Yggdrasil Slots Review (2021) – Brazil Bomba, Tut’s Twister og mer!

Yggdrasil er en online kasinospillleverandør grunnlagt i 2013 og er basert på Malta. Den første casinolisensen ble mottatt i 2013, og allerede i 2014 byttet Yggdrasil fra gammel Flash-teknologi til moderne HTML5-baserte spilleautomater. Denne HTML5-baserte plattformen kalles iSENSE på Yggdrasil-vilkår.

Siden den gang har Yggdrasil utviklet produktene sine ytterligere og vunnet mange online kasinospillindustripriser i iGaming-konvensjoner som EGR og International Gaming Awards.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Dette er Beauty and the Beast-spilleautomaten fra Yggdrasil med stor RTP (Return to player) -prosent opp til 97,0% med riktig strategi (les mer fra denne artikkelen).

For øyeblikket har Yggdrasil-spill lisenser til Malta Gaming Authority (MGA), UK Gambling Commission og Gibraltar.

Alle Yggdrasil-spill er testet av iTech Labs. Dette betyr at Random Number Generator (RNG) bak Yggdrasil-sporene er testet for å være legitim og produserer tilfeldige hendelser.

Yggdrasil-spillporteføljen har nå over 70 videospilleautomater, 3 blackjack-spill og ett Golden Chip Roulette-spill.

Hva heter firmaet Yggdrasil mener? Det var ingen offisielle forklaringer på selskapets nettside, men Yggdrasil er et mytisk tre i norrøn (norsk) kosmologi, der det forbinder de ni verdener. Yggdrasil kan også tolkes til å bety “Odins hest” på gammelnorsk. Les mer om dette fra Wikipedia hvis du er interessert.

Yggdrasil-firmalogoen ser også ut som et tre, så firmanavnets betydning kan være sant. Her kan du lese mer om Yggdrasil-selskapet fra deres offisielle nettside.

Yggdrasil-logo

Yggdrasil slots brukervurdering:

Yggdrasil spilleautomatsfunksjoner

Her er noen funksjoner i spilleautomater fra Yggdrasil.

  • Yggdrasil-spillporteføljen har nå over 70 videospilleautomater, 3 blackjack-spill og ett Golden Chip Roulette-spill.
  • Alle spill er laget med moderne HTML5-teknologi som gjør det mulig å spille spilleautomater på alle enheter, inkludert stasjonære, nettbrett og mobile enheter.
  • Sporene har veldig gode infoskjermer. Du kan også klikke symbolene i spillet til hjulene hvis du vil finne mer informasjon om et bestemt symbol.
  • Alle sporene jeg testet hadde veldig høy kvalitet i musikk, lyder, animasjon, spill og bonusfunksjoner. Yggdrasil ser ut til å være på et annet nivå sammenlignet med mange andre mindre dyktige kasinospillleverandører.
  • Etter min mening er Yggdrasil sannsynligvis en av TOP 3-kasinospillleverandørene i verden innen spillkvalitet, spesielle funksjoner og jevnhet i spillet.

Nye Yggdrasil-spor

Her er noen av de nyeste spilleautomatene fra Yggdrasil.


1. Brasil Bomba

Brasil Bomba er en splitter ny brasiliansk samba-karneval-spilleautomat publisert i februar 2020. Spillet ser veldig kult ut med fargerike symboler og et lilla solnedgang fargetema. Som i alle andre spilleautomater på Yggdrasil er nivået på spillets glatthet og animasjoner på et veldig høyt nivå.

Brazil Bomba har et spesielt 8 x 6 spilleautomat med mindre symboler, og spillmekanikeren er ganske lik et populært Reactoonz spilleautomat..

Brazil Bomba spilleautomat av Yggdrasil.

Brazil Bomba er et 8 x 6 spilleautomat med et kult brasiliansk samba-tema.

Du vinner ved å lande minst 6 symboler ved siden av hverandre. Symbolene kan være vertikalt, horisontalt eller diagonalt forbundet. Utbetalingstabellene går opp til 48 symboler, noe som gir den største gevinsten med vanlige symboler.

Brazil Bomba spilleautomat av Yggdrasil.

Det er ingen spesifikke hjul, men hvis du lander 6 – 48 symboler ved siden av hverandre, vinner du ved premietabellen.

Når symbolene vinner, slettes de fra spilleautomaten og flere symboler faller ned, akkurat som i Reactoonz spilleautomat.

Hvis du lander 3, 4, 5 eller 6 gratisspinn-symboler, du vil bli gitt 5, 10, 15 eller 20 gratisspinn henholdsvis.

Brazil Bomba spilleautomat av Yggdrasil.

I løpet av gratisspinnene kan du få store multiplikatorer med hver rullegardin eller Bomb utløst. Her klarte jeg å få en fin x14 multiplikator.

De Bomb Feature betyr at hvis du lander en bombe, vil den eksplodere i en stjernedannelse som rydder opp til 16 hjulposisjoner.

Brazil Bomba spilleautomat av Yggdrasil.

The Bomb Feature i aksjon.

Det er også en multiplikatorfunksjon. For hvert nedtrekks- eller landingssymbol aktiverer Bomb-funksjonen en multiplikator og den øker med 1. Multiplikatoren tilbakestilles etter at du ikke lenger har noen dropdown eller bomber.

Multiplikatoren tilbakestilles imidlertid ikke under gratisspinn.

Brazil Bomba spilleautomat av Yggdrasil.

Hvis du er heldig, kan du også få gode multiplikatorer også under den vanlige spillingen. Her kan du også se Bomb-funksjonen bare for å være i ferd med å eksplodere.

Avslutningsvis er Brazil Bomba et veldig kult spilleautomat. Spesielt følelsen er stor i denne, alt fungerer bra som en helhet. Også spillingen er jevn, og alt flyter bare fremover når du spiller. Ganske ok RTP (Return to player) prosent med 96,3% og høy volatilitet kan gi høye gevinster til spillerne hvis du er heldig.

Bonus Free spins er også spennende med økende multiplikator. Godt gjort Yggdrasil, et flott spilleautomat publisert!

Spill utgitt: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,3%

Forskjell: Høy

Oppsett: 8 x 6

Spilllinjer / kombinasjoner: 8975

2. Temple Stacks Splitz

Temple Stacks Splitz er et Aztec-spilleautomat av Yggdrasil. Kanskje verden kan ta ett Aztec-spill til, så la oss ta en titt.

Splitz ™ er en spesiell sporstruktur av Yggdrasil. Dette betyr at Splitz symboler eller hjul kan skje under spillet. De vil avsløre alt fra 3-9 symboler av samme slag.

Temple Stacks Splitz-spilleautomat fra Yggdrasil.

Dette er Temple Stacks Splitz er et helt nytt spilleautomat med spesiell Splitz-symbolstruktur.

De Gratis spinn-symbol er en hybrid som sporinformasjonen kaller det. Dette betyr at den har to funksjoner: den kan fungere som et Wild-symbol når to lander. Eller det kan fungere som et gratisspinn-symbol når 3 eller flere lander.

Landing 2 Hybrid-symboler utløser en respin med de to symbolene som Sticky Wilds.

Temple Stacks Splitz-spilleautomat fra Yggdrasil.

I midten kan du se de gyldne Splitz-stakkene som åpnes med symboler av samme type.

Landing 3, 4 eller 5 gratisspinn-symboler tildeler deg gratisspinn + pengepremier på henholdsvis x1, x10 eller x100 ganger innsatsen.

Hvor mange gratisspinn får du? Det er 4 nivåer av gratisspinn. De første fire gangene du utløser gratisspinn, hver gang et nytt nivå låses opp. Nivåene er gull, sølv, bronse og stål. Dette er beløpene:

  • 3 gratisspinn-symboler: 15 gratisspinn (stål), 9 gratisspinn (bronse), 6 gratisspinn (sølv) eller 3 gratisspinn (gull).
  • 4 gratisspinn-symboler: 20/12/8/4 gratisspinn.
  • 5 gratisspinn-symboler: 35/21/14/7 gratisspinn.

Temple Stacks Splitz-spilleautomat fra Yggdrasil.

Her kan du også se Splitz-hjulet som er i ferd med å åpne seg.

Temple Stacks Splitz er et interessant spilleautomat med kul symbolstruktur med Splitz-symboler og hjul. Ellers er spilleautomaten ganske grunnleggende med funksjoner, men den generelle kvaliteten på spill, animasjoner, lyder og musikk er igjen veldig høyt nivå som i alle Yggdrasil-spill jeg har testet så langt..

Spill utgitt: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,1%

Forskjell: Medium høy

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

Mest populære Yggdrasil-spilleautomater

Her er noen av de mest populære Pragmatic Play-spilleautomatene introdusert.

1. Golden Fish Tank

Golden Fish Tank er en tegneserieaktig fisketema som ble publisert i februar 2016.

Animasjonene, vannet og fisken i tanken ser veldig livlig og fargerik ut. Alt ser elegant ut og oppdatert, selv om sporet er datert tilbake til 2016.

Golden Fish Tank-spor av Yggdrasil.

Dette er spilleautomaten Golden Fish Tank fra Yggdrasil.

Lydene er ok, men det er ingen bakgrunnsmusikk i det hele tatt (unntatt i bonusspillet Free Spins). Det ville gi litt mer følelse for spillet. Det er bare noen musikk-jingler når du vant noe.

Ellers er spillingen ganske standard med 5 x 3 symbol rutenett, Wild symboler og Free Spins bonusspill.

Golden Fish Tank-spor av Yggdrasil.

Yggdrasil-spor har en flott funksjon der du kan klikke på et hvilket som helst symbol for å finne utbetalingen. Du trenger ikke å gå til infoskjermen og glemme hvilket symbol du prøvde å sjekke.

Ville symboler erstatte alle symboler unntatt gratisspinn-symbolet.

Hvis du får 3, 4 eller 5 gratisspinn-symboler du er gitt 6, 8 eller 10 gratisspinn henholdsvis.

Det er også en Golden Bet spesiell egenskap. Golden Bet finner du fra +5-symbolet ved siden av spinnknappen. Denne funksjonen koster 5 mynter per spinn, og hvis du utløser gratisspinn bonusspill med Golden Bet-funksjonen aktivert, vil du ha en Ekstra funksjonsvalg.

Golden Fish Tank-spor av Yggdrasil.

Når du får bonusspillet Free Spins, begynner det med Feature Pick. Hvis du har spunnet med Golden Bet, får du en funksjon til å velge. Funksjonene er i skjell og keramikkartikler, og du kan ta dine valg selv.

Golden Bet gjør også at RTP-prosenten din (Return to player) blir litt høyere. Det er 96,4% når du spiller med Golden Bet og 95,9% når du spiller uten, så å aktivere Golden Bet er et godt valg.

Dette er Funksjonsvalg i bonusspillet Free Spins:

  • 2-4 Ekstra gratisspinn.
  • x2 Multiplikator på alle gevinster.
  • Høye stabler med fiskesymboler på hjulene (bare en fisketype kan stables i en gratisspinnrunde).
  • Et av fiskesymbolene fungerer som et Wild-symbol.
  • 1-2 tilfeldige villmarker. Wild blir lagt til i en tilfeldig posisjon hvert gratisspinn.
  • Sticky Wild-symbol. En vill blir lagt til i spillområdet, og den holder seg i samme posisjon under bonusspillet med gratisspinn.

Golden Fish Tank-spor av Yggdrasil.

Free Spins-bonusspillet ser slik ut. Det er forskjellig grafikk og til og med bakgrunnsmusikk som ikke eksisterer i den vanlige spillingen. Funksjonene jeg vant i dette bonusspillet kan sees nederst i venstre hjørne.

Generelt sett er Golden Fish Tank et spilleautomat av veldig høy kvalitet der alt bare fungerer. Men på den annen side manglet sporet litt følelse etter min mening. Jeg håper en god bakgrunnsmusikk for eksempel og kanskje flere bonusfunksjoner for å holde spillet interessant over lengre tid.

Definitivt ta en titt, men hvis du synes dette sporet er interessant.

Spill utgitt: Februar 2016

RTP (Return to player): 96,4% med Golden Bet-alternativet på, 95,9% hvis det er deaktivert.

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 243

2. Vikinger går til helvete

Vikinger går til helvete er det nyeste spilleautomaten i Vikings-serien som ble utgitt i mai 2018. Den samme spilleautomaten har også titler Vikinger går Berzerk (November 2016) og Vikings Go Wild (August 2015).

Vikings go to Hell er et spilleautomat med noen rollespillelementer der du må samle Rage Points for Vikings og kjempe mot demoner og andre sjefmonstre.

Det grafiske utsnittet ser ut som det gamle PC-rollespillet Diablo II etter min mening – noe som bare er flott. Da Diablo II var et av mine favoritt action-RPG spill på den tiden. Også Treasure Chest-kortene bringer Magic the Gathering-kortspillet til meg.

Vikings go to Hell slot av Yggdrasil.

Dette er Vikings go to Hell spilleautomat av Yggdrasil. Et av hovedmålene for sporet er å samle Rage Points for de fire vikinger på venstre side av skjermen. Hvis du får 100/100 poeng for en av vikingene, får du spesielle Berzerker gratisspinn.

Også animasjonene, musikken og lydene er veldig episke og passer perfekt til dette sporet. Musikkfølelsene endres også veldig flytende i henhold til spillsituasjonen. For eksempel når musen snurres går musikken til kampmodus. Flott jobb her!

Spesialfunksjonene er ganske kompliserte, og jeg prøver å fjerne dem her så godt jeg kan.

Gratisspinn, respins og ville symboler

Hvis du lander 3, 4 eller 5 gratisspinn-symboler, du er gitt 7, 12 eller 16 gratisspinn.

Hvis du lander 2 gratisspinn-symboler, du innkaller Demonen for å bekjempe vikingene. Victory vil tildele Rage Points og Wild-symboler. Også de 2 gratisspinn-symbolene utløser a Respin. All Wilds blir klissete i løpet av det.

Det er også ville symboler i den vanlige spillingen. All Wilds in Free Spins er alltid klissete.

Samler Rage Points

Du vil starte spillet med 50 Rage Points for den første Viking. Rage Points oppbevares mellom spillene. Slik kan du samle inn Rage Points:

  • Hver Wild oppnådd under en kamp med en vanlig demon, Lord of Chains eller Lucifir tildeler 1 Rage Point.
  • Du kan få 30 Rage Points for 1 Viking i et basisspill Treasure Chest.
  • Du kan få 30 Rage Points for alle 4 vikinger i et basisspill Treasure Chest.
  • Berzerk Free Spins samler ikke Rage Points.

Grunnleggende spilldemonkamper

Hvis 2 Free Spin-symboler lander på hjulene, vil det oppstå en demonkamp med hvert Viking-symbol på hjulene.

Hver gang en Viking vinner en kamp, ​​blir Viking til et Wild-symbol og 1 Rage Point for den spesifikke Viking tildeles.

Vikings go to Hell slot av Yggdrasil.

Hvis du får 2 Free Spin-symboler, vil alle vikinger på hjulene begynne sin kamp mot demonene. Hvis Vikings vinner, blir de til Sticky Wilds for Respin som skjer etter alle kampene. Også Rage Points samles, ett for hver seier.

Nivå 1 gratisspinn

Du kan utløse Nivå 1 gratisspinn ved å samle 3 eller flere gratisspinnsymboler eller vinne en gratisspinnutløser i skattekisten.

I denne Free Spin-modusen kjemper alle Viking-symboler som vises på hjulene mot en demon. Hvis de vinner, tildeler de 1 Rage Point hver og blir til et Wild-symbol. Alle Wild-symbolene i Free Spin-modus er klissete.

I nivå 1 gratisspinn er det en Lord of Chains monster. Hver hit på sjefen ødelegger 1 helsestang. Hvis du ødelegger alle de tre helsestengene, vil du beseire Lord of Chains.

Vikings go to Hell slot av Yggdrasil.

Her er et eksempel på gratisspinn på nivå 1 og kampen mot Lord of Chains.

Hvordan slå Lord of Chains? Når minst ett Viking-symbol er til stede, kjemper Lord of Chains en tilfeldig viking på hjulene. Hvis Viking vinner kampen, vil Herren få en hit og en helsestang blir fjernet fra Lord of Chains. Også Viking blir til et Sticky Wild-symbol.

Å beseire Lord of Chains vil gi deg 2 Random Sticky Wilds og tilgang til å fortsette til nivå 2 gratisspinn.

Vikings go to Hell slot av Yggdrasil.

Under gratisspinnene er den siste kampen i hvert spinn kampen mot sjefmonsteret, her Lord of Chains. Hvis du vinner, reduseres ett helsepunkt fra Herren. Å beseire Lord of the Chains gir deg premier og gir deg tilgang til nivå 2 gratisspinn.

Nivå 2 gratisspinn

I Nivå 2 gratisspinn du starter med 7 gratisspinn og tidligere Wilds tilbakestilles. Sjefsmonsteret å beseire er Lucifir. Å beseire Lucifir fungerer på samme måte som nivå 1-monsteret.

Seieren vil gi deg 1 Random Sticky Wild, og alle vikinger blir til Wild-symboler for gjenværende gratisspinn. Seieren vil også multiplisere gevinstene dine fra alle gratisspinn med x3 multiplikator.

Berzerk gratisspinn

De Berzerk gratisspinn funksjonen er veldig interessant. Du samler Rage fra å beseire demoner og finne skattekister. Hvis du fyller rasemåleren til 100/100 på en Viking, vil du bli tildelt 7 nivå 1 gratisspinn i Berzerk-modus.

Vikinger i Berzerk Mode vil alltid vinne mot Demon og andre Boss-monstre. Ingen Rage Points vil imidlertid bli tildelt.

Skattekister

Dette er Skattekiste trekk. Hvis du lander Treasure Chest-symbolet til hjul 5, tildeler det deg 1 Stone Tablet som kan være enten Epic eller Good Tablet. Hver Stone Tablet avslører en belønning.

Vikings go to Hell slot av Yggdrasil.

Her er et eksempel på Treasure Chest-arrangementet.

Belønningen i grunnleggende spill er for Epic Tablet:

  • 12/16 gratisspinn ELLER
  • 30 Rage Points for alle vikinger ELLER
  • 600 – 1200 mynter

Bra nettbrett:

  • 7 gratisspinn ELLER
  • 30 Rage Points for 1 Viking ELLER
  • 150 – 300 mynter

Belønningen i Gratis spinn bonusspill er for Epic Tablet:

  • 3 ekstra gratisspinn ELLER
  • 1 Sticky Wild Reel (kun hjul 1-4)

Godt oppgitt:

  • 2 ekstra gratisspinn ELLER
  • 2 tilfeldige Sticky Wilds

Vikings go to Hell slot – In Conclusion

For å konkludere Vikinger går til helvete er et utmerket spilleautomat med mange interessante funksjoner på flere nivåer. Grafikken, musikken, animasjonene og faktisk alt er utført på et toppnivå.

På min personlige liste er dette spilleautomaten definitivt et TOP 3-spilleautomat gjennom tidene. Selvfølgelig liker jeg personlig alt som har noen rollespillelementer som minner meg om de klassiske gamle PC-spillene som Diablo II for eksempel.

Men hvis du liker slike episke RPG-spilleautomater, kan du definitivt prøve Vikings go to Hell spilleautomat!

Spill utgitt: Mai 2018

RTP (Return to player): 96,1%

Forskjell: Høy

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 25

Høyeste RTP Yggdrasil-spor

Dette er de høyeste prosentpoengene for RTP (Return to player) jeg fant fra Yggdrasil.

1. Tut’s Twister (RTP: 97,1%)

Tut’s Twister er et 5-hjuls Ancient Egypt-spilleautomat med den beste RTP-prosenten (Return to player) jeg fant fra Yggdrasil-spilleautomater med 97,1%.

Tut's Twister-spilleautomat av Yggdrasil.

Dette er Tut’s Twister spilleautomat av Yggdrasil med en veldig god avkastning til spillerprosent på 97,1%.

Dette kan betraktes som bra eller veldig bra, da det er få spor med enda bedre RTP-priser. Generelt varierer avkastningsprosentene rundt 95 – 96%, så dette er uansett flott.

Tut’s Twister er navnet på sporet, men også en spesiell funksjon. Hvis du lander 2 eller flere ville symboler, som vil utløse Tuts Twister-funksjon. Som tildeler deg Respins med Walking Wilds og en økende multiplikator.

Tut's Twister-spilleautomat av Yggdrasil.

Her er Tut’s Twister-funksjonen i aksjon. Respins er over og Twister har kastet noen Wilds i hjulene.

Spolen til venstre blir til en Twister – Det betyr at den er låst Wild Reel. Alle andre Wild-symboler vil gå mot Twister til de blir sugd inn. Du vil motta respins til det ikke lenger er noen Wilds på hjulene.

Tut's Twister-spilleautomat av Yggdrasil.

Her er også Tut’s Twister-funksjonen i aksjon. Twister vil suge alle Wilds inn i twist og du vil ha respins så lenge til alle Wilds er sugd inn. Også multiplikatoren øker med x1 for hver 3 Wilds.

Når Twister er aktivert, hver 3 Wilds på skjermen øker multiplikator med x1.

Hvis det ikke er noen Wilds igjen på hjulene, tildeles 1 ekstra respin for å lande et Walking Wild-symbol. Dette kalles den siste sjansen. Hvis ingen wilds lander på det siste spinnet, sprer Twister alle wilds akkumulert, og den endelige gevinsten blir gitt med multiplikatoren oppnådd.

Tut's Twister-spilleautomat av Yggdrasil.

Tut’s Twister-funksjon her også med x2 Multiplier for alle resten av respins.

De Mystery Feature er veldig kult også. Hvis du lander nøyaktig 1 Wild-symbol i basisspillet, vil dette tildele deg en av premiene her:

  • 1 Hieroglyf
  • Extra Wild + Tut’s Twister-funksjon
  • 25 – 2500 mynter
  • Ingen pris

Så hva er det? Hieroglyfer? Hvert hjul har sin egen samling med 3-5 hieroglyfer vist øverst på hjulene. Hvis du fyller en hjuls samling av hieroglyfer, vil Tut’s Twister aktiveres på den rullen. Den utløste hjulet tildeler 1 ekstra Wild for hver av sine innsamlede hieroglyfer.

Tut's Twister-spilleautomat av Yggdrasil.

Legg merke til hieroglyfene øverst på hjulene. Når du fyller hieroglyfene på ett hjul, vil du også få Tut’s Twister-funksjonen på det hjulet.

For å konkludere Tut’s Twister er ikke bare et nytt spilleautomat med temaet Ancient Egypt. Twister-funksjonen vil bringe ekte nye elementer til spillingen, og det kan også være spennende å samle hieroglyfer.

Også RTP-satsen er ganske god med 97,1%. Etter min mening er Tut’s Twister en av de beste spilleautomatene med antikkens Egypt-tema der ute, i det minste lett en TOP 3. Veldig bra jobb Yggdrasil!

Spill utgitt: Juni 2018

RTP (Return to player): 97,1% (veldig bra!)

Forskjell: Medium

Oppsett: 5 x 4

Spilllinjer: 25

2. Skjønnhet & utyret (RTP 96,3% – 97,0%)

Skjønnhet & beistet (noen kasinoer kaller det Beauty and the Beast) er et 5-hjuls spilleautomat basert på den gamle franske historien La Belle et la Bête – Beauty and the Beast. Historien ble skrevet av den franske romanforfatteren Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve i 1740. Mer om dette på Wikipedia hvis du er interessert i å lese.

La oss ta en titt på Yggdrasil-sporet nå. RTP (Return to player) prosent varierer fra 96,3 – 97,0% avhengig av strategien du velger. Les mer om dette nedenfor i denne anmeldelsen.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Dette er Beauty and the Beast-spilleautomaten fra Yggdrasil. De aktive tjenerne kan sees til venstre for hjulene (Alle nå inaktive).

Det er mange spesielle funksjoner i dette sporet. Den første funksjonen er Tjener. Det betyr at en tjener kan vises tilfeldig hvert spinn i basisspillet.

Her er de 3 tjenerne og ferdighetene som er forklart:

  • Butleren: Kaster en snelle opp eller ned en posisjon for å gi best mulig resultat.
  • Kokken: Synkroniserer de tre midterste hjulene.
  • Hushjelpen: Plasser 2 – 4 ville symboler i tilfeldige posisjoner.

Du kan få Gratis spinn ved å samle nok Rosesymboler. Hvis du får:

  • 3 rosesymboler vil du få 10 gratisspinn.
  • 4 rosesymboler vil du få 10 gratisspinn + 1000 mynter.
  • 5 rosesymboler vil du få 10 gratisspinn + 5000 mynter.

Hver gang en Free Spin-modus utløses, kan du velge en tjener som hjelper deg. Når du har alle tjenerne i Free Spin Mode, kan du ikke utløse Free Spins igjen.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Dette er valget du kan ta når du får gratisspinn. Normalt kan du velge en tjener, men her hadde jeg Boost Golden Bet-funksjonen aktivert, og jeg kunne ta to tjenervalg.

Ved å utløse gratisspinn-modus tilbakestilles gratisspinnene til 10 og tildeler en ekstra gratisspinntjener. Den opprinnelige tjeneren din vil fortsatt være med i stykket.

Ville symboler erstatte alle symboler unntatt gratisspinn-symboler. Wild-symbolet er Broken Mirror-symbolet i basisspillet og Mirror-symbolet i Free Spins-modus.

De Golden Bet funksjonen er veldig interessant. Hvis du vil, kan du forbedre innsatsen din med 3 mulige nivåer:

  • Øke (Koster 5 mynter per spinn): Start gratisspinn med 2 funksjoner i stedet for 1.
  • Nudge (Kostnad 15 mynter per spinn): Du kan vinne gratisspinn oftere. Et gratisspinn-symbol som lander rett utenfor spillområdet, er dyttet inn hvis det gir deg gratisspinn.
  • Øke & Nudge (Kostnad 30 mynter): Kombiner både Boost og Nudge-funksjonene for å gi best mulig Free Spin-modus.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Dette er Boost Golden Bet du kan velge. Kostnaden er +5 mynter per spinn.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Her er Nudge Golden Bet. Kostnaden er +15 mynter per spinn.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Dette er den kombinerte Boost & Nudge Golden Bet. Kostnaden er +30 mynter per spinn.

RTP (Return to player) prosent varierer mellom 96,3% – 97,0% avhengig av din strategi. Du kan lese de fullstendige RTP-prosentene fra sporingsinfoskjermen (det “lovlige” symbolet). Men her er de beste og verste RTP-ene forklart:

  • Beste RTP 97,0%: Velge the Nudge Golden Bet og velg tjenerne i denne rekkefølgen: Butler, kokk, hushjelp.
  • Verste RTP 96,3% er for eksempel dette: Velg Boost Golden Bet og velg tjenerne i denne rekkefølgen: Maid + Butler, Chef.

Skjønnhet & amp; The Beast-sporet av Yggdrasil.

Her kan du se kokkens tjener i aksjon. Den synkroniserer de 3 midterste hjulsymbolene som på bildet.

Skjønnhet & the Beast er et søtt og godt laget spilleautomat med enorme mengder funksjoner. Du kan også velge forskjellige strategier med tjenere og gyldne spill som er interessant.

Musikken, lydene, animasjonene og spillingen er igjen på et veldig høyt nivå, selv om dette ikke er det nyeste spilleautomaten der ute (publisert i 2017).

Mine anbefalinger til Skjønnhet & beistet hvis du liker tegneserie spilleautomater med mange bonusfunksjoner. Også RTP (Return to player) -prosenten er stor med 97,0% hvis du velger riktig strategi (mer om dette ovenfor).

Spill utgitt: Februar 2017

RTP (Return to player): 96,3% – 97,0% (veldig bra!)

Forskjell: Lav-Medium

Oppsett: 5 x 3

Spilllinjer: 20

Flere høye RTP Yggdrasil-spor å prøve

Her er noen flere høye RTP Yggdrasil-spor hvis du vil prøve dem:

  • Wilhelm Tell (RTP: 97,0%)
  • Baron Samedi (RTP: 97,0%)
  • Nitro Circus (RTP: 97,0%)
  • Dverggruve (RTP: 96,8%)
  • Holmes and the Stolen Stones (RTP: 96,8%)
  • Vinterbær (RTP: 96,75%)
  • Fruitoids (RTP: 96,7%)
  • Robotnik (RTP: 96,7%)
  • Ozwins jackpotter (RTP: 96,7%)
  • Wicked Circus (RTP: 96,5%)

Anbefalte Bitcoin-kasinoer med Yggdrasil-spilleautomater

Disse Bitcoin-kasinoene tilbyr Yggdrasil-spilleautomater i sitt utvalg.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

1. mBit Casino

mBit Casino-logo

2 BTC + 100 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 150% opp til 2 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 50 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Yggdrasil-spor støttes

Rask og flytende nettside

2528 kasinospill

96 jackpot spilleautomater

mBit Casino anmeldelse

Bli med nå

2. King Billy Casino

King Billy Casino-logo

1,5 BTC + 200 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 155% opp til 1,5 BTC + 200 gratisspinn til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratisspinn. Omsetning: 30x bonus.

Yggdrasil-spor støttes

Eksklusiv bonus: 155%

Omsetning med lav bonus: 30x

3500+ casinospill

King Billy anmeldelse

Bli med nå

3. FortuneJack Casino

FortuneJack casino-logo

1,5 BTC + 250 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 110% opp til 1,5 BTC + 250 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratisspinn. Ingen innskuddsbonus: 25 gratisspinn. Omsetning: 40x bonus.

Yggdrasil-spor støttes

Suveren samlet casino

1492 kasinospill

4 egne beviselig rettferdige spill

FortuneJack anmeldelse

Bli med nå

4. 7Bit Casino

7Bit Casino-logo

1,5 BTC + 100 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1,5 BTC + 100 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Yggdrasil-spor støttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospill

39 jackpottautomater

7Bit Casino anmeldelse

Bli med nå

5. Oshi Casino

Oshi Casino-logo

1,25 BTC + 180 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opp til 1,25 BTC + 180 gratisspinn. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Yggdrasil-spor støttes

Enorm mengde spill

2528 kasinospill

57 jackpottautomater

Oshi Casino anmeldelse

Bli med nå

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Bonus for første innskudd er 100% opp til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Omsetning: 35x.

Yggdrasil-spor støttes

Lynrask kasinolobby

Omsetning med lav bonus (35x)

2270 kasinospill

Bitcasino.io anmeldelse

Bli med nå

7. Mars Casino

Mars Casino-logo

1 BTC + 50 gratisspinn

Første innskuddsbonus er 100% opptil 1 BTC + 50 gratisspinn. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratisspinn. Omsetning: 40 ganger.

Yggdrasil-spor støttes

741 casinospill

16 jackpottautomater

Mars Casino anmeldelse

Bli med nå

Brukeranmeldelser

Her er sammendraget av brukeranmeldelser av spilleautomater fra Yggdrasil:

Hvordan liker du spilleautomater fra Yggdrasil? Del dine tanker nedenfor i kommentarskjemaet!

Siste tanker

Dette var vår artikkel om Yggdrasil-spilleautomater. Send gjerne mail, skriv en melding via kontaktskjemaet eller skriv dine kommentarer eller forslag her!

Takk for at du leser!

Kilder til denne artikkelen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map