.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

Slik utløser du gratisspinn-funksjonen. Du må bare lande slangehodet på hjul 1 og Knight-symbolet på et hvilket som helst hjul som her.

Under Free Spins-funksjonen vil et Knight-symbol lande på hvert spinn. Før en ny spinn beveger Snake seg mot Knight-symbolet.

  • Hvis slangen når ridderen, vil den spise den og slangen vil vokse i lengde. Et nytt spinn vil også starte da.
  • Hvis slangekroppen er i veien, vil slangen krasje og gratisspinn-funksjonen slutter.
  • Hvis slangen fyller alle posisjoner på hjul 2-5, vil gratisspinn-funksjonen avsluttes og en ekstra premie på 1000 ganger innsats blir tildelt.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

Dette er gratisspinn bonusspillet. Slangen vil bevege seg mot ridderen. Slangen vokser med en for hvert riddermåltid. Slangen fungerer som et stort Wild-symbol på samme tid.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

Når slangen krasjer i seg selv, vil gratisspinn-funksjonen slutte.

Du kan også kjøpe Free Spins-funksjonen til en 70x innsatspris. RTP-hastigheten (Return to player) er også den samme 96,25% på den kjøpte gratisspinn-funksjonen.

Knight-symbolet og hvilken som helst del av slangen er Ville symboler og erstatninger for alle andre symboler.

De Wild Chase-funksjon utløser tilfeldig. Slangen kikker ut over ett tilfeldig hjul, og Ridderen kikker ut under ett hjul samtidig. Dette gjentas opptil tre ganger.

Hvis de titter på de samme hjulene, blir den hjulet Wild og prosessen gjentas.

I Wild Chase blir 1-5 av hjulene Wild Reels.

Snake Arena spilleautomat av Relax Gaming.

Her er hovedspillet til Snake Arena-spilleautomaten.

For å konkludere Snake Arena er ganske hyggelig spilleautomat. Grafikken, animasjonene og spillingen fungerer bra. På den annen side mangler Snake Arena litt personlighet etter min mening. Det er bare en slange og en ridder, og de ser ganske tørre ut. Jeg er ikke en profesjonell spilleautomatdesigner, men noe kan gjøres bedre her.

Free Spins-funksjonen er imidlertid ganske unik, og bevegelsen til Snake er interessant å se på.

Med en liten innsats kan Snake Arena bli en utmerket spilleautomat. Men som det fungerer, fungerer det ok, og det er verdt å teste om du liker spilleautomater med fantasy-tema med litt komisk tilnærming.

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 96,25%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 5

Spilllinjer: 30

Maks. Seier: 2758x

Mest interessante Relax Gaming-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante Relax Gaming-sporene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Money Train (Publisert august 2019)

Money Train er et vestlig filmstilt 5-hjuls spilleautomat publisert i august 2019. Det er togranere, pistolskudd og gjeld som skal samles inn. Det er 40 betalingslinjer, og spillet spilles alltid med alle betalingslinjene aktive.

Den generelle vestlige følelsen er utmerket, spesielt country-stilmusikken bare negler den.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Vill symbol erstatter alle andre symboler. Det er også mindre symboler (kortstokken passer) og store symboler (bankranerne).

De Money Cart bonusrunde utløses ved landing Bonussymbol på hjul 1, 3 og 5. Når bonusrunden starter, vil de tre bonussymbolene avsløre en verdi som holder opp en multiplikator og gir deg 3 gratisspinn.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Når du trekker tre bonussymboler, får du bonusrunden med Money Cart.

I Money Cart bonusrunde hvert nye bonussymbol som lander vil tilbakestille spinntelleren tilbake til 3. I Money Cart-bonusrunden kan du også låse opp for flere hjul.

I løpet av bonusrunden kan du lande disse tilleggssymbolene:

  • Bonus symbol: Avslører en verdi som en multiplikasjon av innsatsen.
  • Money Safe symbol: Avslører en verdi som en multiplikasjon av innsatsen.
  • Betalersymbol: Avslører en verdi som multiplikasjon av innsats og legger den til alle andre synlige symboler på hjulene.
  • Vedvarende betalersymbol: Avslører en verdi som en multiplikasjon av innsatsen og legger den til alle andre synlige symboler for det spinnet og ethvert spinn som følger.
  • Samlersymbol: Avslører en verdi som en multiplikasjon av innsatsen og samler deretter alle synlige verdier på hjulene og legger dem til sin egen verdi.
  • Vedvarende samlersymbol: Avslører en verdi som en multiplikasjon av innsatsen og samler deretter alle synlige verdier på hjulene og legger dem til sin egen verdi på slutten av det spinnet og hvert spinn som følger.
  • Utvidelsessymbol: Avslører en verdi som multiplikasjon av innsats og åpner og ekstra hjul.
  • Tumbleweed symbol: Har ingen verdi og nullstiller ikke sentrifugertelleren.

Så målet ditt i bonusrunden er å samle så mange multiplikatorer som mulig for å øke din gevinst.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Dette er Money Cart bonusrunden.

Money Train-spilleautomat av Relax Gaming.

Målet ditt er å samle så mye multiplikator du kan. Det er også mulig å låse opp to ekstra hjul for å øke gevinsten din som her – hvis du er heldig.

Du kan også kjøpe Money Cart-bonusrunden separat for prisen på 80x innsats. Merk at RTP (Return to player) for bonusinnsatsen er 98,00%, som bare er utmerket!

Maksimal utbetaling er 20 000 x innsats på Money Train-sporet, så det er en mulighet til å vinne store premier hvis du er heldig.

Avslutningsvis er Money Train ganske enkelt, men veldig underholdende spilleautomat med tonnevis av vestlig filmånd. RTP er på et gjennomsnittlig nivå på hovedspillet (96,2%), men Money Cart-bonusrunden har en utmerket RTP på 98,0%. Bonusspillet kan også kjøpes separat for prisen på 80x innsats.

Etter min mening er Money Train en av de beste spilleautomatene med vestlig tema der ute. Mine anbefalinger!

Spill utgitt: August 2019

RTP (Return to player): 96,2% (98,0% for Money Cart-bonusrunden som kjøpt-funksjonen)

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 40

Maks. Seier: 20 000x innsats

1. Let’s Get Ready to Rumble (Publisert august 2019)

La oss gjøre oss klare til å rumle er et spilleautomat med boksetema med den legendariske ringkunderen Michael Buffer. Han er stemmen til den kjente slagordet “Let’s make ready to Rumble!”. Halvbroren hans er UFC-annonsøren Bruce Buffer.

Let’s Get Ready to Rumble-spor gir et 6 x 4-hjuls bord med Sticky Respin, Wild Stacks og spesielle funksjoner for Rumble Spin. Maksimal gevinst er 2389,4 x innsatsen i dette sporet.

Let's Get Ready to Rumble spilleautomat av Relax Gaming.

Dette er Let’s Get Ready to Rumble spilleautomat fra Relax Gaming.

Det er ingen vanlige vinnermåter, men i stedet kalles premiesystemet Tilknyttede måter. Du får en gevinst hvis du bare får tre eller flere symboler koblet til de tilstøtende hjulene fra venstre på hjul 1. Symbolene må også være maksimalt en rad over, en rad under eller i samme rad med hverandre.

Den generelle følelsen er noe spennende og adrenalinpumpende. Spesielt bakgrunnsmusikken minner meg om Rocky 1 og sangen Eye of the Tiger av det legendariske bandet Survivor.

Dette utgjør totalt 466 tilkoblede måter og opptil 1436 under Rumble Spin-funksjonen.

Let's Get Ready to Rumble spilleautomat av Relax Gaming.

Her er Rumble Spin i aksjon. Under spinnet kan alt skje, her får Cross Wilds og den andre bokseren treff!

De Rumble Spin funksjonen kan utløses tilfeldig når som helst. Under spinnet vil et tilfeldig antall av de nedenfor beskrevne tilleggsfunksjonene forbedre spinnet:

  • Cross Wilds er en funksjon der 3-5 Wild-symboler plasseres tilfeldig på hjulene. Den kan utløses opptil åtte ganger i ett Rumble-spinn.
  • I Uppercut Wild en bunke med Wild-symboler plasseres på det siste hjulet.
  • Wild Hook er en funksjon som flytter Wild-stakken fra siste hjul til hjul 2 eller 3. Hvis det aktive hjulområdet er større enn Wild-stakken, utvider det også stakken for å fylle hele det aktive hjulet.
  • Tittelkamp funksjonen utvider lekeområdet ved å legge til 2 rader til under lekeområdet. Dette vil øke antall tilkoblede måter til 1436.

Let's Get Ready to Rumble spilleautomat av Relax Gaming.

Rumble Spin kan føre til en enorm mengde Wilds i hjulene som her.

De Sticky Spin funksjonen kan utløses tilfeldig på en vinnerkombinasjon. Under Sticky Spin-funksjonen holder alle vinnende symboler seg, og du blir tildelt et re-spin. Du blir tildelt ytterligere omspinn til du ikke lander flere symboler som legger til den opprinnelige gevinsten.

Let's Get Ready to Rumble spilleautomat av Relax Gaming.

Dette er Sticky Spin-funksjonen der vinnende symboler holder seg, og du kan samle mye mer som her mikrofonsymbolene.

Wild Stacks funksjonen betyr at 2-5 Wild Stacks er tilfeldig plassert hver som dekker en hel hjul.

Let's Get Ready to Rumble spilleautomat av Relax Gaming.

Wild Stacks kan tildele deg mange boksesekker som er stabler fulle av Wilds.

For å konkludere La oss gjøre oss klare til å rumle spilleautomat er et veldig kult spilleautomat med et unikt boksetema. Også den legendariske boksemelderen Michael Buffer bringer virkelig mye troverdighet til dette sporet.

Det er et stort antall forskjellige spesialfunksjoner, og spilleautomaten fungerer bra.

Få minus i dette sporet er ganske lav RTP med 96,14% og lav varians. Dette betyr at du får flere mindre gevinster, men du kan ikke vinne store beløp fra dette sporet (ca. 2400x) sammenlignet med for eksempel Relax Gaming’s Money Train hvor du kan vinne en enorm multiplikator på 20 000x.

Også gratisspinn bonusspillet kan ha flere spinn, for eksempel 10 gratisspinn. Men som det er, fungerer bonusfunksjonene bra etter min mening.

Let’s Get Ready to Rumble er et must-spor for alle boksing eller MMA-fans der ute. Dette er en hit!

Spill utgitt: August 2019

RTP (Return to player): 96,14%

Forskjell: Lav

Oppsett: 6 x 4

Spilllinjer: 466

Maks. Seier: 2389,4 x innsats

Mer interessante spilleautomater – Quick Picks

Her er noen raske valg fra Relax Gaming spilleautomat med kortere introduksjoner.

Zombie Circus spilleautomat av Relax Gaming.

Zombie sirkus er et uhyggelig 5 x 3 spilleautomat som kombinerer legender fra sprø morderklovner med zombier. Interessant miks, men hvorfor ikke? RTP: 96,92%.

King of Kings spilleautomat av Relax Gaming.

En annen spilleautomat fra det gamle Egypt fra Relax Gaming: Kongenes konge! RTP: 96,0%, høy varians og maksimal gevinst er 5000 ganger.

Powerspin-spor av Relax Gaming.

Powerspin er et klassisk 3 x 3 spilleautomat med en moderne vri. RTP er imidlertid ganske lav med 94,86%.

Wildchemy slot av Relax Gaming.

Wildchemy vil lære deg litt kjemi i form av et spilleautomat. RTP: 96,02%, middels varians og maksimal gevinst på 500 ganger.

Erik the Red-spilleautomaten fra Relax Gaming.

Erik the Red er et spilleautomat med vikinger-tema og ganske god RTP på 96,95%. Variasjonen er lav / middels i dette spilleautomaten.

Høyeste RTP Relax Gaming-spilleautomater

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra Relax Gaming. Listen er ordnet fra høyeste RTP til laveste RTP prosent.

  1. Episk joker – Utgitt nov 2018 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 97,0%
  2. Erik den røde – Utgitt oktober 2018 – Variasjon: Lav / Middels – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,96%
  3. Zombie sirkus – Utgitt oktober 2018 – Variasjon: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96.92%
  4. Dragons Awakening – Utgitt mars 2019 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,96%
  5. Det er på tide! – Utgitt oktober 2019 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,74%
  6. Mega Masks – Utgitt mar 2020 – Variant: Medium / Høy – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,61%
  7. The Great Pigsby – Utgitt januar 2019 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,55%
  8. Hulemann Bob – Utgitt i mai 2019 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: 500x innsats – RTP: 96,49%
  9. Heroes Gathering – Utgitt februar 2020 – Variant: Medium / Høy – Maks gevinst: 400x innsats – RTP: 96,45%
  10. Ignite the Night – Utgitt juni 2019 – Variasjon: Medium / Høy – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,39%
  11. Temple Tumble Megaways – Utgitt februar 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 7767,7x innsats – RTP: 96,25%
  12. Snake Arena – Utgitt desember 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 2758x innsats – RTP: 96,25%
  13. Money Train – Utgitt august 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 96,2%
  14. La oss gjøre oss klare til å rumle – Utgitt september 2019 – Variasjon: Lav – Maks. Gevinst: 466x innsats – RTP: 96,14%
  15. TNT Tumble – Utgitt apr 2020 – Variant: Middels / høy – Maks. Gevinst: 2088x innsats – RTP: 96,11%
  16. Tower Tumble – Utgitt mar 2019 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: 5150x innsats – RTP: 96,11%
  17. Wildchemy – Utgitt mar 2019 – Variant: Medium – Maks. Gevinst: 500x innsats – RTP: 96,02%
  18. Kongenes konge – Utgitt apr 2019 – Variant: Høy – Maks. Gevinst: 5000 x innsats – RTP: 96,0%
  19. Powerspin – Utgitt august 2019 – Variant: Ukjent – Maks. Gevinst: Ukjent – RTP: 94,86%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Relax Gaming-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Relax Gaming-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Relax Gaming-spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringen av spilleautomater for Relax Gaming:

Hvordan liker du Relax Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Relax Gaming-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector