Thunderkick Slots Review (2021) – Beat the Beast Kraken’s Lair og mer!

Tunderkick er en svensk kasinospillleverandør grunnlagt i 2012. Selskapet startet som et lite studio i Stockholm med bare noen gutter. Siden da har Thunderkick vokst til et spillstudio med rundt 50 mennesker som fortsatt er et lite selskap i kasinospillindustrien.

Alle spillene er utviklet innenfor murene til Thunderkick, så de har full kontroll på kvaliteten og ideene. Jeg tror du kan se det fordi Thunderkick spilleautomater er topp moderne og bare på et annet nivå sammenlignet med andre spillleverandører.

Ifølge Thunderkick er deres strategi å skape kick-ass-innhold som ikke etterlater noen uberørt. Jeg tror Thunderkick har lykkes med det definitivt. I mine bøker lager Thunderkick sannsynligvis TOPP 5 online kasinospill i bransjen.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Dette er spilleautomaten Esqueleto Explosivo 2 (Meaning exploding skeletons) av Thunderkick.

Thunderkick-logo

Thunderkick slots brukervurdering:

Thunderkick spilleautomats funksjoner

Her er noen funksjoner i spilleautomater fra Thunderkick.

  • Svært høyt nivå av grafikk og spillanimasjoner. Spesielt bakgrunnsmusikken og lydene er på et toppnivå, som er et felt som mange spilleautomatskapere sliter med.
  • Ingen turbo- eller hurtigmodus på sporene.
  • Informativ infoskjermer og spillgrensesnitt.
  • Alle spill er laget med moderne HTML5-teknologi som gjør at sporene kan spilles på alle enheter, inkludert stasjonære, nettbrett og mobile enheter.

Nye Thunderkick-spilleautomater

Her er noen av de nyeste introduserte spilleautomatene fra Thunderkick.

1. Beat the Beast Kraken’s Lair (Publisert Februry 2020)

Beat the Beast Kraken’s Lair er et splitter nytt spilleautomat med Kraken-tema som ble utgitt 7. februar 2020. Kraken er et gigantisk blekksprutmonster ifølge den skandinaviske og norrøne folkloren. Du kan lese mer om Kraken fra Wikipedia, interessante ting.

Kraken’s Lair er et 5 x 3 spilleautomat med et gratisspinn bonusspill og en 7777x innsats maksimal gevinst. Det er 9 betalingslinjer uten spesielle gimmicks der.

Beat the Beast Kraken's Lair-spilleautomat av Thunderkick.


Slik ser Beat the Beast Kraken’s Lair-spilleautomat av Thunderkick ut.

RTP (Return to player) -prosenten er på standardnivå med 96,12%. Avviket er høyt, så generelt får du større gevinster, men sjeldnere.

La oss se på spesialfunksjonene i Beat the Beast Kraken’s Lair.

De Kraken emblem symbol (det gyldne symbolet) er et scatter-symbol og et wild-symbol. Det erstatter ethvert annet symbol i basen og bonusspillet.

Kraken-emblemet kan generere både scatter-gevinst og gevinst på gevinstlinjer.

Beat the Beast Kraken's Lair-spilleautomat av Thunderkick.

Slik utløser du bonusspillet med gratisspinn. Bare få de 3 eller flere gyldne Scatter-symbolene som her, og de 10 gratisspinnene starter.

Hvis du får 3 eller flere Kraken Emblem-symboler, du vil utløse en Bonusspill med 10 gratisspinn.

I bonusspillet plasseres et enkelt Kraken Emblem-symbol tilfeldig på hjulene i begynnelsen av hvert gratisspinn. Du kan også utløse 10 ekstra gratisspinn med 3 eller flere Kraken Emblem-symbol under bonusspillet.

Beat the Beast Krakens Lair-spilleautomat av Thunderkick.

Jeg var superheldig i spilleautomattesten da jeg fikk mange ekstra gratisspinn. Mine gratisspinn teller utvidet til 40 med 3 retriggere.

De Utvidende gevinst er en funksjon som oppstår når en vinnende gevinstlinje inkluderer et Kraken Emblem-symbol. Kraken Emblem-symbolet utvides ikke, men andre symboler i gevinsten kan gjøre det. Utvidelse skjer en gang per symbol.

Beat the Beast Krakens Lair-spilleautomat av Thunderkick.

Her er et eksempel på hvordan Expanding Win fungerer. Hvis du får det gyldne scatter-symbolet til en vinnende linje, kan ett symbol strekke seg til fulle hjul. Her utvidet det best betalte Kraken-symbolet til fulle hjul.

Beat the Beast Kraken’s Lair er et utmerket spilleautomat til slutt. Det er ikke mye spesielle funksjoner, bare det kombinerte Scatter / Wild-symbolet og et gratisspinn bonusspill. Og den utvidende vinneren selvfølgelig. Men jeg tror det ikke er et problem i det hele tatt, fordi dette sporet fungerer veldig flytende og er hyggelig å spille.

Kanskje det er i detaljene, da det ikke er svake punkter i denne sporet etter min mening. Flytende spill og høy kvalitet altså!

Det er mange forskjellige Kraken spilleautomatsvarianter der ute, men denne versjonen av Thunderkick er definitivt en av de beste av dem. Vel gjort Thunderkick!

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,12%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 9

Maks. Seier: 7777x innsats

2. Esqueleto Explosivo 2 (Publisert januar 2020)

Esqueleto Explosivo 2 er et 5-hjuls spilleautomat med et meksikansk feiringstema. De dødes dag feires 2. november, og det er en dag da meksikanere feirer sine avdøde slektninger og venner.

I meksikansk kultur blir døden sett på som en naturlig del av den menneskelige syklusen. Meksikanere ser på det ikke som en sorgens dag, men som en feiringsdag fordi deres kjære våkner og feirer med dem.

Et vanlig symbol på høytiden er hodeskallen, som feirere representerer i masker som kalles calacas. Sukkerskaller kan også gis som gaver til både levende og døde.

Esqueleto Explosivo er spansk og betyr eksploderende skjeletter. Så dette sporet Esqueleto Explosivo 2 har et sterkt tema fra denne meksikanske ferien, og det fungerer veldig bra. Her kan du lese mer om Day of the Dead-høytiden fra Wikipedia.

La oss se på dette spilleautomaten nå. Det er 99 betalingslinjer. Symbolene må være koblet fra venstre til høyre, enten horisontalt eller diagonalt, slik at ingen hull er tillatt i gevinstlinjene.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Dette er Esqueleto Explosivo 2-spilleautomaten fra Thunderkick.

Dette sporet har mange spesielle funksjoner. Slippende symboler erstatter symbolene som hadde seier. Det vil være nye Dropping-symboler så lenge det er en ny sammenhengende måte å vinne på.

Mucho Multiplikatorer er en økende multiplikator vist under hjulene. For hver gevinst på et symbolfall eller når en eller flere Explosivo Wilds vises, øker multiplikatoren ett nivå opp.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Under hjulene kan du se den skiftende Mucho-multiplikatoren. For hver gevinst etter et symbolfall går multiplikatoren opp med ett hakk.

Multiplikatorene varierer fra x1 til x32, som er det maksimale nivået i hovedspillet. Under bonusspillet kan multiplikatoren gå opp til x64.

Explosivo Wild (Hodeskallen med solbriller) er et Wild-symbol som erstatter alle symboler unntatt Scatter-symbolet. Det vil også eksplodere alle omgivende symboler i nærheten (minimum 3 og maksimalt 8) unntatt scatter-symboler og høytlønnssymboler.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Slik kan du vinne gratisspinn bonusspillet. Bare få 3 eller flere scatter-symboler (de rødøyede hodeskallene).

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler (hodeskallen med røde øyne), som vil utløse Bonusspill med gratisspinn.

Mengden gratisspinn kreditert i hovedspillet:

  • 3 Scatter-symboler – 10 gratisspinn.
  • 4 scatter-symboler – 12 gratisspinn.
  • 5 scatter-symboler – 14 gratisspinn.

Under bonusspillet vil 2 eller flere scatter-symboler utløse flere gratisspinn.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Gratis spinn bonusspill pågår! Merk multiplikatoren går opp til x64 i bonusspillet.

Mengden gratisspinn kreditert i bonusspillet:

  • 2 scatter-symboler – 3 gratisspinn.
  • 3 scatter-symboler – 7 gratisspinn.
  • 4 scatter-symboler – 10 gratisspinn.
  • 5 scatter-symboler – 12 gratisspinn.

Også i bonusspillet for hver tredje Explosivo Wild som samles, tildeles en ekstra gratisspinn. Samtidig fjernes den laveste multiplikatoren og neste basemultiplikator gjelder. Når måleren er full, tildeles en siste ekstra gratisspinn.

Under bonusspillet avsløres x64-multiplikatoren, men låses til x32-multiplikator er den nåværende basemultiplikatoren.

Maksimal total innsatsmultiplikator for en total gevinst er x5000 ganger innsatsen. Hvis denne grensen er nådd, vil ingen ekstra gevinster bli utbetalt på toppen av denne grensen.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

Esqueleto Explosivo 2 spilleautomat fra Thunderkick.

For å konkludere Esqueleto Explosivo 2 er et veldig godt laget spilleautomat med flotte animasjoner og grafikk. Spesielt lydene rocker, de syngende hodeskallene fikk meg til å smile mye under testspillet.

Også spillingen er gjennomtenkt. Esqueleto Explosivo 2 kombinerer en tradisjonell 5 x 3 hjul med fallende symboler. Og det er også en økende multiplikator.

Dette er et eksempel der spesialfunksjonene er enkle og lette å forstå, men spilleautomaten fungerer veldig bra som en helhet. Dette er en 10/10 spilleautomat etter min mening, og definitivt gå en test!

Andre spilleautomater med samme Day of the Dead-temaet er Sukker skaller av Booming Games, som også er veldig kult spilleautomat.

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,13%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 99

Mest interessante Thunderkick-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante spilleautomatene fra Thunderkick jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Roasty McFry and the Flame Busters (Publisert mai 2017)

Roasty McFry and the Flame Busters er et 5 x 3 spilleautomat med et helt spesielt 80-talls dataspill-tema. Roasty McFry og Flame Busters er brannmenn og de slår ned branner i bygningen. Bygningsvinduene fungerer som plasser for spor symboler.

80-tallets tema er veldig godt utført og sporet minner meg med en gang fra 8-biters Nintendo eller Commodore 64-spill. Også musikken og lydene stemmer med datidens spill. Jeg likte mye å spille dette sporet bare på grunn av temaet!

Men la oss se nærmere på sporingsfunksjonene.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Dette er Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Roasty McFry and the Flame Busters er tro mot 80-tallets dataspill-tema. Også musikken og lydene er sanne 8-bit.

Det er 243 betalingslinjer. Den vinnende kombinasjonen dannes når du får 3 eller flere symboler av samme type som starter fra hjul 1. Symbolets vertikale posisjon spiller ingen rolle så lenge de er koblet horisontalt.

De Brann symbol er et mysteriesymbol som vil bli erstattet av en annen symboltype, bortsett fra Wild- og Scatter-symboler. Hvis du får flere brannsymboler, blir de erstattet med et symbol av samme slag.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Hvis du får brannsymboler, vil disse brannmennene slå ned brannene. Da vil alle brannsymboler bli til et tilfeldig vanlig symbol av samme slag.

De Vill symbol (W) erstatter ethvert annet symbol unntatt Scatter-symbolet.

Scatter-symbolet (den røde alarmklokken) gir deg gratisspinn slik:

  • 3 Scatter-symboler gir deg 10 gratisspinn
  • 4 Scatter-symboler gir deg 15 gratisspinn
  • 5 scatter-symboler gir deg 20 gratisspinn

I gratisspinn bonusspill det er også noen ekstra funksjoner. Du kan samle Scatter-symboler for å komme deg oppover i bygningen.

Hvert tredje Scatter-symbol som samles inn, blir et nytt gulv låst opp og du får 2 ekstra gratisspinn. For hver etasje ulåst vil den laveste verdien mynten bli til ildsymbolet for resten av bonusspillet. Mynter som har blitt omgjort til brannsymboler kan ikke erstatte et brannsymbol. Dette kalles Cold Ignition-funksjon.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Dette er bonusspillet med gratisspinn. Du starter på etasje E og beveger deg opp fra hvert innsamlede 3 Scatter-symbol. Du får også 2 gratisspinn for hver etasje, og mer vanlige symboler blir til tilfeldige brannsymboler.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Jeg kom inn på nivå 2 under gratisspinn bonusspillet.

De Brannøvelsesfunksjon kan utløses i basisspillet. Fire Drill kan transformere fra 1 til 5 av symbolene med lav gevinst til Fire Symbol.

Roasty McFry and the Flame Busters spilleautomat av Thunderkick.

Fire Drill-funksjonen vil skje tilfeldig i løpet av det vanlige spillet. Fire Drill kan forvandle 1 til 5 av de lave symbolene til Fire-symbolet.

For å konkludere Roasty McFry and the Flame Busters er et flott spilleautomat med veldig interessante bonusspill med gratisspinn. Fire-symbolene gjør også en interessant vri på spillet.

Men den største lovordingen går til det virkelig gjennomførte temaet! Hvis du er født på 80-tallet og elsket dataspillene på den tiden, vil du også elske Flame Busters. Definitivt tommelen opp for dette spillet!

Spill utgitt: Mai 2017

RTP (Return to player): 96,1%

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

Maks. Seier: 5280x innsats

2. Spectra (Publisert august 2016)

Spectra er et 5 x 4 spilleautomat med neonfargede vektortype datagrafikksymboler. Hele temaet er veldig futuristisk med synthbølgemusikk i bakgrunnen. Lyseffektene er veldig kule.

Spectra slot av Thunderkick.

Dette er Spectra-spilleautomaten fra Thunderkick.

Wild-symbolet erstatter ethvert annet symbol og vises i stabler på 4. Hvis du får en full Wild-stabel (Four Wilds på samme hjul), vil den utløse en respin.

Spectra slot av Thunderkick.

Her kan du se hele Wild-symbolstakken som utløser en respin.

Det er også en Wild nudge-funksjon. Under hver respin vil Wild-stakkene dytte mot midten av hjulene.

Spectra slot av Thunderkick.

Grafikken, lyseffektene og animasjonene er veldig kule i Spectra-sporet.

For å konkludere Spectra slot ser bra ut og spillingen er veldig jevn. Men sporets spesialfunksjoner og bonuser mangler noe, for eksempel er det ikke et gratisspinn bonusspill.

Så Spectra ble litt kjedelig etter hvert i testøkten min. Jeg hadde store forventninger da jeg fant dette spillet og gjorde få testsnurr, men Spectra-spilleautomaten trenger etter min mening forbedring.

Misforstå meg ikke, det er ikke et helt dårlig spilleautomat, det mangler bare noe for å være interessant i en lengre periode.

Spill utgitt: August 2016

RTP (Return to player): 96,4%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 30

Maks. Seier: 2400x innsats

Mer interessante spilleautomater – Quick Picks

Her er noen raske valg fra Thunderkick spilleautomater med kortere introduksjoner.

Babushkas spilleautomat av Thunderkick.

Dette er Babushkas slot av Thunderkick. Babushka eller Matryoshka dukker er de små tre dukkene som åpner og holder opp en mindre dukke som også kan åpne. Dette sporet er noe jeg aldri har sett noe annet sted. Følelsen er veldig russisk eller bestemor. Eller skal jeg si veldig Babushky. Tommelen opp for denne! Slot utgitt: August 2016. RTP: 95,8%.

Zoom-spor av Thunderkick.

Dette er Zoom slot av Thunderkick. Zoom-spor gjenoppfinner frukt-spilleautomaten med interessant hjul- og symboloppsett. Det er funksjoner som Massive Symbol Re-Spin som her. Slot utgitt: juli 2016. RTP: 96,2%.

Not Enough Kittens slot av Thunderkick.

Dette er Ikke nok kattunger slot av Thunderkick. Kan du takle den for søte følelsen av dette kattunge spilleautomaten? Jeg kunne ikke. Men hvis katter er din greie, ta en titt på dette. Slot utgitt: November 2017. RTP: 96,1%.

Bork Berzerker-spilleautomaten fra Thunderkick.

Dette er Børk Berzerker slot av Thunderkick med et ekte dansk ø-brev. Temaet er veldig kult med noen påvirkninger fra rollespill og gamle tegneserier. En veldig unik spilleautomat her med en flott RTP-prosent! Spilleautomat utgitt: juni 2014. RTP: 97,3%.

1429 Uncharted Seas slot av Thunderkick.

Her er 1429 Uncharted Seas slot av Thunderkick. Dette er en virkelig klassisk stil med et havutforskningstema. RTP-prosentandelen er supergod med 98,5%! Slot utgitt: april 2014. RTP: 98,6%.

Jaguar Temple spilleautomat av Thunderkick.

Dette er Jaguar Temple slot av Thunderkick. Jaguar Temple har mange innflytelser fra den populære Aztec- eller Maya-spilleautomaten. Slot publisert: September 2018. RTP: 96,1%.

Høyeste RTP Thunderkick-spor

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra Thunderkick. Listen er ordnet fra høyeste RTP til laveste RTP prosent.

  • 1429 Uncharted Seas – Utgitt: Apr 2014 – Variasjon: Lav – RTP: 98,5%
  • Børk Berzerker – Utgitt: Jun 2014 – Variant: Medium – RTP: 97,3%
  • Toki Time – Utgitt: Apr 2014 – Variant: Medium – RTP: 97,1%
  • Barber Shop Uncut – Utgitt: Jun 2017 – Variant: Medium – RTP: 97,0%
  • Fruit Warp – Utgitt: Aug 2014 – Variant: High – RTP: 97,0%
  • Spectra – Utgitt: Aug 2016 – Variant: High – RTP: 96,4%
  • Tiger Rush – Utgitt: Oct 2018 – Variant: Medium / High – RTP: 96,3%
  • Sunset Delight – Utgitt: Aug 2016 – Variasjon: Lav – RTP: 96,3%
  • Rift – Utgitt: Mai 2016 – Avvik: Middels / Høy – RTP: 96,3%
  • Luchadora – Utgitt: Apr 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,2%
  • Zoom – Utgitt: Jul 2016 – Variasjon: Medium / Høy – RTP: 96,2%
  • Flux – Utgitt: Nov 2014 – Variasjon: Lav / Middels – RTP: 96,2%
  • Riders of the Storm – Utgitt: Aug 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 96.15%
  • Guddommelig Lotus – Utgitt: okt 2019 – varians: høy – RTP: 96,14%
  • Esqueleto Explosivo 2 – Utgitt: Jan 2020 – Variant: Høy – RTP: 96,13%
  • Beat the Beast Kraken’s Lair – Utgitt: Feb 2020 – Variant: High – RTP: 96,12%
  • Raven’s Eye – Utgitt: Juni 2019 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Dragon Horn – Utgitt: Apr 2019 – Variasjon: Høy – RTP: 96,1%
  • Midas Golden Touch – Utgitt: Mar 2019 – Variant: Medium / High – RTP: 96,1%
  • Carnival Queen – Utgitt: Feb 2019 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Rocket Fellas Inc. – Utgitt: Nov 2018 – Variasjon: Høy – RTP: 96,1%
  • Jaguar Temple – Utgitt: Sep 2018 – Variasjon: Medium – RTP: 96,1%
  • Yeti Battle of Greenhat Peak – Utgitt: Mai 2018 – Avvik: Medium – RTP: 96,1%
  • Wild Heist på Peacock Manor – Utgitt: Apr 2018 – Variasjon: Høy – RTP: 96,1%
  • Falcon Huntress – Utgitt: Jan 2018 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Ikke nok kattunger – Utgitt: Nov 2017 – Variant: Ukjent – RTP: 96,1%
  • Rosa elefanter – Utgitt: Oct 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Full Moon Romance – Utgitt: Aug 2017 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Roasty McFry and the Flame Busters – Utgitt: Mai 2017 – Variasjon: Medium – RTP: 96,1%
  • Vel underlig – Utgitt: Mar 2017 – Variant: Medium / High – RTP: 96,1%
  • Snu Totems – Utgitt: Nov 2016 – Avvik: Lav / Middels – RTP: 96,1%
  • Frosk Grog – Utgitt: Oct 2016 – Variant: Medium / High – RTP: 96,1%
  • Arcader – Utgitt: Des 2014 – Variant: Medium – RTP: 96,1%
  • Birds on a Wire – Utgitt: Apr 2014 – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  • Magisk – Utgitt: Jun 2014 – Variant: Medium – RTP: 96,0%
  • Esqueleto Explosivo – Utgitt: Apr 2014 – Variasjon: Lav – RTP: 96%
  • Babushkas – Utgitt: Aug 2016 – Variasjon: Lav – RTP: 95,8%
  • Khans sverd – Utgitt: Nov 2019 – Variant: Ukjent – RTP: 95,36%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Thunderkick-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Thunderkick-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Thunderkick-spilleautomater støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukerrangeringen av spilleautomater fra Thunderkick:

Hvordan liker du Thunderkick spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Thunderkick-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector