Spinomenal Slots Review (2021) – Nova Gems, Story of Hercules + mer!

Spinomenal er en online kasinospillleverandør med over 100 spilleautomater. Selskapet ble grunnlagt i 2014 i Israel, så det er en semi-ny aktør i bransjen. Spinomenal har også et kontor på Malta, som er et vanlig land som er vert for nesten alle kasinospillleverandører og andre selskaper i samme bransje.

Spinomenal har også rulett- og lotterispill foruten spilleautomater. Alle spill er laget med moderne HTML5-teknologi, noe som er flott. Spinomenal produserer også programvare for casino-backend til online kasinoer.

Spinomenal-spilleautomater er lisensiert med Malta Gaming Authority (MGA) lisens.

Nova Gems-spor fra Spinomenal.

Dette er helt nytt Spinomenal-spilleautomat grunnlagt i februar 2020, kalt Nova Gems.

Spinomenal logo

Spinomenal slots brukervurdering:

Spinomenal spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i Spinomenal spilleautomater.

  • Alle spill er laget med moderne HTML5-teknologi.
  • Spilleautomater med veldig høy kvalitet i grafikk, lyder og musikk.
  • Mange bonusfunksjoner på nesten alle spilleautomater.
  • Du kan kjøpe bonusfunksjoner også på nesten alle spilleautomater.
  • Spinomenal har en Malta Gaming Authority (MGA) lisens.

Nye Spinomenal spilleautomater

Her er noen av de nyeste Spinomenal spilleautomatene.

1. Nova Gems

Nova Gems er et splitter nytt 5-hjuls spilleautomat utgitt 27. februar 2020. Nova Gems er et spilleautomat med plass-perle med lavt betalende symboler 10 – A og høyere betalende perler.

Nova Gems-spor fra Spinomenal.

Dette er en perle i romfartsspor Nova Gems fra Spinomenal.


Nova Gems ser veldig kult ut med avanserte symbolgrafikk og animasjoner. Også lydsporet er fantastisk med futuristisk elektronisk musikk med omgivende følelser. Bonus Game-musikken gir litt mer action med litt EDM-vibber. Jeg likte det visuelle temaet og lydsporet i dette spillet. Eksepsjonelt arbeid!

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Her er alle spesielle symboler presentert i det samme bildet, Bonus, gratisspinn og Wild-symboler.

Hvis du får 3 eller flere spredte gratisspinn-symboler, som vil utløse en 10 gratisspinn bonusspill.

Rett etter at du har utløst bonusspillet Free Spins, vil du bli presentert a Gamble-skjerm. I dette kan du gamble dine gratisspinn og vinne opptil 50 gratisspinn. Du har valget mellom å ta 10 gratisspinn, eller spille for enten 5 eller 15 gratisspinn og så videre. Et myntkast vil avgjøre om du vinner eller ikke.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Når du får 3 gratisspinn-symboler, blir du presentert denne gambleskjermen. Du kan velge å få de vanlige 10 gratisspinnene eller gamble opptil 50 gratisspinn hvis du føler deg heldig.

Under bonusspillet Free Spins vil enhver vinnerkombinasjon utløse a respin. Alle vinnerkombinasjoner forblir på plass, og de ikke-vinnende symbolene blir erstattet. Respin vil fortsette til ikke flere nye vinnerkombinasjoner kan forekomme. Du får seieren bare fra siste respin.

Nova Gems-spor fra Spinomenal.

Flere respins kan være lønnsomme i bonusspillet Free Spins ettersom de kan gå opp til 5 respins som her eller enda mer.

Bonusspillet varer veldig lenge med alle respins, og det er mye action. Dette er en fin funksjon etter min mening.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, som vil utløse en spesiell Bonusspill med lykkehjul. Lykkehjulet har en sjanse for å få multiplikatorer fra x8 til og med x100 for den totale innsatsen.

Nova Gems slot fra Spinomenal.

Dette er Wheel of Fortune hvor du kan vinne premier med forskjellige multiplikatorer.

Opp til 3 Stacked Wilds kan vises tilfeldig i spillet. Hvis du treffer 5 Wild-symboler på en vinnende linje, betaler det innsatsen x1000.

Også når hjulene snurrer, a Vinn multiplikator kan vises. Dette betyr at gevinstene på den runden blir multiplisert med x2 eller x3.

Du kan også kjøpe funksjoner, så hvis du vil prøve Free Spins Bonus Game umiddelbart for en pris, er det mulig. Prisen vil avhenge av innsatsnivået.

Samlet sett er det et stort antall forskjellige bonusfunksjoner i Nova Gems. Jeg likte dette. Funksjonene ble også veldig tydelig forklart, og funksjonene føltes ikke overveldende kompliserte. Nova Gems har en god balanse mellom vanlig spill og spesielle funksjoner.

Nova Gems er et spilleautomater av høy kvalitet med interessante funksjoner, og jeg kan anbefale det til alle fans av frukt eller perler!

RTP-avkastningen i Nova Gems er ganske standard med 96,4%.

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,4%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer / kombinasjoner: 30

2. Historien om Hercules

Historien om Hercules er en episk 5-hjuls spilleautomat om mytologien til Hercules.

I romersk mytologi er Hercules en helt og gud. Han var den romerske ekvivalenten til den greske guddommelige helten Herakles, som var sønn av Zeus. I klassisk mytologi er Hercules kjent for sin styrke og for sine mange opplevelser. Du kan lese mer på Hercules på Wikipedia.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er historien om Hercules-spilleautomaten fra Spinomenal.

Sporet om Hercules er også veldig episk. Spilleautomaten er i utgangspunktet en 6-hjuls spilleautomat med Wilds and Scatters som kan utløse bonusspillet Free Spins. Det er også noen historielinjer i bonusfunksjonene, da det er 4 forskjellige bonusspill.

Du må følge Journey og avsløre bonusspillene en etter en. Etter at du har fullført reisen, kan du “reise” til alle steder og velge hvilket bonusspill du liker – hvis du treffer de 3 gratisspinn-symbolene. Du kan også kjøpe bonusfunksjonen hvis du vil.

Vill symbol teller som hvilket som helst symbol unntatt gratisspinn-symbolet. Hvis du får 6 Wild-symboler på en vinnende linje, betaler det 200 ganger innsatsen.

Det er også Vinn multiplikatorer (Apple-symbol) for x2 eller x3. Enhver gevinst i denne runden multipliseres med samme multiplikator.

Hvis du spiller alle 4 forskjellige gratisspinnmoduser, du vil låse opp Steder. Neste gang du vinner gratisspinn, får du velge hvilken modus du vil spille.

3 eller flere spredte gratisspinn symboler vil utløse Gratis spinn-funksjon. Hver gang du får gratisspinn, får du neste påfølgende gratisspinnfunksjon. Dette kan sees i Free Spins Journey.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er Free Spins Journey. Du må fullføre gratisspinn-bonusspillene i rekkefølge fra høyre til venstre og gå videre til neste. Når du har fullført dem alle, kan du “reise” til alle bonusspillsteder.

Hvis du får 6 Wild-symboler på en vinnende linje, er det en bonus x200-gevinst også i Free Spins-funksjonen. Det er fire forskjellige gratisspinnfunksjoner:

Moving Reels (Hydra). Dette betyr at etter hver seier vil spillet utløse en respin. I respin flyttes hjulene ett hjul til høyre, og et nytt hjul til venstre vil bli avslørt. Respin kan bli utløst på nytt.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Moving Reels (Hydra).

Moving Wild (Bull). I løpet av denne modusen, startende fra det første hjulet til høyre for hvert spinn, vil et stablet Wild-symbol flytte ett hjul til venstre.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Moving Wild (Bull).

Expanding Wild (the Lion). I løpet av denne gratisspinn-modusen, når et Wild-symbol lander, utvides det til hele hjulet.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Expanding Wild (the Lion).

Extra Wild (the Bird). Under Free Spins-funksjonen er det Extra Wild-symboler. Det er 4-7 ville symboler som vises på hjulene. Også i Free Spins-funksjonen vises bare lave symboler.

Story of Hercules spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er bonusspillet Extra Wild (the Bird).

Du kan også kjøpe funksjoner. Første gang du må kjøpe funksjonene for å starte fra Moving Reels (Hydra). Etter at du har kjøpt alle fire funksjonene i rekkefølge, kan du kjøpe hva du vil. Prisen avhenger av innsatsnivået du ønsker.

Generelt er Story of Hercules spilleautomat et utmerket episk spilleautomat. Historien er godt utført med fire forskjellige bonusspill og reiseskjermen. Også grafikken, animasjonene, lydene og musikken er etter min mening helt topp.

Story of Hercules er et utmerket episk spilleautomat og komplette anbefalinger fra slutten min! Jeg likte denne episke spilleautomaten mye.

Spill utgitt: September 2019

RTP (Return to player): 96%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 45

Mest populære Spinomenal spilleautomater

Her er noen av de mest populære Spinomenal-spilleautomatene introdusert.

1. Majestic King

Majestic King et villdyr fra Afrika-spilleautomat publisert i juli 2019. Spilleautomaten har ganske grunnleggende 5 x 3 layout med 25 spilllinjer.

Atmosfæren er veldig fin og fredelig med episk afrikansk musikk med trommer og kormusikk.

Majestic King spilleautomat fra Spinomenal.

Slik ser Majestic King spilleautomat fra Spinomenal ut.

Wild symboler (Big Lion) teller som et hvilket som helst symbol unntatt gratisspinn eller bonussymbol. Hvis du får 5 Wilds på en vinnende linje, betaler det x200 innsats.

Hvis du får 3 eller flere gratisspinn-symboler (Majestic King-symbol), en bonusfunksjon for gratisspinn utløses. Rett før funksjonen kan du snurre et hjul som bestemmer hvor mange gratisspinn du har vunnet. Beløp for gratisspinn varierer fra 10 til og med 40 gratisspinn.

Majestic King spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er gratisspinnhjulet som bestemmer hvor mange gratisspinn du får til bonusspillet Free Spins. Også det dobbelte symbolet vil bli valgt her fra de 4 forskjellige dyresymbolene. Dette symbolet vil være et dobbelt symbol som fungerer som to symboler.

Under bonusspillet Free Spins vil en av de fire mellomstore symbolene alltid være a Dobbelt symbol.

Majestic King spilleautomat fra Spinomenal.

Slik ser bonusspillet Free Spins ut.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, en bonusspill-funksjon utløses.

I bonusspillet Free Spins starter du med 5 gratisspinn. Du kan fylle måleren ved å samle spredte vinnende symboler. For hver 4 vinnende symboler som samles inn, fyller du en stolpe, og gevinsten øker.

Ved å samle spredte +1 spinn vil du bli belønnet med ekstra spinn. Når du har fullført alle spinnene, vil du bli belønnet basert på gjeldende stolpeposisjon. Du vil vinne multiplikatoren ganger innsatsen din.

Majestic King spilleautomat fra Spinomenal.

Dette er den andre bonusspillfunksjonen som Majestic King har. I denne må du samle trærne som vil øke multiplikatoren din. Du starter med 5 gratisspinn, og du kan også ha flere spinn. Du vil vinne multiplikator ganger innsatsen din etter at alle gratisspinnene har blitt brukt her.

I basisspillet er det enda flere spesielle funksjoner. Først er Stacked Wilds. Når hjulene snurrer, kan ville symboler vises på hjulene og øke sjansene for å vinne.

Den andre spesielle funksjonen er Bare doble symboler. Når hjulene snurrer, kan alle symbolene vises i dobbel symbolform.

Du kan også kjøp Free Spins-funksjonen umiddelbart. Prisen vil variere i henhold til ditt valgte innsatsnivå. I Free Spins-funksjonen kan du få 10-40 gratisspinn avhengig av lykkehjulets utfall.

Majestic King spilleautomat fra Spinomenal.

Majestic King slot og Wild Symbol her.

Totalt sett er Majestic King et av de beste utførte spilleautomatene for afrikanske ville dyr. Det er to forskjellige bonusspill som gjør spillet interessant. Kvaliteten i grafikk og lyder er på et veldig høyt nivå som i nesten alle Spinomenal-spor.

RTP (Return to player) prosent er veldig lav med 95,16%. Dette kan gjøre gevinstene dine lavere på lang sikt sammenlignet med spilleautomater med høye avkastningsrater rundt 97% eller mer.

I tillegg til den lave RTP-satsen, er Majestic King et spilleautomat av høy kvalitet, og jeg kan anbefale det hvis du er en afrikansk tema-spilleautomat..

Spill utgitt: Juli 2019

RTP (Return to player): 95,16%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 25

2. Egyptisk gjenfødelse II

Egyptisk gjenfødelse II er et spilleautomat med temaet Ancient Egypt med en liten fantasivridning. Spillet er helt nytt da det ble publisert i januar 2020.

Personlig lurer jeg bare på hvor mange flere slots med egyptisk tema kan verden ta? Vel, kanskje vi kan ta en til. Så la oss grave i Egyptian Rebirth II-spor nå!

Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal

Slik ser spilleautomaten Egyptian Rebirth II ut.

Hvis du får 3 eller flere spredte bonussymboler, som vil utløse en bonusspillfunksjon.

I bonusspillet vil du bli presentert et 3-nivå Wheel of Fortune. Du har tre forsøk på å snurre hjulet. Du kan vinne premier som Multiplikatorer, Ekstra spinn eller Nivåøkninger.

Et nivå opp betyr at du vil flytte til det indre nivået av bonushjulet der premiene er høyere. I tillegg til nivået opp vil du bli tildelt en ekstra spinn. Når spinnene er brukt, vil du bli tildelt summen av gevinstene du har samlet inn. Summen er basert på innsatsen ganger multiplikatoren.

Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal

Dette er bonushjulet hvor du kan vinne innsatsmultiplikatorpremier. Hvis du får tilgang til de indre hjulene, vil premiene dine øke.

Ville symboler tell som et hvilket som helst symbol unntatt gratisspinn og bonussymboler. Også 5 Wild-symboler på en vinnende linje betaler enormt mye x1000 ganger innsatsen.

3 eller flere spredte gratisspinn-symboler vil utløse Gratis spinn bonusspill med Stacked Wilds. Gratisspinn-symboler vises bare under basisspillet og på hjul 1, 3 og 5.

Under Free Spins-spillet utvides Wild-symbolet på et av hjulene og blir der til slutten av gratisspinn. Når gratisspinnspillet begynner, kan du velge ett av fem alternativer. Dette vil avgjøre hvilket hjul hjulet Stacked Wild-symbolet ligger. Også gratisspinnbeløpet vil endres avhengig av Wild-plasseringen på hjulene.

Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal

Hvis du får Free Spins Bonus Game, har du et valg i begynnelsen. Avhengig av hvilket hjul du vil ha Stacked Wild, får du fra 10 til 20 gratisspinn etter ditt valg.

Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal

Dette er gratisspinn bonusspill med Stacked Wild her på hjul 5.

Det er også mange flere spesielle funksjoner. I Nedtelling Wild funksjonen etter at hjulene har stoppet, hvis det er noen Countdown Wild-symboler på hjulene, vil spillet gå inn i en Respin-modus. I denne modusen vil det være respins til det ikke finnes noen Countdown Wilds.

De Mysteriesymbol vil avsløre ett tilfeldig symbol (unntatt Bonus-, Wild- eller Free Spins-symbolet) hvis det er Mystery Symbols på hjulene etter at de har sluttet å spinne.

Du kan også kjøpe Free Spins bonusspill med Stacked Wilds-funksjonen til en pris på 30 ganger innsatsen.

Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal

Nok et spillbilde fra Egyptian Rebirth II spilleautomat fra Spinomenal.

Avslutningsvis er Egyptian Rebirth II igjen en spilleautomat av høy kvalitet av Spinomenal. Det gir ikke noe mindblowing innovasjon til den egyptiske spilleautomaten, men en flott totalpakke fungerer virkelig bra. De to viktigste bonusfunksjonene (gratisspinn og hjulet) er forskjellige fra en annen, og det er enda to flere funksjoner med Countdown Wild og Mystery Symbol.

Dette gir mye engasjement i spillet. Også grafikken og lydsporet er i orden.

RTP (Return to player) -prosenten er litt på den lave siden med 96,3%, men ellers kan jeg bare anbefale dette sporet. Hvis du ikke er for allergisk mot disse mange egyptiske temaautomatene.

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,3%

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 45

Høyeste RTP Spinomenal Slots

Her er noen av de høyeste prosentpoengene for RTP (Return to player) jeg fant fra Spinomenal. Disse vurderingene er litt kortere enn de fullstendige anmeldelsene ovenfor.

1. Book of Guardians (RTP: 97,88%)

Book of Guardians er et spilleautomat med antikkens Egypt-tema. Selv om den ble publisert i juli 2018 og derfor ikke er for gammel, ser grafikken ut til å være fra 1995 etter min mening. Men RTP% er bare utmerket med 97,88%.

Det er anstendig mengde bonusfunksjoner, så hvis du kan takle utseendet, kan Book of Guardians være et godt valg.

Book of Guardians slot av Spinomenal

Book of Guardians slot av Spinomenal.

Spill utgitt: Juli 2018

RTP (Return to player): 97,88% (Utmerket!)

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 50

2. Golden Dynasty (RTP: 97,51%)

Golden Dynasty er et ganske gammeldags spilleautomat med kinesisk dynasti. Det er mange funksjoner, inkludert bonusspill Free Spins, Wild-symboler og et spesielt bonusspill.

Avkastningen til spillerprosent er veldig bra med 97,51%.

Golden Dynasty spilleautomat fra Spinomenal.

Golden Dynasty spilleautomat fra Spinomenal.

Spill utgitt: Desember 2017

RTP (Return to player): 97,51% (Veldig bra!)

Forskjell: Ukjent

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

3. Amigos Fiesta (RTP: 97,51%)

Amigos Fiesta bringer litt meksikansk ånd til spillet med krydret taco full av chili. Det er til og med en varmemåler med skala med Spicy, Hot, On Fire, Burning !!! og Naga Jolokia. Måleren går opp for hvert ikke-vinnende spinn, og multiplikatoren øker samtidig. PS. Naga Jolokia er veldig hot chili-type hvis du ikke visste det.

Det er også gratisspinn bonusspill, ville symboler og en spesiell bonusrundefunksjon.

Amigos Fiesta slot fra Spinomenal.

Amigos Fiesta slot fra Spinomenal.

Spill utgitt: November 2015

RTP (Return to player): 97,51% (Veldig bra!)

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

4. 88 Lucky Charms (RTP: 97,51%)

88 Lucky Charms er et spilleautomat med kinesisk tema. Grafikken og animasjonene er litt hakkete, men avkastningen til spillerprosent er veldig bra med 97,51%.

Funksjonene inkluderer et gratisspinn bonusspill, ville symboler og et spesielt bonusspill.

88 Lucky Charms spilleautomat fra Spinomenal.

88 Lucky Charms spilleautomat fra Spinomenal.

Spill utgitt: Desember 2016

RTP (Return to player): 97,51% (Veldig bra!)

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 50

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Spinomenal Slots

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Spinomenal-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 152% opp til 2 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Spinomenal spilleautomater støttes

Pålitelig casino siden 2014

2600+ casinospill

Raske innskudd og uttak

BitStarz anmeldelse

Bli med nå

2. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Spinomenal spilleautomater støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

3. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Spinomenal spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

4. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opptil 1 BTC + 200 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn. Omsetning: 50 ganger.

Spinomenal spilleautomater støttes

2346 kasinospill

210 jackpottautomater

Mange beviselig rettferdige spill

BetChain anmeldelse

Bli med nå

5. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratisspinn, omsetning: 60 ganger. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20GRATIS, satser 40 ganger.

Spinomenal spilleautomater støttes

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospill

67 videopokerspill

CryptoWild anmeldelse

Bli med nå

6. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Spinomenal spilleautomater støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringen av Spinomenal spilleautomater:

Hvordan liker du Spinomenal spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Spinomenal-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector