Tom Horn Gaming Slots Review (2021) – Book of Ba, Dragon Egg og mer!

Tom Horn Gaming er en online kasinospillleverandør med videospilleautomater, bordspill og skrapelodd, keno og bingospill i sitt utvalg.

Nesten alle spill er laget med moderne HTML5-teknologi, slik at de fungerer bra på alle enheter, inkludert stasjonære, nettbrett og mobile enheter. Totalt antall HTML5-spilleautomater i Tom Horns utvalg er 33, og resten er laget med Flash.

Noen eldre spill er laget med foreldet Adobe Flash-teknologi som er full av sikkerhetsfeil og trenger et eksternt plugin for å lastes ned. Jeg kan ikke anbefale Flash-spillene i det hele tatt, så hopp over dem hvis du støter på noen.

Tom Horn-spill er fullstendig lokalisert og de er tilgjengelige på 22 språk.

Tom Horn har kontorer i Malta, Ukraina, Slovakia og Tsjekkia. Selskapet ble lansert i 2005. Tom Horn Gaming har lisenser fra UKGC (United Kingdom Gambling Commission) og MGA (Malta Gaming Authority).

RTP (Return to player) -prosentene er på et gjennomsnittlig nivå rundt 96%, men det er ett unntak. Spilleautomater Thrones of Persia tilbyr et supergodt RTP på 98,83%. Jeg har ikke sett så god RTP hos vanlige spillleverandører, så dette er sannsynligvis en slags plate.

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Her er spilleautomaten Dragon Egg med bonusspillet Free Spins i aksjon. Dette er en av de beste spilleautomatene Tom Horn har laget etter min mening.

Tom Horn Gaming-logo

Tom Horn Gaming spilleautomater brukervurdering:

Nye spilleautomater for Tom Horn

Her er noen av de nyeste spilleautomatene Tom Horn Gaming introdusert.

1. Book of Ba – The Secret of the Netherworld (Publisert april 2020)

Nei, det er ikke Book of Ra denne gangen, men Book of Ba i stedet. La oss se på denne nye spilleautomaten fra Tom Horn Gaming som ble utgitt i april 2020.

Bok av Ba er et spilleautomat med temaet Ancient Egypt som tar sikte på å svare på den harde konkurransen i denne spilleautomaten. Konkurransen er tøff, og la oss se om Book of Ba kan levere den.


Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Bare for å oppdatere minnet ditt fra historikursene, var Ra den eldgamle Egyptisk guddom fra solen. Ba var imidlertid en slags fugl med menneskehode. Ba-fuglen ble ofte vist svevende over avdødes mamma eller forlot graven etter eget ønske.

Spilleautomaten Book of Ba består av et grunnleggende 5 x 3 spilleautomater, og det er 9 faste betalingslinjer.

Spesialiteten er at vinnersymbolene eksploderer og mer faller ned ovenfra. Vinnmultiplikator økes for hver knusing med en, og går opp til 4. Shatter-modus slutter når multiplikatoren når x4 eller ingen flere vinnerkombinasjoner vises på hjulene.

Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Her er symbolet som knuses i prosessen etter en seier. Legg merke til multiplikatorlinjen øverst til høyre på hjulene. Multiplikatoren vil gå opp ett nivå etter hver knusing til x4.

Hvis du får 3 boksymboler som vil utløse 10 gratisspinn. Gratis spinn gis imidlertid ikke hvis de akkumuleres i Shatter-modus. Gratisspinn kan trekkes tilbake under bonusspillet Free Spins.

Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Tre boksymboler gir deg de 10 gratisspinnene.

De Bok symbol fungerer også som en Vill symbol i tillegg til å være en Scatter-symbol.

I løpet av gratisspinnene, en spesiell Utvidende symbol velges ved starten av gratisspinn. Det utvides og dekker hele hjulet hvis det er en del av en vinnerkombinasjon.

Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

I begynnelsen av bonusspillet Free Spins velges et spesielt utvidelsessymbol. Når dette symbolet er en del av en vinnerkombinasjon, vil det utvide seg til fulle hjul under gratisspinnene.

Book of Ba spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Her er utvidelsessymbolet som foregår i bonusspillet Free Spins.

Det var en feil (eller feil) når du testet spillet, alternativskjermbildet var tomt. Jeg vet ikke hva som skulle være der, men i det minste kunne jeg ikke finne hurtig- eller hurtigavspilling-modus.

For å konkludere Bok av Ba er ganske anstendig spilleautomat. Det har ingen store feil og alt fungerer bra. Det er nok spesialfunksjoner for å holde stykket interessant.

Hvis vi ser nærmere på, skinner ikke boken Ba i noen seksjoner. Grafikken, animasjonene, spillingen, lydene er alle på gjennomsnittsnivå. Akkurat nok, men ikke noe spesielt. Toppen av konkurransen (les for eksempel TOPP 5 spillleverandører) ligger langt foran på alle disse områdene.

Men uansett er Book of Ba en av de nyeste og beste spilleautomatene til Tom Horn Gaming, og det er et godt sted å forbedre spill og gjøre dem bedre og flytende i fremtiden.

Gå og sjekk deg selv om du vil ha en spilleautomat til det gamle Egypt, Book of Ba er absolutt verdt å se!

Spill utgitt: April 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer / kombinasjoner: 9 (fast)

Maks. Seier: 500x innsats

2. Spinball (Publisert desember 2019)

Spinball er ikke et spilleautomat, men det var så annerledes at jeg bare måtte ta en titt. Spinball er et klassisk arkadespill Pinball omgjort til et pengespill. Hver “spinn” betyr en ball som slippes for å sprette rundt maskinen.

Hver hit eller rute inne i Pinball-maskinen gir en liten gevinst. Jo mer ballen spretter inn, mer vinner du.

Spinball-spill av Tom Horn Gaming.

Spinball-spill av Tom Horn Gaming.

Du kan også ha gratis “spinn” fra Spinball hvis du treffer de grønne sporene i øvre høyre hjørne. Du kan ha opptil 5 gratisspinn.

Spinball-spill av Tom Horn Gaming.

Her er de gratis “spinnene” i aksjon. Du kan maksimalt få 5 gratisspinn.

I neste bilde kan du se treffområdene og multiplikatorene av innsatsen etter hvert treff. Som du kan se er det beste området midt til venstre der de tre runde bouncers vil gi deg 0,3x innsats for hvert treff.

Spinball-spill av Tom Horn Gaming.

Betalingsområdene som vises her. Hver treff betaler beløpene ganger innsatsen.

Avslutningsvis er Spinball virkelig noe annerledes og nyskapende. Spinball kombinerer godt et pinball arkadespill til et slotformat. Spillet var faktisk ganske morsomt å spille i noen tid.

Grafikk og lyd er på et gjennomsnittlig nivå. Ikke noe spesielt, men ser ikke ut eller høres forferdelig ut heller. Det vertikale spillbordet fungerer imidlertid ikke veldig bra på stasjonære datamaskiner, siden lekeområdet er ganske lite.

Hvis du vil ha noe annet og forfriskende etter spilleautomater, er Spinball virkelig verdt å teste ut. Spinball gir rask handling i en ekte 80-talls Pinball arkadesalstil.

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Lav

Oppsett:

Spilllinjer:

Maks. Seier: 1440x

Mest interessante Tom Horn Gaming-spilleautomater

Her er noen av de mest interessante Tom Horn Gaming-spilleautomatene jeg fant fra utvalget. De er alle verdt å sjekke ut!

1. Dragon Egg (Publisert april 2015)

Dragon Egg er en spilleautomat med fantasy-tema med hovedrollen … Dragon Eggs! I utgangspunktet er sporet et 5 x 3 spor med 9 faste gevinstlinjer. Maksimal gevinst er ganske stor med 10.000 ganger og RTP (Return to player) er også i gjennomsnitt / godt nivå med 96.44%.

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming. Her kan du også se Dragon Egg og Wild-symbolene.

La oss ta en titt på spesialfunksjonene. Hvis du får 3, 4 eller 5 scatter-symboler utløse Dragon Egg bonusfunksjon.

Hvis du samler 3 egg fra samme drage for å avsløre antall gratisspinn og multiplikatoren du får. Scatter-symbolet betaler også regelmessig.

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Her er Dragon Egg-bonusfunksjonen i spill. Du må velge eggene tilfeldig en etter en. Hvis du får 3 symboler av en type drage, vil det avgjøre hvor mange gratisspinn og med hvilken multiplikator du får. Her hadde jeg sjansen til å få den beste (The Red Dragons) for 30 gratisspinn og en enorm x5 multiplikator …

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming.

… men jeg endte opp med å få den midterste med Blue Dragons. 20 gratisspinn og x3 multiplikator var også ganske bra.

I Gratis spinn bonusspill du får 10 til 30 gratisspinn totalt og multiplikatoren vil variere mellom 3x til 5x.

Dragon Egg spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Gratis spinn bonusspill i aksjon. Jeg fikk 20 gratisspinn og en x3-multiplikator til alle gratisspinn-gevinster.

De Vill symbol er den ville dragen. Wilds erstatter alle symboler unntatt Scatter. Alle Wild-gevinster betaler som dobbelt. Wild Dragon er også det høyest betalende symbolet. Hvis du får 5 Wild Dragons til samme vinnelinje, betaler det enorme 10.000 ganger.

Dragon Egg-spilleautomaten har også en Gamble / Collect-funksjon der du kan doble opp gevinstene dine hvis du vil.

For å konkludere Dragon Egg slot ser bra ut med grafikk. Men i spillets glatthet, animasjoner og lyder & musikk denne spilleautomaten ligger mye bak den beste konkurransen. Men ellers var det ikke for distraherende, og den generelle spillingen utgjorde det mye.

Bonusfunksjonene er enkle og å jakte Free Spins Bonus Game var morsomt. Spesielt Dragon Egg-bonusfunksjonen er kult når du velger Dragon Eggs en etter en. Selvfølgelig er resultatet fremdeles tilfeldig, men jeg liker illusjonen å gjøre ditt eget valg og påvirke skjebnen din. Eller i det minste ha følelsen av det.

RTP er ganske bra og variansen er satt til High, så Dragon Egg har en mulighet til å vinne stort hvis du er heldig.

Alt i alt tror jeg dette er en av de beste spilleautomatene Tom Horn Gaming har laget. Vel, den har sine egne feil i noen områder, men de plaget meg ikke i testspillet. Bra gjort Tom Horn!

Spill utgitt: April 2015

RTP (Return to player): 96,44%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 9

Maks. Seier: 10.000x

2. Diamond Hill (Publisert november 2019)

Diamond Hill er en perleplass gitt ut i desember 2019 med en veldig interessant symbolstruktur. Symbolene er lagt ut i en 1-3-4-3-1 hjulbestilling.

Diamond Hill spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Diamond Hill spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Det er 36 spilllinjer. De vinnende symbolene må være ved siden av, fra venstre hjul til høyre, ingen hull er tillatt i vinnelinjen. Maksimal gevinst er 200x innsats.

Ville symboler vises bare på hjul 1 og 5, og de erstatter alle andre symboler. Wilds endres tilfeldig multiplikatorer fra x1 til x9.

Diamond Hill spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Wild-symbolene (her til venstre) blir også til multiplikatorer som varierer fra x1 til x9. Denne gangen ble alle gevinster ganget med x7.

Enhver gevinst bestående av et Wild-symbol utløser a Respin-funksjon. Alle vinnende symboler holder seg på plass og alle ikke-vinnende symboler respin. Nye symboler som er en del av en vinnerkombinasjon, låses på plass og hjulene snurrer igjen. Respin fortsetter til det ikke vises flere vinnerkombinasjoner.

Diamond Hill spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Her er Respin-funksjonen i aksjon. Alle gevinster som er en del av et Wild-symbol vil ha en Respin.

For å konkludere Diamond Hill er ganske kult spor. Symboloppsettet er interessant, og Wild Multipliers kan gi store gevinster. Generelt kan du føle at avviket er satt til Høy, da gevinstene skjedde ganske sjelden, men de var større enn vanlig.

Grafikken og lydene bringer ikke noe spesielt til spillet, men de er på et anstendig nivå. Det var en Turbo-modus (Fast play) på valgskjermen, men ingenting skjedde da jeg klikket på den. Alt i alt er Diamond Hill en grunnleggende perleautomat med få funksjoner og ganske forskjellig symboloppsett.

Spill utgitt: Desember 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Forskjell: Høy

Oppsett: Ruller 1-3-4-3-1

Spilllinjer: 36

Maks. Seier: 200x

3. Triple Joker (Publisert januar 2017)

Triple Joker er sannsynligvis et av de styggeste spilleautomatene gjennom tidene, så jeg måtte ta en titt på dette stykke fortreffelighet!

Triple Joker-spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Triple Joker-spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Triple Joker er et 5 x 3-hjuls struktur spilleautomat med ganske god RTP (Return to player) rate på 97,0%. Spillet ble utgitt i 2017, men det ser virkelig ut til at det ble laget i 1995 på den tiden Netscape og Altavista. Online-spor eksisterte sannsynligvis ikke den gang, men utsiktene er sanne 1990-tallet. Det er definitivt et stort pluss. Triple Joker er så stygg, det ser faktisk ganske kult ut!

Sporet har en Vill symbol som er Jester (Clown-fyren). Wild-symbolet er også det best betalte symbolet.

Triple Joker-spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Grafikken og lydene til Triple Joker er direkte fra et østeuropeisk murstein-casino fra 1990-tallet.

Triple Joker har også en Gamble-funksjon. Hvis du ikke har nådd gamblegrensen din etter hver seier, vil du bli presentert med Gamble-knappen. Du kan velge å Samle gevinstene dine eller Spill for å doble dem.

Triple Joker-spilleautomat av Tom Horn Gaming.

Den veldig interessante Gambling-funksjonen ser slik ut. Har du mot til å ta del i dette?

Alt i alt funksjonene i Triple Joker er veldig enkle. Det er bare Wilds og Gamble-funksjonen, det er det. Men det er også litt forfriskende. Triple Joker er bare et spilleautomat fra old school som ser og høres frekt ut, men som fortsatt har ganske god RTP på 97,0%.

Triple Joker er en sann legende. Hvis du elsker spilleautomater, må du bare prøve Triple Joker. Dette er en utfordring – hvor lang tid kan du ta det?

Det er også en veldig positiv side om Triple Joker. Etter å ha spilt det, høres og føles hver andre spilleautomat suveren. Kanskje det er et tegn på en veldig god spilleautomat, da den får alle andre spilleautomater til å skinne rundt den?

10/10 til dette sporet, god jobb Tom Horn Gaming for å gi oss dette mesterverket!

Spill utgitt: Januar 2017

RTP (Return to player): 97,0%

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 5

Maks. Seier: 1000 ganger innsats

Høyeste RTP Tom Horn spilleautomater

Dette er høyeste RTP (Return to player) prosentpoeng Jeg fant fra Tom Horn Gaming. Listen er ordnet fra høyeste RTP til laveste RTP prosent. Variasjon er også inkludert.

Her er bare HTML5-baserte spill, foreldede Flash-baserte spill var ikke inkludert, da jeg ikke kan anbefale dem på grunn av sikkerhetsproblemer.

  1. Thrones of Persia – Variasjon: Høy – RTP 98,83%
  2. Stor Vinn – Variasjon: Medium – RTP: 97,36%
  3. Ape 27 – Variasjon: Medium – RTP: 97,0%
  4. Flammende frukt – Variasjon: Lav – RTP: 97,0%
  5. Triple Joker – Variasjon: Medium – RTP: 97,0%
  6. 243 Krystallfrukter – Avvik: Medium – RTP: 96,55%
  7. Dragon Egg – Variasjon: Høy – RTP: 96,44%
  8. Shaolin’s Tiger – Variasjon: Lav – RTP: 96,44%
  9. Savannah King – Variasjon: Medium – RTP: 96,41%
  10. Blackbeard’s Quest – Variasjon: Medium – RTP: 96,31%
  11. Koppen – Variasjon: Medium – RTP: 96,31%
  12. Geisha’s Fan – Variasjon: Høy – RTP: 96,13%
  13. Spells Book – Variasjon: Høy – RTP: 96,13%
  14. Don Juan’s Peppers – Avvik: Medium – RTP: 96,08%
  15. Kongo Bongo – Variasjon: Høy – RTP: 96,07%
  16. Joker Reelz – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  17. Bok av Ba – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  18. Spinball – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  19. Diamond Hill – Variasjon: Høy – RTP: 96,0%
  20. Hot ‘n’ Fruktig – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  21. Incas skatt – Avvik: Lav – RTP: 96,0%
  22. Sherlock: En skandale i Böhmen – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  23. Røde lys – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  24. Dragon Riches – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  25. Monster Madness – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  26. Svart mamma – Variasjon: Medium – RTP: 96,0%
  27. Hot Blizzard – Avvik: Medium – RTP: 95,8%
  28. Panda’s Run – Variasjon: Medium – RTP: 95,74%
  29. Fire ‘n’ Hot – Variasjon: Medium – RTP: 95,74%
  30. Feng Fu – Variasjon: Høy – RTP: 95,2%
  31. Sky Barons – Variasjon: Høy – RTP: 95,01%
  32. Frossen dronning – Variasjon: Medium – RTP: 94,0% / 96,0%
  33. Villvær – Variasjon: Medium – RTP: 94,0% / 96,0%

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Tom Horn Gaming-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Tom Horn Gaming-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Tom Horn Gaming-spilleautomater støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser for Tom Horn Gaming spilleautomater:

Hvordan liker du Tom Horn Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Tom Horn Gaming-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector